Rug Wool Rengøring: Gør det selv

Rug Wool Rengøring: Gør det selv


Når det kommer til tæppe uld rengøring, gør det selv metoder kan være udfordrende og alligevel meget effektiv. Nedenfor er nogle tips og tricks til at holde dine specielle gulv indretning i den bedste form muligt.

Rug Uld Rengøring - Gør det selv

Rengøring af uld tæpper kan være en vanskelig opgave, og derfor er der masser af tæppe rengøring, der vil gøre det for dig, når du føler, at det er tid til at bringe i de professionelle. Men hvis dit budget ikke tillader regelmæssige tæppe rengøring, er der masser af hjem muligheder.

Informationskildes Vacuum

En af dine første impulser kan være at støvsuge din uld tæpper til at holde dem i tip top form, og det er helt fint. Dette vil få støvet ud af, om henrettet på en ugentlig basis, og du kan bare køre et vakuum vedhæftet fil over toppen af ​​tæppet for at få arbejdet gjort. For at mindske skader, så prøv at gå med korn af fibrene. Kør hånden over tæppet, og uanset hvordan føles glat og ikke tvunget - det er den naturlige retning af kornet. Nogle sammenligner det med petting en hund - du øjeblikkeligt kan føle, hvilken vej pelsen indeholder, når du kører din hånd mod en hunds ryg, og det samme kan siges om en uld tæppe.

Et par gange om året, kan du også ønsker at slå tæpper til at komme ud dybt afgjort støv. Du kan hænge disse og derefter bruge en opretstående vakuum i den høje indstilling. Dette vil ryste enhver skidt og snavs løs, og så kan du støvsuge top til bund og derefter fra side til side.

Hjem Retsmidler 101

Selv den mest omhyggeligt holdt hus vil støde lejlighedsvis spild, det være sig kaffe, vin, eller måske noget i en mere afsky-værdig kategori såsom et kæledyr plet eller et barn med maveinfluenza. Uanset hvad der forårsager den ulyksalige udslip, der er en virkelig nem nødsituation rensning system, der vil redde dit tæppe blot ved hjælp af produkter, du måske allerede har derhjemme. Først skamplet de farvede område med en bomuld håndklæde eller klud. Eneste skamplet - ikke krat, da dette yderligere vil indlejre pletten. Dernæst kontrollere, hvorvidt nogen af ​​tæppet farvestoffer er gået ind på håndklæde. Hvis ja, så dit tæppe er desværre beskadiget. Men hvis blot væsken kommer op, så kan du hælde en meget lille mængde af club soda i pletten. Så sandwich to foldede håndklæder på tæppet (oven på pletten, en under tæppet) og derefter lade det absorbere. Placer en vis vægt på håndklæder at fremme den mest absorptionsevne muligt eller bruge noget tungt i et par minutter.

Hvis vejret tillader det, bringe tæppet udendørs for at tørre helt, da dette vil forhindre mug og andre fugtige skader.

Bytte Idéer

Hvis du er ny til omsorgen for uld tæpper og tæppe uld rengøring, gør-det-selv metoder indgår, er lidt skræmmende for dig, skal du ikke være bange for at opsøge rådgivning. Dine veninder eller kvindelige slægtninge kan vide af et tip eller to, der kan redde dit tæppe i en snæver vending, og da disse afprøvede og sande strategier er ofte de mest pålidelige, er det vigtigt, du udnytte din rigdom af viden til hjem retsmidler af alle typer.

Hvis du vælger at købe en kommerciel tæppe renere for forventede spild og pletter, stille en masse spørgsmål fra sælger. Er produktet sikkert for sarte uld tæpper? Hvor længe kan en plet indstilles, før produktet er ikke længere effektiv? Hvad der præcist er du får for dine dollar? Bytte fakta og råd med salgspersonale kan give dig nogle overraskende konklusioner til din rejse. Undervurder aldrig en anden ekspertise.