Restaurant Supplies: Mad Opbevaringstilbehør Tips

Holde Salat Fresh

Mindre restauranter og caféer typisk vise sig den samme mængde mad som en stor familie kan på en dag. På grund af dette køb i bulk er ikke nødvendig. Alligevel holder maden frisk er. En af de sværeste fødevarer til at holde "restaurant frisk" er salat.

Prøv at indpakning tillægsplader i køkkenrulle, så forsegling i en plast (Ziploc) taske. Salat forbliver meget friskere, meget længere, hvilket sparer dig penge!

Pladsbesparende opbevaring

Få mest ud af den lagerplads du har i din restaurant spisekammer ved at gemme tørvarer i stabelbare mad opbevaringsbeholdere. Plast eller rustfrit stål skibe er bedst for denne type af opbevaring, da materialerne ikke er så tunge som glas og er også mindre tilbøjelige til at bryde. Vælg beholdere med gummi eller plast lufttætte forseglinger omkring kanten af ​​lågene eller beholderens munding når det er muligt, for at holde luft ude.

Arranger dine stakke tilbage til forsiden på reoler, med elementer mindre sandsynligt at blive brugt på bagsiden. Specialty mel, korn mv falder i denne kategori. Hold korte tørre varer som sukker og salt på forsiden for nem adgang.

Glas Krukker: hvordan de gør & ikke stak op

Miljømæssigt set containere glas opbevaring af fødevarer er en af ​​de bedste muligheder for både tørre og våde fødevarer. Ikke alene kan du undgå spild af plastikposer eller containere (ikke at nævne Styrofoam eller andre jordarters uvenlige materialer), men glas ikke absorberer lugte og er opvaskemaskine sikker. Ulempen er deres vægt. Alene, glasbeholdere ofte heftig nok, men når du tilføjer mad til dem, du tilføjer betydelige ounce eller endda pounds. Når det kommer til opbevaring, kan dette være et problem. En let måde at undgå skader, er aldrig at stable glas. Glassene bunden af ​​stakken kan (og vil sandsynligvis med tiden) knække med vægten af ​​glassene på toppen.

Genbrug Food Opbevaring Tasker

Alle, der arbejder i restaurant business ved, hvor hurtigt du kan gå gennem fødevarer oplagring poser. Desværre er vores lossepladser hober sig op med disse opbevaring poser - især dem, der ikke er godkendt til genbrug. (Alt andet end # 2 og # 5 er ikke accepteret i New York, for eksempel. Tjek din kommune for genbrug regler.) Robuste plast opbevaring mad poser kan genbruges, dog. Vask dem som du gør dine andre plastbeholdere. Tasker kan afstives eller hængt - åben og hovedet - på kroge eller står til at tørre.

Tasker, der har holdt tørre fødevarer kun er bedst til denne genanvendelse tip. Du må ikke genanvende poser, der har haft råt kød eller som er blevet microwaved.

Fødevarekvalitet vs. Fødevaresikkerhed

Korrekt kommerciel opbevaring af fødevarer kræver viden om forskellen mellem fødevarekvalitet og fødevaresikkerhed. En lav kvalitet fødevarer som en overmoden stykke frugt kan stadig være sikkert at spise, mens en høj kvalitet fødevarer såsom et stykke kogt, lønklasse kød kan være usikre, fordi den har rørt en plade med en høj bakterier regne med det . Mange faktorer udgør en madens kvalitet niveau: standard sin rå tilstand, dets forarbejdningsmetoder, oplagring, og længden af ​​opbevaring. Bakterier kan indtaste fødevarer gennem uagtsom håndtering af fødevarer. Sørg for at holde dine hænder samt noget fødevarer rører clean-fra tællere til opbevaring beholdere.

Lagring dåsemad

For at holde din restaurant fyldt sikkert bruge disse retningslinjer for dåse god opbevaring:

  • Lavt syreindhold fødevarer kan opbevares i 2 til 5 år (Inkluderer:. Kødkonserves & fjerkræ (nogle dåse skinke, men hvis etiketten siger køleskab, så gør det), gryderetter, supper (ikke tomat), pasta, kartofler, majs, og de fleste grøntsager.)
  • Høj syre konserves kan opbevares i 1 til 1,5 år (Indeholder: tomatprodukter, frugt, sauerkraut, og fødevarer, der er blevet syltet og / eller er i eddike-baserede saucer)

Organisering din mad Hylder

Hvis du vil køre en stram restaurant forretning, organisering af dine fødevareforsyninger er nøglen. Mad opbevaring reoler skal holdes ren, ikke overfyldte, og frem for alt skal du kunne finde det, du har brug for hurtigt.

  • Organiser dine produkter efter type - bagning, madlavning, krydderier, etc.
  • Sørg for at alle emner er mærket.
  • Drej mærkede elementer, så deres etiket vender udad.
  • Når du genpåfyldning, sætte nyere elementer på bagsiden af ​​hylden, bag de ældre. Brug ældre emner først.

Som en generel bemærkning, regelmæssigt kontrollere udløbsdatoer på alle fødevarer. Selvom det er en fridag, slippe af med det.

Air Out din mad!

En effektiv måde at opbevare mange af dine mindre restaurant forsyninger er dog et vakuum sæl opbevaring fødevaresystem. Fødevarer elementer, du ønsker at bevare præcis som er - bananer, bær, suppe knogler, pålæg mv - er placeret i opbevaring af fødevarer taske og overskydende luft fjernes fra posen gennem enten en mekanisk vakuum, pumpe, eller med hånden. Posen forsegles derefter stramt, holde maden frisk (letfordærvelige skal stadig frosset eller nedkølet). Endnu bulkier ikke-fødevarer såsom forklæder og håndklæder kan forsegles i poser så godt. De vil fylder mindre i din opbevaringsskabe.

Food Grade Plast

Den amerikanske Food & Drug Administration (FDA) har fastslået, at plast, der bruges til emballering af fødevarer, skal være af større renhed end plast, der anvendes til emballering af ikke-fødevarer. Som følge heraf er denne type af plast benævnt fødevarekvalitet plast. Food grade plastic må ikke indeholde farvestoffer eller genbrugsplast, der er blevet anset skadelige for mennesker. Genanvendt plast kan bruges til at skabe mad grade plastic mad opbevaringsbeholdere, dog. Ved brug af levnedsmiddelkvalitet plast til at gemme dine fødevarer, opmærksom på, at meget sure fødevarer som tomater eller fødevarer, der indeholder alkohol og / eller fedt kan agterliget plast tilsætningsstoffer fra emballagen eller containeren i maden. Sørg for at vælge eneste FDA-godkendte plast mad containere.