Rengøring Copper Pennies

Rengøring Copper Pennies


Rengøring kobber øre er let at gøre, hvis du kender den rigtige måde at gribe det an. Forskellige ting, du ønsker at rense ud dine småpenge omfatter kobberoxid, plette, og regelmæssig gamle støv, skidt og snavs. Før du begynder at rense dit øre i nogen som helst måde, opmærksom på, at dette kan mindske deres samlerobjekt værdi i fremtiden. Hvis du ikke er alt for bekymrede over det, og bare ønsker temmelig skinnende, mønter, gå videre og fortsætte.

Om Copper Pennies

Ved anvendelse af denne artikel, kobber øre henviser til enhver penny lavet i USA. Men i sandhed, amerikanske øre er ikke blevet udelukkende er fremstillet af kobber siden 1981. I 1982 de officielle pastiller løber over til en krone, der er zink med en 0,8% kobber belægning på ydersiden, da omkostningerne ved rent kobber blev uoverkommeligt høje. Det betyder 1982 øre kan gå begge veje.

Penny Rengøring Basics

Denne metode vil få mudder, støv, salt og andre almindelige stoffer ud af dine småpenge på ingen tid:

 1. Saml følgende materialer: to korn skåle, en gallon af kogende vand, en gallon lunken destilleret vand, en papirserviet eller viskestykke, en flaske hånd opvaskemiddel og en metal blanding ske.
 2. Fyld korn skål med kogende vand, være omhyggelig med at undgå at brænde hænderne.
 3. Hæld en teskefuld af skålen sæbe og rør det i vandet med skeen.
 4. Drop dine småpenge i vandet og lad dem trække i fem til ti minutter. Hvis du har et stort antal mønter, kun suge omkring ti ad gangen.
 5. Træk småpenge ud af vandet ved hjælp af skeen, så du ikke brænder dig.
 6. Gnid dem forsigtigt med fingrene for at fjerne enhver stædig snavs. (Forsøg aldrig at udvælge snavs med dine negle, som du kan ridse mønten.)
 7. Skyl småpenge med destilleret vand, så de ikke får hårdt vand pletter. Hæld vand i en skål og dyppe dem i cirka fem sekunder hver.
 8. Indstil øre på håndklæde til at lufttørre.

Hvis du har nogen genstridige øre, som ikke ønsker at bekende kulør, gentag proceduren ved hjælp af sprit i stedet for det kogende vand.

Rengøring Kobber Pennies der har plette

Denne metode til at rense kobber øre er meget sjovere end bare at bruge sæbe og vand. Nogle børn selv bruge det til deres skole videnskab messer. Her er hvad du skal gøre:

 1. Snup en skål, en kasse med salt og en flaske hvid eddike.
 2. Hæld to kopper eddike i skålen og tilsæt en teskefuld salt.
 3. Blandingen omrøres med skeen indtil saltet er opløst.
 4. Drop småpenge i skålen og lad dem sætte i omkring syv minutter.
 5. Skylle dem med destilleret vand, som beskrevet ovenfor.
 6. Sæt dem ud for at lufttørre.

Penny opskrifter

Penny rensevæsker skal indeholde en syre, der vil opløse kobberoxid uden at beskadige øre. Andre rengøringsmidler kan omfatte citronsaft, ketchup, hot sauce og pickle saft. Men eddike og salt forbliver go-to løsninger, så du måske ønsker at bare holde fast i, at man, medmindre du dø for at slippe af med den gamle flaske Tabasco. Zink mønter kan blive beskadiget, hvis det efterlades i et rengøringsmiddel i mere end ti minutter. Tjek datoerne på dine småpenge, teste en lille mængde opløsning på en og sammenligne resultaterne, inden de behandler alle dine småpenge.