Sådan Ace et essay eksamen

Uanset om du er i high school eller grad skole, kan et essay eksamen være en skræmmende udsigt. Men med lidt planlægning og tænkte, kan du være på vej til at acing din næste essay eksamen.

  1. Undersøgelse store ideer, tilslutninger, større plot point og temaer. Mens multiple choice og korte svar spørgsmål stole på din evne til at huske fakta, et essay eksamen kræver en syntese af viden. Du bør ikke ignorere detaljer som navne og datoer, men din succes på et essay eksamen afhænger af din forståelse af de større begreber bag oplysningerne. Din evne til at analysere brugen af ​​foregribelse i en roman er vigtigere end at huske, hvad hovedpersonen sagde til sin mand på side 247.
  2. Læs vejledningen omhyggeligt. Er instruktøren ønsker to eksempler fra teksten for at støtte din stilling eller et eksempel fra din aflæsninger og et eksempel fra dit eget liv? Er der et krav om længde? Du ønsker ikke at miste point, fordi du ikke forstår alt, hvad der kræves af dig.
  3. Svar hele spørgsmålet. Essay eksamen kan omfatte flere dele prompter, der består af flere spørgsmål. I dit svar, skal du sørge fat ethvert punkt i prompten.
  4. Tag et par minutter til at planlægge. Føjer noget kort skitse eller en liste over de vigtigste punkter at dække i dit essay kan føre til en mere sammenhængende og organiseret essay.
  5. Opret en opgaveformulering. Hver essay bør have en problemformulering og et essay skrevet til en eksamen er ikke anderledes. Et speciale vil holde dig fokuseret på den begrænsede tid, du har.
  6. Støt dine point. Din instruktør er mere interesseret i, hvorfor du tror på en teori end i teorien selv. Støtter altid dine påstande med relevante data.
  7. Pace dig selv. Hvis prøven indeholder flere skriftlige spørgsmål, du ønsker at tildele dig selv nok tid til at gennemføre hver af dem så grundigt som muligt. Selv om der kun er én essay at fuldføre, behøver du ikke ønsker at haste igennem det.
  8. I åben bog eksamen, tilrettelægges og bruge din tid fornuftigt. Nogle instruktører tillader brugen af bøger og noter på essay eksamener. Dette kan være en stor hjælp til at finde fakta og citater til at understøtte dine point, men det kan også være en enorm belastning af din tid. Organiser dine noter før eksamen, og markere vigtige passager i din bog, så du kan slå til dem hurtigt. Hold øje med tiden, og kun søge efter oplysninger, når det er nødvendigt.
  9. Gennemgå din færdige essay. Tag et par minutter i slutningen af testperioden at læse korrektur dit essay. Mens instruktører realisere de tidsmæssige begrænsninger af en eksamen giver ikke mulighed for arbejde af endelige forslag til kvalitet, kan lidt af polsk kun tjene til at imponere.