Recept: Medicin Omkostninger Tips

Mail Order

Hvis din forsikring har en postordre plan, kan det som regel spare dig betydelige summer på vedligeholdelse medicin. Du skal stadig bruge din lokale apotek for medicin, som du har brug for det samme.

Mængde af piller

Hvis du forsøger en ny medicin, anmode en 7 dage levering i første omgang. Dette vil give dig tid nok til at se, om den er enig med dig. Apoteker kan ikke tage medicin tilbage, når du køber det.

Shop rundt - senior rabatter

Shoppe rundt efter et apotek, der tilbyder senior rabatter. Rabatten er typisk 10% rabat, og gælder kun for seniorer, der ikke har recept forsikring.

Spare penge - rabatkort

Mange ledende organisationer og virksomheder tilbyder en rabat kort til recepter. Du betaler et mindre årligt gebyr og derefter modtage en kontrakt pris for din medicin. Besparelserne er som regel lidt højere end den typiske 10% senior rabat, så det ville betale for at have en af ​​disse, hvis du er på mange medikamenter.

Gem dine kvitteringer

Gem alle apoteker kvitteringer, da nogle medikamenter kan være dækket under større medicinske planer. Nogle personer kan også indsende kvitteringer i skattemæssig henseende.

Dage levering

Spørg din forsikring luftfartsselskab for at se, hvor mange dage levering af medicin, du kan modtage i 1 copayment. Spørg din læge til at skrive din recepter for det pågældende beløb af piller. Mange læger automatisk skrive for en 30 dages levering, men nogle forsikringsselskaber vil dække en 90 dages levering til samme copayment - som kan spare dig en masse penge over tid.