Realkreditlån: hjem ansvarlig lånekapital Tips

Koste at få et hjem ansvarlig lånekapital

Det er normalt meget billigere at lukke et hjem egenkapital lån end en første realkreditlån. I stedet for en komplet interiør vurdering, en "drive med" eller nogle gange en ejendomsskat regningen viser den vurderede værdi af dit hjem kan være tilstrækkelig. I stedet for en fuld titel undersøgelse, er kun en kort titel søgning, der går tilbage til det tidspunkt, registrering af din første pant normalt kræves. Da en titel forsikringspolice er udstedt i dit første pant lukning, en anden politik er unødvendig, yderligere du sparer penge. I stedet for at koste flere punkter (et point svarer til en procent af din pant beløb), bør et hjem ansvarlig lånekapital koste mellem nul og et point på de fleste, så du sparer hundredvis af dollars.

De grundlæggende udgifter vil omfatte en titel søgning, udgifter til at begrunde, at den rimelige markedsværdi (FMV), i dit hjem støtter det beløb, du ønsker (uden vurdering, skatteansættelse), optagelse gebyr (for at registrere yderligere pant i ejendommen ), og originering omkostninger (point), hvis nogen. Modsætning til de fleste første realkreditlån, bør der ikke være nogen titel forsikringsomkostninger, junk gebyrer (underwriting, forarbejdning, oplagring, finansiering, doc prep, eller diverse gebyrer), i løbet af natten forsendelsesomkostninger, eller fulde titel eksamen regning. Din samlede omkostninger bør ikke overstige ca. en til en og en halv procent af din nye lånebeløbet. I mange tilfælde kan det endda være nul. Shop rundt som långivere ofte tilbyde uden omkostninger incitamenter.

Investering dit hjem ansvarlig lånekapital Klog

En af de største årsager til, at folk tager ud et hjem egenkapital lån er at bruge midlerne til andre investeringsmuligheder ud over deres hjem. Dette er en smart måde at gøre dine penge arbejde for dig, hvis du investere klogt. Hvis du tænker på at investere provenuet fra dit hjem egenkapital lån, her er et par tips til at sikre, at du gør det rigtige valg. Når du vælger hvor de skal investere dit hjem egenkapital lån, skal du sørge for, at du vejer de involverede risici.

En ting om et hjem, er det en meget stabil investering. Så hvis du tænker på at flytte dine penge til en anden investering betyder, bør du tage et nærmere kig på risk / reward scenarier, der kommer med den. Ud vejning af risikoen, også tage højde for, at du bliver nødt til at tilbagebetale dit hjem egenkapital lån samtidig pengene er investeret. Indrømmet, tilbagebetaling af et hjem egenkapital lån kan trækkes ud over flere årtier, hvis nødvendigt. Men de fleste mennesker oplever, at de ikke har den slags tid.

Sørg for, at din investering af midlerne ikke hindrer din evne til straks at betale tilbage hjem ansvarlig lånekapital. Der er mange andre faktorer, der bør komme i spil, når du beslutter dig for at geninvestere dit hjem egenkapital gennem et hjem ansvarlig lånekapital. Rådfør dig med en investering rådgiver for flere svar vedrørende de valg foran dig.

Shopping for Equity lån online

Egenkapital lån er mere populære end nogensinde i lyset af de lave renter, der er tilgængelige. Hvis du er interesseret i at finde en ansvarlig lånekapital til dit hjem, se til internettet for det største udvalg af renter på realkredit, vilkår og långivere til rådighed. Der er flere pant websteder end kunne være opført på ét sted, men her er et par måder at finde dem på din egen.

 • Først kan du besøge vores sponsorer. Vi har websteder, der er kendt for deres forpligtelse til at tilbyde de bedste i realkreditlån og lånekapital til offentligheden. Kontakt dem for mere information om, hvordan de kan hjælpe med din specifikke situation og pant scenario.
 • Du kan også bruge Internet telefonbøger som Open Directory Project at finde store mængder af hjemmesider med speciale i equity lån og realkreditlån. Disse mapper giver dig links til hjemmesider og korte beskrivelser af, hvad de kan tilbyde dig.

Der er mange andre steder såsom søgemaskiner, hvor du kan kigge efter lånekapital og sats citater. Tag dig tid til at bruge internettet, og du vil åbne udlån døre, som du måske aldrig har kendt var tilgængelige på anden måde.

