Relationer: Enlig Relationships Tips

Single Parent Dating

En af de største udfordringer for dating enlige forældre etablerer den rolle en ny kæreste eller veninde bør tage i forhold til autoritet og disciplin. Følgende retningslinjer kan være nyttige:

· Hvis din dating partner har mødt, og er regelmæssigt omkring dine børn, har du naturligvis nået til et punkt, at forholdet er temmelig alvorlig.

· Fra et barns tidligste dage, er det en forælders opgave at lære dem at være respekt for andre. Ligegyldigt hvor meget de kan lide eller ikke kan lide Uncle Billy eller din 3. fætter eller en gnaven Grampa, det er deres pligt at behandle vedkommende med respekt. Det samme gælder for, hvordan dit barn behandler din partner.

· Det er generelt bedst at lade den forælder håndtere disciplin, regler og myndighed over børnene. Moderselskabets partner kan være en ven, en støttende voksen, og en kammerat, men bør undgå rolle disciplinarian.

· Når dating partner bliver en del af familien, enten ved ægteskab eller ved samliv, så er det rimeligt for trin-forælder at påtage sig et større ansvar som en myndighed tal. Dette bør forhandles og aftales med både voksne dog og ikke foran børnene. Regler og forventninger bør artikuleres til børnene "regler i huset" ikke "hans regler" eller "hendes regler", som kan forkastes som kommer fra en person "der er ikke min forældre alligevel."

· Generelt den primære forælder skal altid ses som den ultimative autoritet.

Sex & Bliver en enlig forælder

Emnet for sex vil sandsynligvis komme op til sidst for alle forældre. Uanset din særlige moralske eller religiøse overbevisninger om sex før ægteskabet, er der flere ting at overveje om, hvordan man håndterer køn som en dating enkelt forælder.

Forældre bør holde en åben dør-politik for børn at stille spørgsmål om sex. Det betyder ikke, de vil altid komme til dig, men hvis du lader dem vide, at de kan, og du vil ikke flipper ud ved omtale af ordet, er de mere tilbøjelige til at tale med dig om det.

Hvis dine værdier diktere ingen sex før ægteskabet, kan det udskyde spørgsmål fra dine børn. Når du og din nye ægtefælle deler et soveværelse, dog kan børn stille spørgsmål lige fra den eksplicitte (Har du fyre har sex?) Til suggestive (Hvorfor holder du dit soveværelse døren lukket?). Hjælp dem til at forstå, at det, gift voksne gør i deres soveværelse er privat.

Udfordringer i Single Parent Dating

En af de største udfordringer i single-forælder dating er konkurrence om forældrenes opmærksomhed og hengivenhed. Børnene kan anvendes til et niveau i fokus fra den forælder, der er svært at dele med nogle nye mand eller kvinde i dit liv.

Og det er ikke kun børnene, der vil lægge pres på dig som en dating enkelt forælder. Den voksne, hvem du er dating har behov for. Denne person er at gå ud med dig for en grund: de nyder din virksomhed og din opmærksomhed og bruge tid med dig.

Så hvis du er en enkelt forælder, der er i et forhold, forberede sig på at føle fanget i midten. Væn dig til at være der. Og begynde at akkumulere nogle værktøjer til at håndtere det.

  • Barnet er på den ene side, der udtrykker en sund behov for forsikring om, at de ikke vil blive erstattet eller efterladt. Berolige dem, at de er din højeste prioritet, og altid vil være.
  • Barnet er på den anden side, læring fra tidlig om indbyrdes deling. Det omfatter dele, hvad ethvert barn mener er hans eller hendes til at kræve, når de vil, nemlig din udelte opmærksomhed. Det er ikke en form for umistelige rettigheder. Sure, børn har brug for og fortjener et ton af din opmærksomhed. Men selv i mangel af en ny kæreste eller veninde har forældre ret til at sige "Det er min tid nu."
  • Undervisning et barn til at dele ikke bare deres legetøj, men du er faktisk en gave, du giver dem, der vil gøre livet lettere for dem som børn, teenagere og voksne.
  • Voksne kærester og veninder nødt til at dele også. De er de voksne, så skal være moden, og arbejde sammen med dig, når du søger balance. Hvis de ikke forstår, at du er en pakkeløsning, kan forholdet ikke lykkes.

