Rengøring: Møbler Rengøring Tips

Hiding Ridser i Træ Møbler

For at skjule ridser i din træmøbler, prøve at bruge dit barns farveblyanter. Vælg den rigtige farve og smelte en lille mængde. Arbejde den smeltede voks ind i bunden eller nick indtil skjult. Eller bryde kød af en brasilien møtrik, sort valnød eller pecan i halve og gnid det ind i bunden.

Hvordan at rengøre snavs og pletter fra RAW fyrretræsmøbler

Rå fyr er blødt, og hvis det ikke er blevet forseglet, vil det få beskidte meget hurtigt. Hvis du har snavs og pletter på din rå fyr, kan du bruge de fleste helst flydende sæbe for at befri træ af den beskidte oprustning. Dog bør du bruge flydende rengøringsmidler sparsomt. De kan suge ind i rå træ og plette det.

En anden stikkontakt er at købe noget kendt som en smuldrende renere. Det er en tør sæbe, der føles meget gerne kit. Du kan gnide det på din rå fyr uden at skade farven eller tilstand af træet.

Den eneste anden stikkontakt, du nødt til at fjerne pletter fra rå fyr, er at sand den.

Vand Ring Fjernelse fra Træ Møbler

Hvis det er muligt, fjerne vand ringe fra træmøbler, mens de er friske ved at gnide med en blød klud. Hvis vand ringe er indstillet, kan du anvende en oliebaseret møbelpolish. Der er flere andre teknikker, du kan prøve. Du kan anvende mayonnaise liberalt over vandet ring og lad natten over, derefter tørres af med en blød, tør klud næste dag. Du kan også prøve Appling en lille mængde ikke-gel tandpasta og bagepulver til en fugtig klud, så gnid pletten let. En anden teknik er at anvende en pasta af madolie og salt, vente 15 minutter, derefter tørre og polere som sædvanlig.

Lugt Fjernelse fra skuffe eller kabinet

For at fjerne lugt fra en skuffe eller et skab, kan du enten udfylde skuffen med malet kaffe, og lad det natten over, bruge bagepulver og efterlade den i flere dage, skal du bruge kattegrus og lade den stå i flere dage eller placere skuffen udenfor i et skyggefuldt sted på en breezy dag. Hvis lugten fortsætter, kan du forsigtigt placere en skål af blegemiddel i den tomme skuffe eller skab, lukke skuffen eller skab og lad det sidde i et par dage, derefter forsigtigt fjerne skålen med blegemiddel.

Shining Træ Møbler

Hvis du vil tilføje skinne til træmøbler, gnid det med eddike, før polering.

Sådan fjerner Hvide pletter fra møbler

Hvis du har hvide pletter på din træmøbler, bør du arbejde hårdt for at fjerne det hvide, uklare film eller dit træ kan blive varigt skadet.

* Gnid overfladen af ​​træ med en blød klud, der er dyppet i en halv kop ammoniak og vand.

* Tør møblerne tørre med det samme og polish.

* Hvis de hvide pletter er stadig synlige, bruge 3/0 ståluld og olivenolie og gnid let med træets årer, så voks.

* For meget dybe pletter, gnide cigaret aske ind i træet.

* Hvis de hvide pletter stadig, bliver du nødt til at strip off den gamle finish.

Rengøring Antikke møbler

Hvis vi ikke passer på med vores drikkevarer, vi kan forårsage skade på de ting, der betyder mest for os. Før du sætter en drik ned på et antikt bord, sørg for at bruge en coaster eller du risikerer at efterlade en vand mærke bag på træet. Hvis dette er sket for dig, rengøring antikke møbler af disse mærker, hvis du handle hurtigt. Du har flere muligheder for at fjerne vand varemærker fra træ. Mayonnaise tilbage på pletten i løbet af natten er som regel nok til at fjerne pletten som er en hvid, ikke-gel tandpasta. Hvis du kan få til mærket med det samme, så prøv at tørre den med en hårtørrer først. Hvis du er i tvivl om at bruge nogen af ​​disse produkter på din træ, teste det på et skjult område, før du går om denne type rengøring.

Sved pletfjerning fra Polstring

Sofapuder er meget absorberende, så du vil højst sandsynligt ikke være i stand til at fjerne alle de sved inde fra sofaen. Dog kan hvis din sofa renses med vand (se tag), kan du prøve at fjerne den ydre pletten med hvid eddike og en ren, tør, hvid klud. Blot (ikke gnide) pletten, der arbejder fra ydersiden af ​​pletten til centrum, for ikke at sprede pletten. Følg eddike med enten polstring renere eller bland 1/2 tsk flydende opvaskemiddel i et kvart varmt vand. Pisk med en mixer, og rengør møbler kun bruger sæbeskum. Arbejde på et lille område ad gangen, overlappende områder for at undgå genkendelse. Skift skyllevandet hyppigt for at holde den ren. Brug en ventilator til at tørre møblerne.

