Sådan at drage fordel af probiotika

Probiotika har vist sig at give visse sundhedsmæssige fordele, hvis den rette mængde forbruges dagligt. Så det er bedst hvis du kan regulere mængden af ​​probiotika indtag. Hvis probiotika er ikke en del af din daglige kost, kan du tage fremstillet yoghurt og andre gærede fødevarer. Eller har du også mulighed for at tage kosttilskud, så længe lægen ordinerer dem. For yderligere oplysninger om, hvordan at drage fordel af probiotika, kan du læse nedenfor.

  • Opretholde sunde tarm foring celler. Probiotika kan bidrage på faldet i betændelse i tarmen. Probiotika giver dig den ernæring er nødvendig for at opretholde gode gut foring celler.
  • Probiotika levere en løsning for en utæt tarm. Hvis du lider af utæt tarm, så probiotika vil være i stand til at hjælpe dig. Dette næringsstof kan forårsage forbedring af tarmen barrierefunktion, og anbefales, hvis du lider af utæt tarm. Det er bedst at besøge din læge og søge råd eller en recept på den rette mængde af probiotika, du har brug for at helbrede din sundhedsproblem.
  • Probiotika producere antibiotika. Probiotika producerer antibiotika, der medvirker til at forhindre infektion i din tarm-området. I øjeblikket er probiotika stærkt anbefalet af de fleste læger til behandling af bakterielle infektioner og andre sygdomme relateret til dette.
  • Probiotika mindske kroppens reaktion på visse allergener. Forskning har vist, at en passende mængde af probiotika i kroppen kan sænke sværhedsgraden af ​​allergi fra specifikke allergener. Disse allergener omfatter mad og pollenallergener, som kan være farlige. Hvis du lider af nogen form for mad eller pollen allergi, så du kan tage fødevarer rige på probiotika at hjælpe med at mindske sværhedsgraden af ​​din allergi.
  • Probiotika reducere gluten toksicitet niveau. Baseret på forskning, er probiotika stærkt anbefales til dem, der lider af cøliaki. Cøliaki er en type af fordøjelsessystemet sygdom, der kan forårsage skade på tyndtarmen og forstyrrer absorption af næringsstoffer fra fødevarer. Mennesker, der lider af denne sygdom kan ikke tage nogen form for mad med gluten. Probiotika kan hjælpe med at styre kroppens niveau af toksicitet.
  • Probiotika bidrage til at forbedre absorptionen af ​​visse næringsstoffer i kroppen. Med probiotika, kan du sikre optagelsen af ​​næringsstoffer såsom B-vitaminer, zink, kobber, magnesium, calcium, jern og fosfor.
  • Probiotika nedsætte risikoen for akut diarré og rota-virus blandt børn. Baseret på nogle undersøgelser er det blevet vist, at børn, der tager den rigtige mængde af probiotika i deres kost er mindre tilbøjelige til at have akut diarré og rota-virus.
  • Probiotika forbedre laktose intolerance. Mennesker med laktoseintolerans er ude af stand til at metabolisere laktose, der kan findes i mælk og andre mejeriprodukter. Denne sundhedsmæssig bekymring skyldes mangel eller fravær af enzymet kaldet "lactase" i deres tarme. Probiotika at forbedre laktoseintolerans ved at tilvejebringe lactase nødvendige enzymer i tarmene.

Disse er blot nogle af de sundhedsmæssige fordele ved probiotika, og det er bedst hvis du inkluderer den rigtige mængde af probiotika i din kost. De fleste af yoghurt-produkter er rige på probiotika, og du kan også gøre dine børn tage dette regelmæssigt. Du kan medtage frugt og nødder til at gøre det sjovere at spise.