Rengøring Cartridge Pool Filter

Rengøring Cartridge Pool Filter


Rengøring en patron pool filter kan være lidt vanskelig, hvis du aldrig har gjort det før. Hver pulje er forskellige, så tjek for at være sikker dit filter overholder nedenstående råd, før du fortsætter.

Rengøring af en patron Pool Filter

Cartridge pool filtre er almindeligt forekommende på over jorden swimmingpools, og denne form for puljen er meget tiltrækkende for familier, der ikke har råd penge, plads eller tid, der kommer med en i jorden pool. Over jorden puljer er også stor for dem, der ikke ønsker, at permanancy af en traditionel pool. Hvis du har en over jorden pool i din værftet, chancerne er du har stødt på vanskelig proces med at rense en patron pool filter. Imidlertid behøver det ikke at være vanskeligt.

Step One

Vær sikker at du køber kvalitet patronfiltre. Må ikke automatisk gå efter den billigste mærke, især hvis det er en du aldrig har hørt om før. Lagring af en lille mængde af penge vil ikke være værd de uhygiejniske forhold, der kan dukke op, hvis dit filter mislykkes. For at sikre, at du køber en kvalitet filter, kigge efter en lavet af plisserede glasfiber eller syntetiske materialer. Bo væk fra papir, som det er meget vanskeligt at rengøre.

Trin To

Kør dit system som normalt. Når du bemærker det bliver beskidt, tage det ud af pumpen-filterenheden. Brug en haveslange til at skylle væk enhver løs snavs, scum eller anden snavs, der kan hindre en ordentlig rengøring. Må ikke vente på, at filteret tørre - det skyller ren meget lettere, når fugtig. Når du har skyllet filteret, kan du lade det tørre i direkte sollys. Sætte det direkte under solen vil holde bakterier i at vokse.

Trin tre

Brug en luftkompressor til at blæse partikler. Fyld en stor spand med en del pool klor med 6 dele vand. Slukke filtrene i opløsningen og cap spanden med et lufttæt låg. De fleste store spande vil holde 5 eller flere filtre, så der er ingen grund til at vaske dem en ad gangen. I stedet gemme dem op til effektiv rengøring. Den iblødsætning løsning vil så dræbe eventuelle bakterier eller mikroorganismer, der er fanget inde i filteret. Lad neddypning i opløsning i mindst en dag, fortrinsvis op til 5 dage.

Trin Fire

Skyl filtrene i en spand med rent vand, omrøring dem ind og ud af vandet. Du vil se de kontaminanter flygte fra filteret. Hæng dine filtre til tørre i direkte sollys, og sørg for at de er helt tørre.

Trin Fem

Endelig blande en løsning, der er en del saltsyre og TEB dele vand. Soak filtrene i syren og vente, indtil boblende stopper. Dette betyder at alle mineralforekomster opløses og klar til at blive fjernet. Skyl filtrene grundigt og geninstallere ind i din pool, når klar. Du kan genbruge de fleste af dine pool filtre, indtil de begynder at vise slid.

Tips og tricks

Vær opmærksom på følgende tips og tricks i tankerne at fremme en sikker og effektiv pool rengøring oplevelse:

  • Husk, at du har at gøre med organisk stof, der kan være belastende for øjne og lunger. Hold dig væk fra at indånde støvet direkte, enten ved at bære en maske og handsker, eller ved hjælp af trykluft til at blæse væk slyngelstater artikler.
  • Chlorinizer og syre er meget stærke og kan forårsage skade. Pas på ikke at spilde eller sprøjte, og altid begrænse adgangen fra børn.
  • Du kan holde dine spande af chlorinizer og syre forseglet stramt til genbrug. Når formuleringen er blandet, kan man bruge det flere gange, så længe det er gemt stramt og sikkert nok til at bevare effektiviteten af ​​kemikalierne.
  • Husk at tilsætte kemikalier til vandet, snarere end vand til kemikalier. Dette er både sikrere og mere effektiv.