Cigaret Brænd Fjernelse fra Træ Møbler

For en cigaret brænde, der ikke trængt ind i træ-finish, lave en tynd pasta af pimpsten og kogt linolie og anvende den på det forbrændte område. Voks eller polish, der arbejder med træets årer.

Crayon Mark Removal fra Træ Møbler

Der er et par ting at prøve, når du forsøger at fjerne oliekridt mærker fra frier møbler. Prøv først at rense med Murphys Oil Soap. Dette bør fjerne oliekridt uden at skade finish. Hvis ikke, så prøv mineralsk terpentin, som også bør være sikre på finish. WD-40 eller Avon Skin-So-Soft bør også arbejde, men test på et ikke-synligt område først. Ikke-gel tandpasta bør også være et sikkert alternativ. Hvis alt andet fejler, kan du prøve at anvende en lidt varme fra en hårtørrer til at blødgøre farvekridt, så skamplet med køkkenrulle.

Cigaret røg lugt Removal

Da lugten af ​​røg klingende i tæpper, polstring og gardiner, bliver du nødt til at tackle disse områder for at fjerne lugten af ​​cigaretrøg. Du skal enten vaske disse emner, eller hvis du ønsker en hurtigere fix, kan du prøve en kommerciel lugt remover. Når lugten er fjernet, kan du prøve at efterlade en lille beholder med eddike i hvert værelse at holde det lugte frisk. Hvis du har rygere i dit hus, kan du holde flere stearinlys brænder, mens de ryger, og som dækker bunden af ​​askebægre med bagepulver hjælper også. Intet erstatter frisk luft, så når det er muligt, åbne vinduerne.

Fingerprint fjernelse fra Træ Møbler

For at fjerne fingeraftryk fra træ møbler, vil jeg anbefale først polere møbler med enten din favorit træ polish eller 1 kop mineralsk olie og 3 dråber citron ekstrakt. Derefter, drys majsstivelse på den netop polerede møbler og buff med en blød klud. Den majsstivelse gør fingeraftryk forsvinde samt absorbere overskydende polish.

Heat Ring Fjernelse fra Træ Møbler

At fjerne varme ringe fra træ møbler, massage mayonnaise i mærkerne og lad det sidde natten over. Den næste morgen, tørres af mayo og mærkerne skal være væk. Du kan også bruge vaseline, smør eller margarine. Hvis du har en virkelig stædig plet, bland cigaret aske eller rottenstone (til rådighed på hardware butik) med mayo og gentag ovenstående procedure.

Polsk Byg udskillelsen fra Træ Møbler

For at fjerne polish opbygning, bland 1/2 kop eddike og 1/2 kop vand. Gnid møbler med en blød klud, der er fugtet med løsningen. Tør straks med en ren klud.

Vand pletfjerning fra Læder Polstring

kondens fra et glas, kan let behandles med rent vand. I dette tilfælde en plet resultater, fordi vand er tørret i midten af ​​et stykke læder, hvorefter en klar linje af separation. Fugt hele området ud til en søm eller kant. Soak en ny svamp i en skål med vand ved stuetemperatur. Vride den så tør som muligt. Start ved stedet af vand plet, dæmpe læderet, indtil du når kanten af ​​puden. Fugt læder mindre og mindre som du kommer længere fra vandet stedet. Må ikke krat, bare tørre. Betingelse læderet efter at det er tørret. Andre flydende pletter kan behandles på samme måde, men kan kræve professionel behandling.

Wicker Pleje og rengøring

For at fjerne skidt og snavs fra kurvemøbler vask med en opløsning af 2 spsk ammoniak in 1 liter vand. Brug en tandbørste på svært tilgængelige steder. Skyl godt. Lufttørre.

For at undgå gulning, vaskes kurvemøbler med en varm saltvandsopløsning.

Paint pletfjerning fra Læder Polstring

For at fjerne maling fra lædermøbler, prøv at tørre området med sprit eller terpentin. Prøv begge disse i et ikke-synligt område på læderet først, for at sikre, at de ikke vil fjerne farvestofferne eller skade læderet. Du kan også prøve at rense området med sadel sæbe, der ikke vil skade læderet, eller spray pletter med Armor All, som også er sikker på læder.

