Sådan besøge Mall of AmericaMall of America er den største indkøbscenter i USA. Det er beliggende i Bloomington, Minnesota. Det begyndte sin drift i 1992 og blev en turist stedet for amerikanere og andre feriegæster. Mall montrer særlige begivenheder som danseforestillinger, musicals og koncerter. Det har mere end 250 butikker, underholdning tilbud, attraktioner og restauranter. Itâ € ™ s virkelig enorme så sørg for at planlægge effektivt, før dit besøg i Mall of America. Nedenfor er nogle retningslinjer for, hvordan at besøge Mall of America:

  • Tildele to eller flere dages besøg. Thereâ € ™ s faren for at blive hængende og ikke at vide, hvad de skal prioritere på grund af de muligheder, du har. Husk, at mall åbner næsten dagligt fra 10 am indtil 21:30. Besøg Mall of America online for at kontrollere de operationelle tidsplan og opdatere indgangen priserne på fremhævede attraktioner. I hjemmesiden youâ € ™ ll få forskellige nyttige oplysninger såsom shopping, mall begivenheder og gæst tjenester.
  • Kend dine transport muligheder. Fra Minnesotaâ € ™ s metropol, tage offentlig transport til mall, hvis du donâ € ™ t bringe en bil. De fleste lokale hoteller tilbyder shutter tjenester fra og til mall. Der er også en enorm parkeringsplads, der kan rumme 12.000 køretøjer. Ulempen her er, at du kan blive opslugt i tung trafik.
  • Besøg Malla € ™ s indendørs forlystelsespark. Der er masser af spændende forlystelser der ligesom Tree Top Tumbler, Timberland Twister, og Screaming Yellow Eagle. Der er langsommere rides for folk, der har svagere maver og hjerter.
  • Besøg den underjordiske akvarium. Youâ € ™ ll komme ind i tunnel gennem et rullende fortov. Youâ € ™ ll se rokker, hajer og andre vidunderlige former for havet liv i tunnelen. Professionelle dykkere får lov til at svømme med hajer. Thereâ € ™ s også en virtuel virkelighed tur i den underjordiske akvarium, der simulerer en ubåd dykke.
  • Flyv en jet eller ride en NASCAR. The Mall of America er hjemsted for Amerika Råd Exercise simulering. Thereâ € ™ sa bevægelse simulator i indkøbscentret. Det giver professionelle ryttere og almindelige mennesker til at føle, hvad ita € ™ s gerne ride en militær jet. Hvis det doesnâ € ™ t ophidse dig meget, så ride en NASCAR simulator. Det vil lade dig føle den faktiske spænding af ridning i en professionel racerbil.
  • Besøg andre attraktioner på Mall of America. Der er masser af funktioner i mall ligesom biograf huse, 18-hullers minigolf, og et sted for Lego kreationer. Lav en strategisk rute for at optimere dit besøg. Den bedste måde at gøre dette på er at prioritere de forskellige steder og bestemme, hvor meget tid du vil bruge på hver. Husk, at ita € ™ s bedre at tilbringe kvalitetstid på hver tiltrækning frem for at besøge flere steder, men ender med ikke at have det sjovt.
  • Shop. Der er ingen butik mangel på shopping i Mall of America. De fleste førende butikker som Bloomingdales, Gap, Sears, og Macyâ € ™ s har afdelinger i indkøbscentret. En anden stor ting er der arenâ € ™ t omsætningsafgift på beklædningsgenstande i Minnesota.

Donâ € ™ t glemmer forældrenes escort politik Mall of America. På lørdage og fredage, efter 4 pm, børn under 16 skal være ledsaget af en voksen, hvis de ønsker at komme ind i mall. Også omfatte andre turist pletter i Minnesota i din rejseplan for at optimere dit besøg. Der er masser af indkøbscentre i verden, men besøger det største indkøbscenter i USA er værd at opleve.

Relaterede artikler