Sådan at videresælge din Prom Dress

Sådan at videresælge din Prom Dress

Den prom kan give dig masser af ting at være glad for. Først er det sjove og latter i denne herlige begivenhed. De fleste juniorer og seniorer venter på prom at danse med deres knuser og være i stand til at sashay i deres dejlige kjoler og kjoler. Men problemet er, du kun holde Proms gang om året. Når du opgraderer, hvad vil du gøre med din værdsatte gallakjoler?

Nogle sentimentale mennesker vil hellere beholde kjolen i deres skab. De tror, ​​det er en god idé at gå ned memory lane gang imellem og blik på deres gallakjoler, og sige, "Wow, jeg aldrig troede, jeg kunne bære sådan en sexet kjole!" Andre var lidt smartere, fordi de kunne have købt stykker, som ikke har komplicerede designs og afpuds, og derfor stadig er kvalificeret til at blive båret ved andre lejligheder såsom familiesammenkomster, bryllupper og graduering ritualer. Men hvis praktisk og økonomisk gudinde i dig hersker, kan du overveje at videresælge din gallakjoler. Det er en god idé, da du ikke vil føle sig skyldige over at købe sådan et dyrt gallakjoler, og ikke får at bære det bagefter. Mens din gallakjoler stadig ser nye, kan det tiltrække en god antallet af kunder. Med krisen foregår, kan de være på udkig efter god kvalitet, men billige kjoler.

Den første ting, du skal gøre er at se på din kjole, søge på internettet til online-butikker, og tjekke prisen på gallakjoler. Hvis de er videresalg, kan du ønsker at få en idé om, hvor meget du kan prissætte din kjole. På samme måde, spejder sparsommelighed butikker og garage salg og forhøre sig om gallakjoler, de videresælger, hvor gamle de artikler, hvor ofte de er blevet nedslidt, og hvor meget de koster. Hvis du har slidt din egen gallakjoler kun én gang, så kan du sætte prisen hak under den oprindelige pris. Også, tjek om kjole 'original stand ikke ændre meget. Sørg for at der ikke er nogen pletter eller kører. Ellers vil dit forsøg på at videresælge din kjole være forgæves.

Hvis du har en passende hensyn, tage billeder af din kjole og sende det der. De mennesker, der er forbundet til din konto vil straks se din annonce og kontakte dig. Angiv oplysninger om din gallakjoler - hvilken slags stof det er lavet af, hvordan nye / gamle det er, hvad mærke eller hvis design det var. Hvis din gallakjoler blev foretaget af et velrenommeret designer, så kan du endda få det bortauktioneret.

En anden måde er at kigge efter sending butikker og tilbyde din kjole til at blive solgt i deres virksomhed. Det er virkelig afhænger af, hvordan man slår ting, men du kan bede om din del af salget. Fordelen ved denne metode er, at din gallakjoler har større chance for at blive købt. Kunderne kan se det og prøve det på. Online videresalg er lidt nedslående for kunder, fordi de kun vil røre og prøve det på ved ankomsten, plus de skal betale for shipping gebyr. Uanset hvad, er du nødt til at sørge for, at artiklen er stadig i god stand. Sørg også for at tale om det med dine venner. Hvem ved? Dine venner kan endda gøre markedsføringen for dig.