Læder Polstring Pleje og pletfjerning

For at beskytte finish af din lædermøbler, rense det med kun ægte sæbeprodukter. Rengør med sadel sæbe, som kommer i aerosol eller som pasta, eller bland og ryst Ivory Sne og vand og anvende netop de sæbeskum med en blød børste. Du kan også bruge Armor All, især hvis din læder har nogen svære at fjerne pletter.

Hold lædermøbler smidig ved at polere hver måned med en opløsning af 2 dele linolie og 1 del eddike.

Selvom læder er holdbart, har tendens til at plette nemt. For at fjerne pletter fra læder, prøv en specielt lavet læder renere, efter anvisningerne på pakken. Husk altid at teste på et synligt sted først.

Hvis læderet er blevet misfarvet, kan du være i stand til at bruge en læder farvestof for at genoprette farven ved at matche farven så tæt som muligt til den oprindelige.

Forsøg ikke opløsningsmidler eller andre fælles rengøringsmidler på læder, da de kan forårsage uoprettelig skade.

Wax Removal fra Træ Møbler

Når du får en stearin dryppe på dit træ møbler, først hærde voks ved at gnide en isterning pakket ind i plastik over udslippet. Derefter skrabe det hærdede voks med en nonstick spatel eller et udløbet kreditkort.

Sticker Fjernelse fra Træ Møbler

For at fjerne klistermærker fra træ møbler, bruge sprit. Dette bør ikke skade finish, men for at være sikker på, teste det på et ikke-synligt område af dine møbler først. Vegetabilsk olie er også alle meget effektiv, men test først for at sikre det ikke skader finish. Nogle klistermærker kan også fjernes ved opvarmning med en hårtørrer og derefter skrælning dem.

Lugt Fjernelse fra Træ Møbler

Nogle måder at fjerne lugt fra træ møbler er: at fylde skufferne med malet kaffe og lade det i løbet af natten, ved hjælp af bagepulver og efterlade den i flere dage, ved hjælp af kattegrus og efterlade den i flere dage eller placere elementet uden for i en skyggefuldt sted på en breezy dag.

Opskrift på en hjemmelavet træ møbler renere: I en pumpe sprayflaske, placere 1 tsk lys olivenolie og en halv kop hvid eddike. Ryst godt. Dette er lige så effektiv som enhver butik købte produkt, men er langt mere økonomisk.

Velour Pleje og rengøring

Du kan støvsuge din velour møbler regelmæssigt med polstring vedhæftede værktøjer, men andre end det, vil jeg anbefale, at du får din stol professionelt rengøres hvis det kræver mere end det. Velour vil ændre dens udseende og form, hvis du våd det ned med vask, og farvestoffet blive udvasket. De fleste fagfolk vil enten damp-ren, tør-clean eller skum-clean det - sørg for at spørge dem, hvad de anbefaler. Jeg vil også anbefale, at du får dem til at anvende en plet-resistent vagt på stolen, efter at den er rengjort.

Tree Sap Fjernelse fra Træ Møbler

For at få harpiks ud af indendørs træ møbler, så prøv med et kommercielt produkt som Goo Gone, Goof Fra eller WD-40. For en hjemmelavet løsning, kan du prøve at bruge vegetabilsk olie eller mayonnaise. Gnid rengøringsmiddel forsigtigt ind i pletten for at løsne den, lad det sidde i et par minutter, derefter tørres (eller følg producentens anvisninger). Hvis dette ikke virker, kan du prøve at bruge mineralsk terpentin. Husk altid at teste et rengøringsmiddel i en upåfaldende først.

Permanent Marker pletfjerning fra Træ Møbler

Hvis du vil fjerne en permanent markør plet fra træ møbler, er der et par muligheder. Du kunne prøve WD-40, ikke-gel tandpasta, eller eventuelt vaskeklude. Også, vil jeg foreslå en lidt alkohol på en hvid klud eller køkkenrulle, eller besøger et kontor forsyning butik for at få en kommerciel filt pen blæk remover. Jeg vil også anbefale at prøve den metode, du vælger på et ikke synligt område af træet først at sikre, at det ikke er til skade for finish.

Gum Removal fra Læder Polstring

For at fjerne tyggegummi fra læderindtræk, kan du gnide en isterning (placeret i en plastpose) over tyggegummi, og fryse hjørnetand, indtil det hærder, så chip det ud. En anden mulighed er at sprede jordnøddesmør over tyggegummi. Lad sidde et par timer for at opløse gummiet derefter tørre væk. Sørg for at prøve den jordnøddesmør på et ikke-synligt område først for at sikre, at den ikke beskadige overfladen på læderet.