Dating Teknikker for enlige forældre

En af de første udfordringer, som enlige forældre, når de begynder at date er, hvad de skal sige til deres børn. Har du fortæller dem, eller holde det hemmeligt, indtil det bliver værre? Og hvis du gør fortælle dem, hvor meget du deler?

Når du begynder at date, være ærlige, men ikke deler for meget. "Jeg skal ud med en ny ven" er tilstrækkelig. Uanset hvad håber eller forventninger, du har om en ny dating forhold er ikke noget at dele med dine børn. Dating relationer ofte ikke træne. Dit barn behøver ikke at ride, at rutsjebane med dig.

Modstå fristelsen med børn og teenagere til at behandle dem som din fortrolige. Det er ikke deres rolle (dette gælder ikke kun om dating, forresten). Præ-teenagere og teenagere især vil ofte fornemme, hvad der foregår, selv med begrænsede oplysninger. De ser du bliver klædt på til en date "med en ven", og de regne det ud. Ikke desto mindre er det vigtigt, at du være i stand til kærligt men bestemt sætte en grænse med dem. "Skat, jeg forstår du er nysgerrig, men taler om dette virkelig er min forretning. Hvis og når der er noget vigtigt, jeg har brug for at dele, vil jeg dele det med dig. Men indtil da, det er virkelig min private virksomhed, OK? "

Ofte hvad børn er virkelig leder efter er enkel forsikring om, at du ikke kommer til at forsvinde, for at køre ud med denne nye person. Hvis du er en enkelt forælder, har de sikkert allerede oplevet nogle tab og kan have følelser (rationelle eller irrationelle selvom de kan være), i opgivelse om deres anden forælder. Berolige dem, at uanset hvad, du er der altid for dem, og altid vil være.

Enlige forældre: Tag en pause

Hvis du for nylig er adskilt fra moderselskabet eller trin-forælder til dit barn eller børn, den første tip til at overveje, er simpel, men ikke let: Tag en pause før det bliver i en anden sammenhæng. Selv uden børn, de fleste eksperter anbefaler, at folk, der for nylig brudt op har for mange følelser ophidsede til at indtaste et nyt forhold, uden at det bliver rodet. Igen stiger til noget nyt er forførende, fordi det er et band-støtte i den smerte og tab af en opløsning. Det er meget lettere at fokusere på de positive, spændende, sexet, varm og fuzzy følelser af en ny engagement end de yucky følelser opdraget af gårsdagens bruddet. Men disse følelser er stadig derinde. De vil komme ud til sidst, og de vil påvirke det nye forhold. Bedre at vente, bedrøve den gamle, og lad det gå, før han indgår den nye. Seks måneder til et år er en rimelig pause til at skyde efter.

Sex & Bliver en enlig forælder

Singler der beskæftiger sig med spørgsmålet om sex under dating er skræmmende nok. Forsøger at finde ud af at håndtere dating og sex som en enkelt forælder kan føle, at det er nok til at skubbe dig ud over kanten. Hvis du er en af ​​de modige dem (aka har børn og dating), overveje følgende:

  • Dyrke sikker sex. Uforsvarlig adfærd er ikke længere en mulighed som forælder. Du risikerer dit barn at blive sjældne, hver gang du har ubeskyttet sex.
  • Bare fordi du begynder at have sex med en person, du er dating betyder ikke, det er tid til at introducere dem til dit barn.
  • Du må ikke indføre dine børn til en person, du er dating, indtil a) du har fastslået, at dette er en god sikker person og b) forholdet er en du tager alvorligt nok til at tro, at denne person kan være i dit liv for en stund.
  • Lad ikke dine børn ser en dating partner "bo", indtil forholdet er alvorlig. Børn vil i sidste ende udlede, at opholder sig over betyder, at du har sex. De bør ikke se denne med flere tilfældige partnere.