Sådan at forstå, hvordan en hjulsporing Machine Works

At købe en bil slutter ikke med at bruge den oprindelige penge på købet. Det indebærer vedligeholdelse, der skal tages alvorligt. Paint vil falme, ridser kan overflade buler kan ske, men noget, der er afgørende, er, når styretøj problem sker. En hjulsporing maskine arbejder for at gøre dette ske.

Hjulet justering Maskinen justerer hjulene på en måde, hvor de er perfekt koordineret, for bilen til arbejde på sit bedste. Det bruges til at undgå dækslid eller andre biler problemer justering. For eksempel kan en lastbil maskine til tider være ganske tung og hvis hjulene ikke er justeret korrekt, kan det forårsage styretøj problemer resulterer i et behov for bremse drejebænke eller ende med en alvorlig ulykke. En plante maskine kan gøre skade på afgrøder i stedet for at arbejde optimalt.

For at forstå hjulsporing, er man nødt til at vide om følgende mest vitale oplysninger:

  • Camber - måling af wheelâ € ™ s vinkel i grader. Det kan være positivt, hvis hjulet lystfiskeri fra omdrejningspunktet for bilen. Det kan være negativ, hvis den hælder mod midten.
  • Toe - bestemmer graden af ​​hjulene. Normalt hjulene er nærmest, hvis de er oppe foran.
  • Caster - afgiver måling af drejelige efterfulgt af retningen af ​​køretøjet på den side, når rattet drejes.
  • Steering akse hældning - måling af skrå, når man ser på den fra fronten.
  • Scrub radius - den afstand, hvor styretøj akse hældning krydser landet og midt på hjulet.
  • Vinkel - den skrå mellem styretøj akse hældning og krumning.
  • Riding højde - påvirker effektiviteten af ​​camber og tå.
  • Tilbageslag - når position forhjulet mod den anden dæk er for langt tilbage.
  • Thrust vinkel - hvor dækkene på bagsiden vejlede den midterste del af køretøjet.
  • Styretøj center - virkningerne, der kommer, når føreren tager på en lige, flad rute.

Når en reparatør bruger en hjulsporing maskine han normalt gør fire hjul tilpasning type. Værktøjer vil blive placeret på alle dækkene. Det kan være, at kun de forreste dæk justeres eller dem alle. Han ville kontrollere først for camber og styretøj problemer. Justering uden at kontrollere for en sådan vil resultere i ustabilitet. Ved hjælp af et hjul tilpasning maskine sikrer, at bilen vil rejse vejene i en lige linje, når de styrede lige frem. Han sørger for, at der er positiv caster. Toe indstilling er kritisk.

Inden indstilling af maskinen, vil teknikeren tage hensyn til køretøjets hastighed. Maskinen gør midterlinien referencepunkt ved at lægge alle de værktøjer på alle hjul. Styringen akse hældning finder ud måling og ser, om det påvirker vehicleâ € ™ s hastighed. For at undgå den hurtige bære et dæk, skal højden ridning være en tomme visning fra front til bag og sider. Noget udstyr måler de sat tilbage og endda lade en vide, hvad der ikke tages som en god score.

Disse er nogle vigtige punkter i hjulsporing. Hjulsporing maskiner måle den rigtige drejning eller retning af et køretøj. Har dit køretøj kontrolleres regelmæssigt ikke overse hjul opstillinger for det kan gøre en enorm forskel i den måde, man rejser.