Recept: Kom din recepter Hurtigere Tips

Stil spørgsmål

Hvis dette er en ny recept til dig, kan det være ny til apoteket så godt. Altid spørge, om lægemidlet er på lager, før de beslutter at vente. Det tager ofte et stykke tid, før nogen selv ser på din recept, hvis butikken er optaget.

Kæde vs Uafhængig apotek

De store apotekskæder er typisk de travleste. Du kan normalt få dine recepter fyldt hurtigere, hvis du går til en mindre uafhængig apotek.

Klokkeslæt

Hvis det er muligt, så prøv at undgå at få din recept udfyldt den første time apoteket er åben. Det er typisk det travleste tidspunkt af dagen. Mandage og dage efter helligdage bør undgås så godt.

Personlige oplysninger

Når du ankommer på apoteket, har dit sygesikringskort klar, og meddeler degnen om enhver ændring i dine personlige oplysninger, såsom adresse etc. Dette lille skridt kan mindske din ventetiden væsentligt. Det vil holde apoteket fra det væsentlige fylde din recept to gange - én gang med forkerte oplysninger og en gang med de korrekte oplysninger.

Tænk fremad

Altid kalde i din refill mindst 2 arbejdsdage i forvejen. Det vil gøre det muligt for apoteket for at bestille medicin, hvis nødvendigt, og at få tilstrækkelig tid til at forberede det. Så alt hvad du skal gøre er at pop i at samle det op.

Automation

Mange apoteker har automatiserede systemer, så du kan lade din refill nummer på en maskine. Dette vil gøre det muligt for apoteket for at fylde din refill mere effektivt og vil spare dig tid på at vente på hold.