RV: RV Hvidevarer Tips

RV Propan Hvidevarer

Mange mennesker vælger RV propan apparater fordi propan er let tilgængelige, det brænder rent og de fleste RV producenter tilbyder propan apparater i deres trænere. Madlavning med propan er også lettere at regulere og kontrollere, og det varmer op med det samme, i modsætning til elektriske brændere.

Når du bruger propan komfur eller ovn, skal du sørge for at åbne et vindue i vognen, og tænd overhead emhætte fan. Sørg for at du ikke transportere propan cylindre i din RV, og brug ikke transportable propan komfurer, lanterner, grill osv inde træneren. Hvis du kan lugte gas, få alle ud af træneren med det samme, og slukke for ventilen udbuddet på de udvendige propan tanke.

RV Køkkenapparater

Har du ikke plads nok på din køkkenborde til alle dine RV køkkenmaskiner? Spar plads ved at installere space-saver apparater, der hænger under dine køkkenskabe. Du kan finde kaffemaskiner, dåseåbnere og mange andre apparater, der passer i denne kategori til at bidrage til at åbne din counter arbejdsplads. Du kan også købe udvidelser og vask dækker at give dig mere prep værelse, når du er madlavning.

Prøv at finde mindre RV køkkenmaskiner hvis du kan, som er mere rettet mod de mindre lagerområder af RV. Også, hvis du kommer til at opbevare din RV i et stykke tid, købe låse, der vil holde køleskab og fryser døre åbne, så luften kan cirkulere, så du ikke udvikler mug og lugte. Sørg for at fjerne alle dine fødevarer fra dine skabe så godt!

Ice Makers til RV

Hvis du bagklap en masse, du sandsynligvis gå igennem en hel del af is i din RV. Bærbare is beslutningstagere gøre store apparater til RV rejser, men de bruger en masse vand, og hvis du er tør camping, det er ikke så godt. Men der er modeller til rådighed, der kan oprette op til 20 pounds af is om dagen, og gøre det med under tre liter vand!

Disse energieffektive apparater for RV entusiaster vil gøre dig hittet af spillet, og sikre, at du aldrig behøver at bære tunge poser af is igen. Disse modeller er bærbare, men kan installeres næsten overalt i din RV, så længe du har adgang til en vandledning.

RV Hvidevarer

RV apparater er ikke, hvad de plejede at være. I dag kan du finde autocampere med fuld størrelse køleskab, opvaskemaskine og endda is beslutningstagere. Du kan også tilføje apparater til din RV når du køber, med mange after-market apparater, der er tilgængelige lavet specielt til autocampere. Kig efter apparater med dørlåse, interiør barer og andre RV specifikt tilbehør til at holde din mad og pantry elementer sikker.

Også kigge efter RV apparater, der tilbyder pladsbesparende alternativer, ligesom bærbare opvaskemaskiner du kan gemme væk, når du ikke bruger dem. Da pladsen er trang i de fleste RV køkkener, kigge efter apparater, der gør dobbelt told, som en kombi-ovn / varmluft ovn eller brødrister / varmluft ovn, der kan bage og varme fødevarer hurtigt og nemt.

Brugte RV Hvidevarer

Hvis du har en ældre RV, kan du ikke være i stand til at finde nye erstatninger for mange af dine apparater og andre vedligeholdelsesdele. Brugte RV apparater kan være din eneste mulighed i dette tilfælde. Sørg for at købe fra en velrenommeret forhandler, der tilbyder en garanti på alle varer, og har testet og / eller renoveret merchandise.

Køb brugte RV apparater fra private parter kan være vanskeligere, fordi du ikke kender tilstanden af ​​apparatet, og som regel er der ingen garantier fra private parter. Brugte RV apparater skal køre omkring halvdelen af ​​udgifterne til nye apparater, afhængig af størrelse og tilstand af apparaterne. Det betyder at du kan være i stand til at opgradere din nuværende RV apparater og stadig spare penge.