Sådan at male en Textured Loft

Sådan at male en Textured Loft
Maleri en tekstureret loft er ikke alt for hårdt med de rette værktøjer.

Når det drejer sig tid til at give dit værelse et frisk lag maling, kan du spekulerer på, hvordan at male en tekstureret loft. Hvis hjemmet er ældre og du overvejer at fjerne tekstur fra dit loft, kan du ønsker at have en prøve af den afprøves ved en lab tekstur der skal analyseres for asbest. Hvis den tester positiv for asbest, anbefales det ikke at fjerne fibre, men at male over dem.

Maleri en Textured Loft

Malere holde varierede meninger om, hvad metode er bedst til at male en tekstureret loft. Men blandt disse udtalelser, spray male en tekstureret loft synes at være den mest populære opfattelse. Men en god antallet af håndværkere stadig sige, rullende maling på den bedste måde. Så med disse forskellige ekspertudtalelser, det tager nogle forskning for at lære at male en tekstureret loft på den måde, der fungerer bedst for din situation.

Sprøjtemaling

Sprøjtning din tekstureret loft er den nemmeste måde at male med jævn dækning, selv om nogle områder af dit tekstur er blevet løst. Fordelen er, at du ikke behøver at røre loftet, men du bliver nødt til at dække alt i værelset. Den bedste måde er at flytte alle dine møbler til midten af ​​rummet (og mindst 3 meter fra væggene), og derefter til at dække det med en presenning eller letvægts plast.

En anden faktor til at overveje er, at du bliver nødt til at bruge en spray enhed. Disse kan købes eller lejes hos din lokale home forbedring butik som Home Depot, Ace Hardware eller Lowes. En fordel ved at bruge en spray enhed til at anvende dit loft maling er, at du kan bede om eller købe en forlængelse af den spray enhed, der eliminerer behovet for stiger.

Hvis du aldrig har brugt en spay pistol til at anvende maling, læse vejledningen, før du begynder at arbejde. Uanset spay enhed, du vælger, skal du sørge for, at alle fittings slutter tæt for at undgå dryp. Test spray at få en fornemmelse af, hvordan pistolen fungerer, og hvad sprede det dækker. Du ønsker at udvikle en standard teknik hver gang udløseren er trukket til at give dig selv dækning. Vær opmærksom på den måde malingen fans ud. Hvis en tyk stream formularer på kanten, skal du øge presset. Gør dette en kvart omgang ad gangen, indtil du får den rigtige dækning.

Hvor skal man begynde

Når du bruger en sprøjtepistol at male dit tekstureret loft, er det bedst at starte med de vanskeligste områder først. Giv dig selv nok afstand fra loftet, for hvis du står for tæt maling dækning vil være for tyk, og hvis du står for langt væk mere spray driver til gulvet, hvilket er spild. Hvis du anvender for meget maling, kan du bruge en pensel til fan det ud. Det vil ikke tage lang tid at finde den rette blanding af distance og tryk. Når du har malet langs kanterne, du ønsker at arbejde mod midten af ​​loftet.

En anden faktor i sprøjtning din tekstureret loft er spørgsmålet om oprydning. Det er vigtigt at rense dig sprøjtepistol helt. Hvis du lejer en spray enhed og returnere det uden at rense det ordentligt, vil de fleste butikker opkræve et rengøringsgebyr.

Rullende Paint på Textured Lofter

Ved hjælp af en malerrulle at anvende maling til en tekstureret loft har fordele og ulemper i forhold til anvendelse af sprøjtepistolen. I modsætning til flade lofter, når male et tekstureret loft med en rulle, der malingen påføres først til det vigtigste område. Du starter ved at rulle maling omkring seks inches fra væggen og derefter arbejde mod væggen, kommer så tæt som du kan uden at røre væggen. Hvis malingen skaber en kant eller en klat, glatte det ud med en pensel.

For at undgå rullemærker, altid arbejde med en våd kant, rullende tilbage over det at blande en glat pels uden linjer. Efter male vigtigste område af loftet bør en pensel anvendes til at male kanterne.

Textured Paint

Hvis du i øjeblikket har en glat loft og er interesseret i at tilføje tekstur, en mulighed er tekstureret maling. Den kombinerer de små partikler i tyk maling og giver en gips eller stuk effekt, når den anvendes. Textured maling kommer i tre forskellige teksturer:

  • Glat - stuk-lignende effekt
  • Sand - se og føle af sandpapir
  • Loft - "popcorn" effekt

Disse tekstureret maling er lavet til kun indendørs brug. En fordel ved at bruge tekstureret maling er, at du kan have den farve, tilpassede eller anvende det i den grundlæggende hvide farve, der kan males efter ansøgning.

Bed om hjælp

Uanset hvilken maleteknik du vælger at male dine tekstureret lofter, tøv ikke med at bede om hjælp. Malingen afdeling degnen på din favorit hjem forbedring butik vil være glade for at hjælpe dig med at regne ud, hvor meget maling du har brug afhængigt af den metode, du vælger. De vil også hjælpe at bestanden dig med emner som briller og masker, hvis du vælger at sprøjte i stedet roll.