Pensionering Planlægning med et hjem egenkapital kreditlinje

For dem, der er bekymrede for deres fremtid i dag, er der måder, du kan drage fordel af penge du har nu til at investere det i din fremtidige pension. En af de største ressourcer til disse typer af midlerne er i privat egenkapital. Hvis du har ejet dit hjem i et stykke tid, og det har værdsat som de fleste gør over tid, kunne du sandsynligvis oprette en solid pensionsordning kun at bruge de midler fra et hjem egenkapital kreditmaksimum.

Et hjem egenkapital kreditlinje er en hurtig, nem, billig måde at få en stor sum penge for en eller anden grund. De fleste rådgivere vil fortælle dig, at et hjem egenkapital kreditmaksimum kun bør bruges til at konsolidere anden gæld eller til at geninvestere. Pensionering er en af ​​de bedste måder for dig at re-investere denne kapital.

Hvis du spekulerer på, hvad den bedste form for pensionering planlægning ville være for dig, der er mange finansielle rådgivere, der ville elske at drøfte dine muligheder med dig. De fleste af dem kan hjælpe dig trække dit hjem egenkapital kreditmaksimum og geninvestere det samme. Det kan være så problemfri, at du næsten aldrig kan fortælle, at pengene blev flyttet. Tal med en finansiel rådgiver om de mulige pensionering planlægning muligheder, som du kan drage fordel af med dig hjem egenkapital kreditmaksimum. Penge virker kun, når den arbejder for dig, og der er altid måder at gøre det til at fungere bedre og hurtigere.

Konsolidering Din første og anden realkreditlån

Af forskellige årsager, mange mennesker ender bærer en første og anden pant på deres hjem. Takket være det voksende hjemmemarked, er de samme mennesker at finde, at de har etableret nok samlede egenkapital til at refinansiere og konsolidere deres to realkreditlån i et enkelt, fast lån. Dette gør den bedste mening i alle aspekter.

Kort sigt og lang sigt, konsolidere en første og anden pant er et smart træk. For at finde ud af om at konsolidere din første og anden pant, tjek udlån ressourcer på internettet og i dit lokale kvarter. Du vil finde en bred vifte af muligheder for din konsolidering og i sidste ende, vil det scenarie, du vælger være baseret på din situation. Blot være sikker på, at du får tilbud fra forskellige steder før afregning på et lån. Du kan aldrig vide, om du får den bedste tilbud, hvis du kun få én.

Finde en Ingen Closing Omkostninger hjem ansvarlig lånekapital

En af de største fordele ved at et hjem ansvarlig lånekapital er de lave omkostninger, der er forbundet med dem. Med første realkreditlån, kan lukke omkostninger ofte tilføje op til en ganske stor udgift. På den anden side, med en egenkapital lån, kan du finde muligheder, der tilbyder absolut ingen afsluttende omkostninger for dig. Dette vil gøre dit hjem ansvarlig lånekapital hurtigt og nemt, og, vigtigst, billigt. Efter alt, er de fleste mennesker, der ønsker at tegne et hjem ansvarlig lånekapital ikke ønsker at bruge flere penge; de søger at få penge.

For at finde en ingen afsluttende omkostninger hjem ansvarlig lånekapital rådføre sig med flere realkreditinstitutterne. Der vil være mange, der vil tilbyde en ingen afsluttende omkostninger indstilling, men de vil hver have forskellige priser og vilkår for at tilbyde. Når du har fundet en ingen afsluttende omkostninger indstilling, er det op til dig at vælge den rigtige sats og andre muligheder for dig.

3 Fordele for hjem lånekapital

Der er mange fordele ved at trække ud hjem egenkapital gennem lånekapital. Her ønsker vi at gå igennem blot et par af disse med dig, så du kan få en bedre idé om, hvorvidt et hjem ansvarlig lånekapital kan være rigtigt for dig.

 • Extended tilbagebetaling tidsplaner - Home lånekapital er ikke som første realkreditlån, der bærer en bestemt periode. Du kan ofte vælge at holde på et hjem egenkapital lån, så længe du ejer dit hjem. Disse udvidede tilbagebetaling tidsplaner gør måned til måned management meget lettere.
 • Renter Kun Betalinger - Fordi de fleste hjem lånekapital kræver eneste interesse kun betalinger hver måned, kan du opleve, at din mindste hjem egenkapital betaling er en af ​​dine laveste regninger hver måned. I betragtning af hvor meget du kan få brug for pengene fra egenkapital, er temmelig nemt at se cost / benefit.
 • Ingen Closing Omkostninger - De fleste hjem lånekapital kommer med nul lukning omkostninger. Det gør en kæmpe forskel for nogen, der har brug for penge, og ikke ønsker at skulle bruge nogen at få det. Ingen lukning omkostninger hjem lånekapital kan findes fra mange långivere, så sørg for at spørge din.

