Sådan bestiller Travel på Atlantis europæiske Airways

Atlantis europæiske Airways (AEA) er et luftfartsselskab etableret i Armenien. Virksomheden er stolt for sin kvalitet forbindelser til 150 destinationer i hele verden, herunder business class, økonomiklasse, bonussystem, konference rejser, jet butik, hotel booking, og sygesikring politikker, blandt andre. De vigtigste destinationer AEA er Wien og Prag. Hovedformålet med AEA er at integrere virksomheden med de største alliancer af oversøiske flyselskaber over hele verden, og de? € ™ ve faktisk haft succes med det i årevis.

Ligesom ethvert andet luftfartsselskab, skal du bestille din rejse i Atlantis europæisk Airways et par dage tidligere før flyvningen. Ved at følge de trin, der er nævnt nedenfor, kan du med held bestille rejse på Atlantis europæiske Airways.

  1. Log på atlantis.am, den officielle hjemmeside for Atlantis europæiske Airways. Online reservation er én måde at reservere rejser på Atlantis europæiske Airways. Der er seks trin til at gå igennem, før dit fly er booket. Kontroller først, om returflyvninger er tilgængelige. Vælg, om du ønsker at købe en tur eller en enkeltbillet. Derefter kigge efter den destination, hvor du ønsker at flyve. Det er også forpligtet til at udfylde, om du rejser alene eller ledsaget af børn eller et spædbarn. Det næste trin er at vælge blandt de grundlæggende pristilbud. Gennemgå koordinaterne for din reservation i den næste fase. Derefter udfylde pre-reservationsformularen, den som omfatter personlige oplysninger og kontaktoplysninger. Efter påfyldning op formularen, tage tid til at læse privacy policy af AEA. Endelig er at bekræfte reservationen foretaget.
  2. Du kan også kontakte kontoret linje booke din rejse i AEA ved at ringe på følgende numre: Tel: (374 10) 56 66 96 og fax: (+ 374 10) 56 17 76. Spørg dine spørgsmål om flyvningen, du vil bog. Du kan også bede og bekræft promo tilbud, der er udstationeret på deres hjemmeside.
  3. Gå gennem de betingelser, transport, før der bekræfter din reservation. Tjek på de vilkår og betingelser for bagage begrænsninger, betalingsprocedurer, og check-in foranstaltninger. Du kan besøge deres hjemmeside og læse disse betingelser på forhånd. Også sætte de observerede i AEA ruter og procedurer.
  4. Atlantis europæisk Airways sameksisterer med Atlantis Insurance Company. Du kan forsikre dig selv med rejseforsikringen afgivet af selskabet. Internationalt accepterede rejseforsikringer er normalt udstedes for rejsende i hele varigheden af ​​deres ophold i udlandet.
  5. For andre særlige arrangementer, kan du besøge hjemmesider af AEA partnere. Best Western Bohemian Resort Blue Sevan Resort Centre og Gasur er et par af de officielle partnere AEA.

Når du har udfyldt booking din rejse på Atlantis europæiske Airways, donâ € ™ t glemmer at følge de observerede før, under regler og procedurer, og efter din flyvning. Mens om bord, maksimere de udbudte tjenester. For musikelskere, kan du lytte til musik-kanaler, mens du tager en pause. Hvis du er interesseret i film, kan du se Seneste film. På grund af disse brede intervaller af tjenester, der tilbydes, youâ € ™ ll være sikker på at nyde din oplevelse med Atlantis European Airlines.