Urin Stain og lugt fjernelse fra Læder Polstring

For at fjerne urin pletter og lugt fra læder, bruge et mildt vaskemiddel og vand. Hvis du kan, skal du først fjerne puden og fyldet. Ved hjælp af en ren, absorberende klud, duppes op eventuel overskydende urin. Bland 1/2 tsk flydende opvaskemiddel i et kvart varmt vand. Pisk med en mixer. Rengør møblerne kun at bruge de sæbeskum. Du må ikke overwet læderet. Ved hjælp af en ny svamp, sættetid svampen og vride den ud af så meget som du kan. Så ved hjælp af kun de sæbeskum, vaske hele området. Tør, ikke krat. Hvis du var i stand til at fjerne fyldet, kan du skrubbe undersiden af ​​læder og derefter bruge et håndklæde til at hjælpe tørre området. Brug en anden ny svamp og rent vand, aftørres hele overfladen af ​​læder, mens det stadig er fugtig at fjerne så meget af detergent som muligt. Vask fyldet, hvis du kan, og derefter placere den tilbage i puden, hvilket efterlader et tørt håndklæde mellem fyldet og læderet, indtil det hele er helt tørt.

Alkohol pletfjerning fra Træ Møbler

Alkohol har en tendens til at opløse de fleste finish, så duppes stedet umiddelbart, og derefter sætte et par dråber ammoniak på en fugtig klud og tør området. Hvis pletten stadig, lave en tynd pasta kogt linolie og rottenstone, og gnid det ind i pletten med fingeren. Voks eller polish.

Rengøring lædermøbler

Lædermøbler tilføjer en rig, luksuriøs føler til ethvert rum. Mange mennesker er vælge at få deres sofaer og stole i forskellige stoffer, fordi de ikke ved, hvordan man kan gå om rengøring lædermøbler. Det er acutually ganske enkel. Faktisk kan de fleste lædermøbler bare tørres af med en fugtig svamp. Hvert nu og da en fælles rengøringsmiddel kan sprayes på at give den en ekstra glans. Når man tænker på, hvad du har at gå igennem, når du fjerner pletter og pletter fra polstrede sofaer, lædermøbler rengøring er helt klart en mere praktisk indstilling.

Permanent Marker Fjernelse fra Unfinished Wood

Du kan prøve at bruge en ikke-olieagtig væske hårspray som virker meget godt til at fjerne blæk. Du kan også prøve at slibe det ned med et fint sandpapir korn. Desværre er det ikke kaldes "permanent" markør uden grund, og afhængigt af hvor frisk pletten er, kan dette ikke fjerne pletten helt og du kan blive hængende med pletten.

Rødvin pletfjerning fra Polstring

For at få den rødvin ud af polstring, kan du prøve sponging pletten med hvidvin, eller klub soda. Du kan også prøve at barbere creme fra en aerosol kan derefter svamp med vand. Pas på ikke at lade stoffet bliver for vådt.

Permanent Marker pletfjerning fra Læder Polstring

En effektiv måde at fjerne blæk pletter på læder møbler er ved hjælp af enten hårspray eller Armor All. Bare spray pletten, derefter tørres af med en blød klud. Vær sikker på at teste i et synligt sted først.

Desværre er det ikke kaldes "permanent" markør uden grund, og afhængigt af hvor frisk pletten er, kan dette ikke fjerne pletten helt og du kan blive hængende med pletten.

Røg Lugt Fjernelse fra Træ Møbler

Nogle måder at fjerne røg lugt fra træ møbler er: at fylde skufferne med malet kaffe og lade det i løbet af natten. Brug af bagepulver og lade det i flere dage, ved hjælp af kattegrus og efterlade den i flere dage eller placere elementet uden for i et skyggefuldt sted på en breezy dag. En anden mulighed er at anvende et tyndt lag af shellak til hele stykket at forsegle i duften.

Suede Møbler Rengøring

Du kan få øje på rent ruskind ved omhyggeligt at gnide snavsede område med en kunstners viskelæder. En plet på ruskind, der ikke vil børste eller tørre bør behandles af en professionel ruskind renere så hurtigt som muligt. Selvom du kan forsøge at rense det selv med en ruskind-rengøringsmiddel, kan du ende med at gøre mere skade end gavn. Du kan beskytte ruskind ved at sprøjte den med et silikone spray, som du kan købe på de fleste skobutikker.