Renovere dit hus med et hjem ansvarlig lånekapital

Her er nogle forslag til at bruge dit hjem egenkapital lån:
* Udvid eller renovere dit hus.
* Finansiering dit barns uddannelse.
* Konsolidere gæld til én betaling, til en lavere rente.

Disse er store fordele for amerikanske forbrugere. Men før der træffes beslutning om hjem lånekapital, være en oplyst forbruger så godt. Den store risiko for at tegne en egenkapital lån er ved at miste dit hus, hvis du får langt over dit hoved med gæld og undlader at opfylde dine månedlige betalinger. En anden pant, eller ansvarlig lånekapital, er for big-billet poster, som er en investering, ikke for useriøst udgifter og køb, du kan gøre uden.

Långivere Feel Safe med hjem lånekapital

Hvis du har brug for at låne en masse penge eller din kredit er ikke så godt, så tænk på et hjem ansvarlig lånekapital. Med hjem lånekapital, långivere ofte er mere fleksible. Disse lån væsentlige er en anden pant. De anses for sikre lån til at gøre, fordi dit hjem er dit sikkerhedsstillelse. Husejere er tilbøjelige til at arbejde hårdt for at betale deres egenkapital lån, fordi de ikke ønsker at skade hjem sikkerhed. Her er, hvad du kan med en egenkapital lån:

* Lavere renter;
* Forholdsvis let kvalifikationsnormerne;
* Skat fradrag;
* Stor, fast sum penge.

Søge hjælp med Big bekymringer om dit ansvarlig lånekapital

Hvis du har store bekymringer om vilkårene i din egenkapital lån, eller du føler, du var draget fordel af, kan der være brug. Men du er nødt til at bede om hjælp. Her er hvad du skal gøre:
* Spørg din tilstand bar forening til at henvise dig til en billig juridisk agentur eller advokater, der tilbyder gratis konsultationer.
* Ring til din tilstand Attorney General kontor og tale med nogen i forbrugerbeskyttelse division.
* De fleste hver samfund har rimelig bolig fortalere eller overkommelige rådgivning agenturer. Kontakte dem og bede om hjælp.
* Læs den føderale regerings hjemmeside for forbrugerne på www.consumer.gov

Hjem forbedringer? Tag en anden pant

Hvis du ønsker at tilføje nogle forbedringer til dit hjem og spørger sig selv, hvor man kan finde de penge, er svaret alle omkring dig. Hvis du har været i dit hjem for et stykke tid, eller hvis du bor i et område, hvor hjem er blevet værdsætte, sandsynligvis du har opbygget nogle hjem egenkapital. Dette hjem egenkapital kan trækkes ud gennem en anden pant og kan sættes direkte tilbage ind i dit hjem gennem hjem forbedringer.

Anden realkreditlån er noget, der skræmmer en masse mennesker. Der er virkelig ikke noget at være bange for. En anden pant betyder ikke, at du har flere penge investeret i dit hjem, end det er værd, hvis du er forsigtig. De fleste mennesker, der tager på en anden pant gøre det uden nogensinde at bruge midlerne. Snarere de disponible midler fra den anden pant hvile, når de er til at regnvejrsdag, der kan komme med.

Hvis du søger for at øge værdien af ​​dit hjem gennem forbedringer, tale med et realkreditlån specialist om muligheden for en anden pant. Du kan drage fordel af ekstremt lave andet renter på realkredit og ordne dit hjem uden at skulle komme ud af lommen.

