Reignite dine træningsresultater -

Ikke miste ligesom du plejede, styrke og størrelse gevinster hårdt i kommer, der kunne være en god grund til hvorfor.

Maksimere din træningsresultater kan opnås ved at forstå og udnytte en proces, der kaldes adaptiv respons. Kort sagt, uanset om du er toning, opbygning, eller miste din fysiologi vil reagere på de krav, der stilles til den. Dette kan være et tveægget sværd Men når kroppen bliver i stand til at gennemføre en øvelse eller en række øvelser ikke længere behov for at opretholde det samme niveau af tilpasning. Hvad der engang gav dig gode resultater ikke længere synes at gøre mere end vedligeholdelse.

Hvis du har været på den nøjagtige workout rutine for mere end et par uger dine resultater er stagneret. For eksempel lad os sige, at for det sidste år, du har walking 3 miles 3 gange om ugen i det væsentlige at holde samme tempo og på samme bane. Selvom indsatsen er stadig godt for dit hjerte, er du nu brænder færre kalorier til at gøre det samme gåtur og din cardio fitness allerede toppet. Du wonÂ't komme i dårligere form, du lige wonÂ't fortsætte med at få det bedre.

For at maksimere adaptive uddannelse respons protokoller skal fortsat udvikle sig. Hvis vægttræning er dine ting, så prøv skiftevis maskiner med frie vægte i stedet for flad bænk prøve hældninger, skifte rep cykler, brænde-outs vs super langsommere, jo mere sort på flere muskler. Indarbejd fuld kropsbevægelser ligesom håndvægt clean-n-ryk og medicin bold lunges at bevirke rekruttering af så mange muskelgrupper som muligt. Jo flere muskler brugt mere fedt du brænder. Prøv forskellige discipliner som kickboxing, funktionel træning, og Pilates. Føj nogle bakker til din tur, eller hvis youÂ're ved godt helbred og form allerede, tilføje en sprint træning rutine, youÂ'll kopieret på ingen tid. Så Whata er tilbage, at komme i gang og lade resultaterne taler for sig selv.

John Diaz er en Los Angeles personlig træner
ultimatehlth.com/About.html for flere gode tips og oplysninger.