Skimmelsvamp og Meldug fjernelse fra Træ Møbler

Rengøring træ møbler kan forårsage uoprettelige skader på inventar finish, hvis der anvendes de forkerte metoder, så start med blide rengøringsmidler, der arbejder op til stærkere løsninger efter behov. Altid teste rengøringsassistenter først i et ikke synligt område, såsom bagsiden eller bunden eller møbler, før du anvender til et større område. For at fjerne mug og skimmel fra træmøbler, først prøve at tørre træet med en blød klud og en opløsning af vand og et mildt vaskemiddel, ved hjælp af cirkulære bevægelser. Hold kluden knap fugtig, og pas på ikke at mætte træet. Skyl kluden ofte. Du kan også bruge en kommerciel træ renere, såsom Murphys Oil Soap stedet. Hvis stykket stadig ser beskidt, så prøv med mineralsk terpentin. Hvis træet stadig ser beskidt efter brug mineralsk terpentin, vil træmøbler kræver professionel behandling. Når træet er blevet renset, skal træet beskyttet med træmøbler voks.

A & D salve Fjernelse fra Polstring

For at fjerne A & D salve fra din polstring, først ved hjælp af en sløv kniv, skrabe så meget A & D salve som muligt. Derefter drys snavset område med enten majsstivelse, talkum eller salt; gnide godt og forlade indtil fedtet fra salven absorberes. Børst pulveret / fedt med en blød neglebørste derefter tørres af med en fugtig klud. Hvis nogen rest tilbage, kan du enten bruge polstring renere eller bland 1/2 tsk flydende opvaskemiddel i et kvart varmt vand. Pisk med en mixer, og rengør møbler kun bruger sæbeskum. Arbejde på et lille område ad gangen, overlappende områder for at undgå genkendelse. Skift skyllevandet hyppigt for at holde den ren.

Olie pletfjerning fra Læder Polstring

For at fjerne små oliepletter fra læderindtræk, gnide majsstivelse rask ind i pletten med fingrene, indtil varmen fra friktionen mærkes. Denne varme løsner olie og tillader majsstivelse til at absorbere olie, inden læder dåsen. Støvsug eller børst pulveret fra. Gentag indtil pletten er væk. Større pletter kræver professionel behandling.

Permanent Marker pletfjerning fra Polstring

For at fjerne markør fra polstring, første, grundigt støvsuge området for at fjerne løst snavs eller støv fra pletten. Prøv at bruge enten sprit eller en ikke-fedtet hårspray som din pletfjernelsesmidlet. Da du arbejder på polstring, skal du passe på ikke at suge stoffet eller fyldet bliver mættet, og du vil ende op med både en plet og meldug. Påfør en lille mængde ad gangen og duppes mellem programmer.

Desværre er det ikke kaldes "permanent" markør uden grund, og afhængigt af hvor frisk pletten er, kan dette ikke fjerne pletten helt og du kan blive hængende med pletten.

Beskyt Polstring mod solskader

Beskyt altid dine møbler, tæpper, tæpper, osv fra den barske middagssolen, der kan falme og skader fiber. Sørg for at lukke gardiner eller persienner eller hænge sheer gardiner.

Velvet Pleje og rengøring

Den mest effektive og sikreste måde at rense fløjl møbler er at have det professionelt renset. Men hvis du ønsker at prøve det selv, kan du prøve at blande 1/2 teskefuld opvaskemiddel med vand, ryst det godt, og anvende sæbeskum alene. Påfør kun en lille mængde, og duppes mellem programmer. Pas på ikke at få stoffet meget våd. Hvis dette ikke er effektivt at fjerne pletter, så prøv med renseri opløsningsmiddel. Sørg for at holde alle væk fra møbler i mindst 24 timer efter rengøring. Når det er ren, vil jeg anbefale at behandle den med Scotch Gard, eller en anden struktur protector til at foretage fremtidige rengøring meget lettere.

Ink Stain Removal fra Læder Polstring

De fleste rengøringsmidler, der fjerner blæk vil også fjerne farven fra læder. Men hvis blækket er frisk, kan du være i stand til at fjerne det med en ikke-fedtet, flydende hårspray eller Armor All. Bare spray pletten, derefter tørres af med en blød klud, men vær sikker på, at dette ikke vil påvirke de farvestoffer i din læder ved at forsøge dette i et ikke synligt område først. Othewise, har læderet professionelt behandlet.

Rødvin pletfjerning fra Træ Møbler

For at fjerne vin pletten, gnid det med pasta voks, sølv polish eller en klud knap fugtet med ammoniak. Hvis pletten stadig, lave en tynd pasta kogt linolie og rottenstone, og gnid det ind i pletten med fingeren. Voks eller polish.