Shoppe rundt efter de bedste hjem ansvarlig lånekapital

Det betaler sig at shoppe rundt efter de bedste hjem ansvarlig lånekapital. Omkostninger og vilkår er forskellige, så du kan spare hundredvis eller tusindvis af dollars, hvis du gør nogle forskning først. Her er nogle tips:

* Kontakt flere långivere, herunder banker, kreditforeninger og realkreditmæglere.
* Få en kopi af din kredit rapport og se det før din långiver gør. Er oplysningerne korrekte? Er kredit problemer vist, at man har rettet? Hvis det er tilfældet, skal du kontakte Credit Reporting bureauet at bestride rapporten.
* Gå online og sammenligne tilbud. Der er hundredvis af ressourcer på nettet for hjem lånekapital.
* Endelig skal du sørge en egenkapital lån er den bedste løsning for dig. Spørgsmål at spørge dig selv: Har dine indkøb kræve en stor engangsbeløb som en ansvarlig lånekapital? Vil du være i stand til at holde trit med de månedlige betalinger på ansvarlig lånekapital?

Gennemgå og overveje forsikring til at dække de betalinger, hvis der sker noget. Du kan eller ikke brug forsikring. Hvis du vil medtage den i dit program, så prøv at betale de præmier hver måned - ikke oppe foran.

Pas på dyre långivere, der tilbyder Equity Lån

Den FDIC advarer forbrugerne om aggressiv långivere, der måske til ofre forbrugere, der ønsker hjem lånekapital. Dyre långivere kan synke husejere dybere i gæld. I fare er dit hjem og sikkerhed. Långiverne kan afskærme på dit hjem, hvis du undlader at gøre dine betalinger.

Såkaldte aggressiv långivere er kendt for nulstilling på folk med kredit problemer eller med lav indkomst. Disse långivere kan ikke fuldt ud forklare vilkårene for lånekapital, de tilbyder. Husejere kan ende med høje omkostninger lånekapital De har ikke råd til at tilbagebetale. Her er ting du kan gøre for at undgå problemer:
* Tal med flere långivere.
* Forskning de omkostninger og priser for ansvarlig lånekapital.
* Lær dine juridiske rettigheder.
* Hvis du har en masse gæld og se en egenkapital lån som svaret, check med dine kreditorer først. Måske kan de sætte dig på en betaling plan, du har råd til.
* Lokale agenturer kan være i stand til at hjælpe med dine energiregninger og akutte behov.
* Hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer, så ring til amerikanske boliger og byudvikling, gratis, på 1-800-569-4287.

Renter Kun lånekapital - Quick Cash og Low betalinger

Hvis du befinder dig i en knivspids og har brug for nogle hurtige penge uden at vide hvordan kunne du vil være at gøre store beløb i tilbagebetaling, equity lån er nok den bedste løsning for dig. Fordi de fleste equity lån er tilbagebetalt på en interesse eneste grundlag, kan du låne en stor mængde og ikke bebyrdes med store månedlige betalinger.

Med renter kun tilbagebetaling, er du ikke forpligtet til at foretage betalinger mod din primære balance. Det betyder, at du kun er ansvarlig, hver måned, til at tilbagebetale din påløbne renter. Uden byrden af ​​en stor månedlig betaling, kan du få den fleksibilitet, som du søgte i første omgang, når du begyndte at se på en ansvarlig lånekapital.

For mere information om renter kun lånekapital, kontakt en af ​​vores sponsorer eller et realkreditlån specialist i dit område. De svar, du leder efter er derude fra mange steder, og det er op til dig at nå ud for at finde dem.

Ansøg om Home ansvarlig lånekapital

Der er et par ting, du skal tage i betragtning, før du ansøge om hjem ansvarlig lånekapital. Det mest vigtige ting at overveje, er, hvis du har råd til at tilføje en månedlig betaling til, hvad du i øjeblikket betaler ud. Den bedste måde at finde ud af dette er at sidde ned med dig ægtefælle og registrere alle din regning, som du betaler på månedsbasis, dette herunder gas, dagligvarer og alle diverse penge, du bruger.

Når du kommer til en konklusion om, hvad du spiller ud næste skal du se, hvad indkomst, du har, der kommer, hvis der er indkomst tilovers, og du føler dig tryg at tilføje noget andet, du er klar til at overveje at ansøge om et hjem ansvarlig lånekapital.

Du bliver nødt til at gøre et par vigtige skridt, før lånet begynder herunder kontrol din kredit score og ikke ansøger om lån af enhver type. Ansøgning om enhver form for lån kan falde din kredit score og kan forhindre dig i at modtage dit hjem ansvarlig lånekapital.

Home ansvarlig lånekapital Vilkår

Hjem ansvarlig lånekapital vilkår eksistere, når man låner penge mod egenkapital i deres hjem og tilbagebetale den over en tidsbegrænset periode. Det er almindeligt at betale gebyrer og lukke omkostninger upfront og vælge mellem en fast eller variabel rente. Men det er ikke så simpelt som en opgave, som det lyder.

