Sådan Be Union Formand

Demokrati bliver aldrig en rigtig regering for folket uden ordentlig repræsentation af arbejdsstyrken. Derfor er frihed til at samle en fagforening er givet. Og hvis du ønsker at lede en gruppe af arbejdstagere, bør du starte det ved at have denne passion for at kæmpe og beskytte dine rettigheder som arbejdstagere. Hvis du har det, så kan du begynde din vej til at blive den næste union præsident.

1. være fagforeningsmedlem. Du vil kun være læselig at blive den næste union præsident, hvis du er en union medlem. Så starter det ved at blive et af sine medlemmer. Dette er din chance også for at få at vide, andre organiserede, deltage i generalforsamlinger, og lære de lokale love om arbejdsstyrke.

En del af at være en union medlem betaler for den almindelige EU-bidrag. Betaling kan ske årligt, månedligt, hver anden uge eller ugentligt. Altid betale til tiden og aldrig gøre forsinkede betalinger.

2. være en af ​​EU-officerer. Donâ € ™ t køre for union formandskab endnu. Begynd at være en af ​​de officerer, siger en kasserer, så du vil vide, hvordan officerer kører fagforeningen. Efter din første oplevelse som en union officer, kan du stadig ønsker at forfølge en højere rang, siger en sekretær eller vicepræsident. Har mere erfaring som officer vil gøre dig mere troværdig til at være den næste præsident. Mens du er en union officer, gøre alt for at bidrage så meget som du kan for gruppen. Gør en masse for EU vil udsætte dig til de fagforeningsmedlemmer, og som vil fremhæve dit hårde arbejde og oprigtighed til jobbet. Det kan også være din chance for at starte på vej projekter for fagforeningen. Start det lille som at holde parterne i union medlemmer eller oprette et forum eller diskussion at øge kendskabet til workerâ € ™ s rettigheder og privilegier.

3. være en kandidat union præsident. Under valget tid, skriv dit navn som en præsidentkandidat for EU. Det vil markere begyndelsen på din kampagne for at være præsident.

4. Kampagne. Få understøtninger fra fagforeningsmedlemmer og officerer til at øge din popularitet i Unionen. Være alvorlige i kampagner, fordi du aldrig vil blive en union præsident uden at vinde stemmerne. Der er mange kampagne strategier, du kan bruge.

  • Opret løbesedler, der fremhæver dine præstationer, der vil gøre dig den bedste kandidat til stillingen. De løbesedler bør fokusere på dit bidrag til Unionen fra det tidspunkt, du bliver medlem, indtil den tid, du bliver en af ​​betjentene.
  • Design en hjemmeside for kampagnen, især hvis virksomheden har andre afdelinger i en anden by eller stat.

Unionens medlemmer skal også vide, din dagsorden, hvis du bliver valgt som den nye union præsident. Det kan omfatte at øge løn eller skære ned på antallet af timer på arbejdet eller løse problemer, der påvirker flere af de fagforeningsmedlemmer.

Itâ € ™ s let at føre kampagne for at blive den næste union præsident. Men det er svært at vinde kampagnen, hvis du don € ™ t have den ægte ønsker at hjælpe dine medarbejdere opnå en bedre stand. Så igen, begynde at blive en union præsident ved at have i hjertet af en ægte union leder.