Sådan at vrikke dine ørerSå du har indtastet en talentkonkurrence, og du har brug for et talent? Eller måske er du nødt til at udfylde en ubehagelig 20 sekunder pause i en samtale. Hvorfor ikke lære at vrikke dine ører? Det er simpelt nok til at gøre, og når du lærer at vrikke dine ører, vil du helt sikkert have en følgende af grinende, fnisende tilhængere, der ønsker at lære at vrikke deres ører også. Følg disse få enkle trin og du vil være vrikke dine ører på ingen tid.

  1. Være sikker. Alle er født i stand til at vrikke deres øjne, selv overvejer ansigtets muskler, der bruges, er det normalt lettere for voksne at gøre.
  2. Har en testkørsel. Før du kan bruge de rigtige ansigtsmuskler at lære at vrikke dine ører, skal du finde de korrekte ansigtsmuskler. Du kan nemt gøre dette ved clenching ryggen tænder sammen (dine kindtænder, for dem af jer, der foretrækker at være teknisk). Put en molær oven på den anden, og presse dem sammen. Kontroller, at du ikke slibe dem. Bare røre dem sammen, og derefter lidt flytte dine kæber i en frem og tilbage bevægelse. Godt.
  3. Øv. I løbet af de næste par dage, skal du gentage ovenstående flytte et par gange for at udvikle musklerne er nødvendige for at vrikke dine ører. Tryk dine to kindtænder sammen, og forsøger at flytte dine øjenbryn. Så øve flytte dine kinder. Når du begynder at flytte dine kinder med tænderne sammenbidte sammen, kan du begynde at lægge mærke til de første tegn på øre bevægelse. Så dum som det kan lyde, kan du ønsker at praktisere dette trin foran et spejl, så du nemmere kan identificere, hvilke muskler bliver brugt, og hvilke ansigtstræk bevæger sig.
  4. Mase. Når du har været i stand til vellykket vrikke dine øjenbryn og kinder for et par dage nu, fokus på vrikke dine ører. Der er en muskel lige foran ørerne, der kommer til at gøre alt arbejdet, men det tager fokus at få det til at virke. Når du har fokuseret på den rigtige muskel nødvendig for at vrikke dine ører, vil denne muskel begynder at udvikle sig. Herfra vil du bare nødt til at praktisere indtil vrikke dine ører synes anden karakter.
  5. Fremskynde processen. Du vil opdage, at efter en kort tid, vil det ikke længere være nødvendigt at bide tænderne sammen. Formålet med denne opgave var blot at få din mund i den rigtige vinkel. Hvis du kan isolere øret vrikke muskler uden clenching dine tænder, så har du med succes lært hvordan at vrikke dine ører.

Og det er alt der er til det. At lære at vrikke dine ører er simpelthen en proces til isolering af de korrekte ansigtsmuskler og derefter arbejde med dem, indtil de kan vrikke dine ører. I modsætning til curling din tunge, alle er i stand til at vrikke deres ører. Så uanset hvad din alder, forvisset om, at i løbet af få dage kan du nemt lære at vrikke dine ører.

Relaterede artikler