Sådan Anvend vand til Prepasted Baggrund

Tilføjelse tapet til dit hjem er en af ​​de hurtigste måder at renovere et værelse og tilføje en ny stemning og tema. En tapet mulighed, du har, er at bruge prepasted tapet. Disse typer af tapet indeholder et lag af klæbemiddel, der skal aktiveres ved hjælp af vand. Når den er aktiveret, vil du ikke længere behøver at anvende pasta til at fastgøre tapet til væggen. Her er de skridt til at anvende vand til prepasted tapet.

  1. Klip. Skær stykke tapet efter størrelsen af ​​væggen, hvor du vil vedhæfte det. Sørg for at du måler Walla € ™ s længde og bredde omhyggeligt. Normalt kan du tilføje et par centimeter over på tapet, hvis du ønsker at justere tapet, når den er delvist limet på væggen.
  2. Wet. Tag cut tapet og lægge den på en flad overflade. Du skal dyppe dette i et trug, der indeholder vand. Husk dog, at det tørre lag af pasta på tapet er meget følsom, og at forlade tapet på vandet for længe vil få limen til at vaske væk. Sørg for at du dyppe den klæbende side af tapet til blot et par sekunder. Alternativt kan du tage en pensel eller svamp og bruge det til at duppe væk på overfladen af ​​tapet. Sørg for, at du tilføjer bare nok til at holde pastaen våd og funktionel, men ikke for meget vand, som kan forårsage pastaen til at løsne og dryppe tapet.
  3. Fold. Når dette er gjort, er næste skridt er at arrangere den del af tapet, som du har fugtet i â € ~bookingâ € ™ position. For at gøre dette, tager de modsatte kanter af tapet og fold den indad. Dette giver dig mulighed for at holde på kanten af ​​tapetet uden farvning fingrene. Derefter tager de to kanter og sætte dem sammen. Fordi disse kanter er blevet foldet ind i sig selv, vil de ikke klæber sammen. Sørg for, at du ikke krølle tapet. I denne stilling vil du være i stand til at transportere den fugtede tapet nær den del af væggen, hvor du vil vedhæfte det, uden at gå på kompromis med pasta, eller tilføje snavs.
  4. Vedhæft. Sørg for, at du hurtigt fastgøre tapet til væggen, fordi pastaen vil udtørre hvis venstre i fri luft i for lang tid. Hvis fugtede tapet har siddet i fri luft i nogen tid, kan du sprøjte lidt vand ind i væggen, for at tilføre fugt ind i tapetet. Sørg dog for ikke at tilsætte vand direkte ind i den fugtige tapet, da dette vil gøre pastaen løbende og ubrugelig.

Husk dog, at du også kan føje masse på tapetet. Dette vil gøre det samme arbejde som vand, når det kommer til fugtning og aktivering pastaen lag i tapet, og har den yderligere fordel af at være mere sikker end blot vanding prepasted tapet. Ved korrekt fugtet dog vanding prepasted tapet vil være tilstrækkeligt til at holde tapet knyttet til din væg.