Rengøring Rust Off Metal

Rengøring Rust Off Metal


Rengøring rust off metal kan være meget udfordrende, men det er ikke umuligt. Der er flere måder at gå til opgaven med at fjerne rust fra metaloverflader. Den tilgang, der fungerer bedst for dig, afhænger af, hvilken type objekt, du forsøger at rengøre, og hvor meget rust har opbygget på varen.

Rengøring Rust off Metal med rengøringsmidler

Hvis du er villig til at anvende lidt "knofedt", kan du være i stand til at tage sig af din rust fjernelse behov ved hjælp af fælles husstand rengøring af værktøj og produkter, som du sikkert allerede ejer.

Skrub Away Rust

Afhængigt af hvilken type af metaloverfladen, du forsøger at rengøre, kan du ønsker at bruge sandpapir, ståluld eller en stålbørste for at slippe af rust oprustning. Slibende overflader kan være fremragende værktøjer til rengøring rust af metal. Du skal blot skrubbe eller skrabe det berørte område, indtil rust begynder at forsvinde. Børst eller tørre den løse rust periodisk og fortsætte skrubning eller skrabe indtil alle opbygningen er væk.

Denne mulighed kan være effektiv til overflader, der ikke ridser let, men bør ikke anvendes på bløde metaller eller enhver genstand, der skal have en glat udseende, der er fri for ridser. Må ikke, for eksempel, kan du prøve denne rengøring teknik på et dyrt rustfrit stål grill. Mens du faktisk kan fjerne rust fra en rustfri grill ved hjælp af denne metode, vil du ende op med en meget bekostelig madlavning værktøj, der er behæftet med ridser i stedet for rust.

Opløs Rust med Eddike

Plain hvid eddike kan være en effektiv stof til rengøring rust off metal. Du kan hælde eller gnide eddike direkte på metalgenstande, der er blevet rusten, eller nyde de små ting i en container fyldt med klar væske. Når eddike begynder at opløse rust, skal du blot tørre overfladen ren og skyl med koldt vand. Hvis yderligere rust er efterladt, gentage processen. Hvis du kommer til et punkt, hvor yderligere anvendelser af eddike ikke resulterer i yderligere fjernelse af rust, kan det være nødvendigt at prøve en kommerciel rustfjerner eller anden rensemetode.

Fjern Rust med bagepulver

Tilsæt vand til bagepulver at danne en tyk pasta, være omhyggelig, at konsistensen ikke løbende overhovedet. Brug dine fingre eller en flad sprederen at anvende pastaen på den rustne overflade. Lad pastaen på det berørte område, indtil det er tørt, så dæmpe og krat off. Du vil sandsynligvis opleve, at nogle - eller alle - af rust har løsnet og vasker væk. Du kan gentage denne proces, så længe yderligere rust fjernelse opstår med hver ansøgning. Hvis det holder op med at blive ramt, overveje at bruge en anden rengøring teknik eller en kommerciel rust fjernelse proces.

Kommerciel Rust Removal Produkter

Rengøring Rust Off Metal

Der er en række kommercielle rust fjernelse produkter. Selv om der er nogle naturlige produkter, er de fleste rengøringsmidler beregnet til at fjerne rust lavet med phosphorsyre. Denne kemiske opløsning reagerer med rust, konvertere den til en vandopløselig forbindelse, som kan skrubbes væk hurtigt og nemt. Selv om disse typer af rengøringsmidler kan gøre kort proces med rengøring rust off metal, er det vigtigt at være opmærksom på, at de er ganske giftige. Hvis du vælger at bruge denne type rust fjernelse agent, være meget opmærksomme på sikkerheden og følge de detaljerede anvisninger på pakken præcist. Du vil sandsynligvis nødt til at bære handsker og en maske, samt en langærmet skjorte og lange bukser, når du arbejder med denne type rengøringsmiddel.

Nøgler til Rust Removal Succes

Tage skridt til at fjerne rust fra metaloverflader, så snart du opdager det begynder at udvikle sig. Jo længere rust sidder uden at blive fjernet, jo mere skade det gør til metallet og jo sværere vil det være at fjerne. Så snart du ser rustpletter begynde at udvikle, gå videre og forsøge at fjerne misfarvning. Ikke blot vil rengøring blive lettere, når rust er nyt, vil du minimere risikoen for skade på din metal element.

Når du vælger en fjernelse af rust rensemetode, og du har taget sig af det aktuelle problem, vil du ønsker at tage skridt til at holde rust i at komme tilbage i fremtiden. Brug en metal primer designet til at forhindre rust at forsegle det område, du har renset, derefter følge op med en frakke (eller to) maling. Derudover overveje, om noget i miljøet, der kan ændres førte til rust problem at starte med, og ændringer, hvis det er muligt og hensigtsmæssigt at gøre dette.

Forebyggelse

Den ideelle løsning til at holde metaloverflader fri for rust er at træffe forebyggende foranstaltninger, der kan holde dem fra at blive rusten i første omgang. Rust har en tendens til at danne på metal som følge af langvarig udsættelse for fugt, så det er vigtigt at gøre dit bedste for at holde dine ejendele tørre og ud af de elementer så meget som muligt. For eksempel holde din bil ren og voksbehandlet, og gemme det i en garage eller under en kvalitet bil dække.

Placer en filt foret cover lavet af tungt vinyl over din grill, når den ikke er i brug. Tør dine støbejern pander grundigt før opbevaring dem, og krydr dem regelmæssigt ved at gnide dem ned med madolie. Selv om ikke alle rust kan forhindres, kan være omhyggelig med dine metal ejendele reducere den frekvens, som du bliver nødt til at beskæftige sig med denne særlige form for rengøring udfordring.