Reptile: Geckos Tips

Vand skåle, eller dug?

Mange gecko arter, der holdes almindeligvis i fangenskab er ørken arter, der er mere vant til at få deres fugt fra fugtig sand eller slikke dug fra blade og sten. De kan aldrig støde stående vand (dvs. en vandskål) i naturen, og måske ikke, hvordan at drikke fra en.

Du kan holde ørken gekkoer hydreret ved at tilbyde et område med fugtigt sand under et skjul boks (såsom en inverteret urtepotte med en "dør" skåret ud af siden) og ved daglige lys sprøjtning eller dug i buret.

Spis ikke underlaget!

Leopard gekkoer er landdyr, hvilket betyder, at de gør de fleste af deres aktiviteter på stedet. Det omfatter spise. Det kan være smart at have farvet sand eller sten i din firben tank, men sørg for at han ikke er et uheld indtage bits af dette substrat, når han spiser. Eller brug en nærende substrat såsom Calci-Sand, der er mindre skadelig for indtages. Geckos kan påvirke (få deres maver tilstoppet) fra at spise stumper af sand, snavs, blade, sten, osv, der er for svært for dem at passere eller fordøje.

Holde Leopard Geckos Sammen

Når du holder leopard gekkoer sammen, sørg for at de alle har tilstrækkelig plads og separate steder at gemme sig i kabinettet for at undgå stress. Må ikke holde to modne hanner tæt sammen, eller de kan kæmpe. En 20 gallon tank er passende for tre eller højst fire leopard gekkoer.