Hjem lånekapital er til for at gøre forbrugerne betale mere end hvad de burde i det lange løb. De mange banker, der godkender dem vil heller ikke tøve med at lukke dit hjem, hvis betalingerne ikke er opfyldt til tiden. Med et hjem ansvarlig lånekapital dit hus fungerer som sikkerhedsstillelse og bankerne simpelthen er ligeglade, hvis du mister dit hjem på trods af hvad de siger. De er i erhvervslivet for at tjene så mange penge som overhovedet muligt.

Der er mange metoder, der synes gavnligt, men virkelig ikke. En metode er kendt som ballon betaling. Det er, når et lån eller realkreditlån er fastsat for mindre betalinger, der fører til en massiv betaling skal foretages ved udløb. Det lyder rart, fordi forbrugerne synes, det giver dem tid til at spare penge, men ofte mange stadig ikke har pengene, når der én stor betaling opstår.

Hjem egenkapital kreditmaksimum priser

Hjemmet egenkapital kreditmaksimum satser vil variere afhængigt af hvilken bank du beslutter at gøre dit lån med, men der er et par faktorer, som du gerne vil overveje, inden han underskriver papirerne. I de fleste tilfælde et hjem egenkapital kreditmaksimum vil starte med en lav sats og inden for seks til tolv måneder satsen vil hoppe til en bestemt hastighed eller endda blive en fleksibel sats afhængigt af, hvad markedet er. Det kan ikke virke som en stor ting at overveje, når du først underskrive aftale om lån, men den vej, når kursen ændringer, hvis du ikke er forberedt på den forandring, du bliver nødt til at foretage justeringer på det tidspunkt, som du måske eller måske ikke være parat til at gøre.

Et hjem egenkapital kreditlinje er en linje af kredit, der giver dig mulighed for at låne mod dit hjem for en vis mængde penge til boligforbedringer. Denne type lån er ideel, hvis du planlægger at opholder sig i dit hjem i lang tid, hvis det ikke er dine intentioner, du måske ønsker at se på andre alternativer.

Fordele ved et hjem egenkapital kreditlinje

Et hjem egenkapital kreditlinje er en fantastisk måde at bruge egenkapital i dit hjem til din fordel. Med et hjem egenkapital kreditlinje, kan du bruge de penge til hjemmet forbedringer eller andre personlige regninger.

Egenkapitalen er forskellen mellem, hvad du har tilbage på dit realkreditlån og den aktuelle markedskurs på hjemmet. Dette kan være et betydeligt beløb, især for dem, der har betalt på deres realkreditlån i årevis.

Med egenkapital kreditlinje, kan du låne de penge, tilbagebetale det tilbage hver måned. De fleste gange er der ingen faste betalinger at gøre hver måned, kun at du skal betale renter. Selvfølgelig betaler mere end blot interessen vil reducere din saldo skyldte hurtigere.

Det er en enestående alternativ til et personligt lån, hvor der er en månedlig minimum hver måned, er der andre fordele også. Du kan overføre penge fra dit hjem egenkapital linje af kredit til din bankkonto og betale personlige regninger, hvis du skulle opleve en økonomisk byrde.

Pengene kan også bruges til at gøre tiltrængte reparationer i hjemmet. Brug af egenkapital er mindre besvær end at få et personligt lån med en højere rente. En egenkapital kreditlinje bærer lavere renter meste af tiden.

Lav hjem lånekapital

Der er mange lave hjem lånekapital til at vælge fra i dag, men du skal sørge for, at du læser det med småt, før undertegnelsen papirerne for dig hjem ansvarlig lånekapital. Tidligere føler mange enkeltpersoner at de er blevet løjet for ved udlån institutter, der har givet dem de lave hjem lånekapital. I begyndelsen startede satserne så lavt som 2 procent i nogle stater, men inden 3 måneder til 1 år satsen tog en dramatisk spring til så højt som 15 procent, som overraskede mange mennesker, der ikke blev forberedt til at betale mere for deres hjem ansvarlig lånekapital .

Når du søger efter et hjem ansvarlig lånekapital typisk er det bedst at bruge en lokal långivende institution, du er fortrolig med, eller nogen, du kender på et personligt grundlag havde givet dig en god anbefaling til.

Et hjem ansvarlig lånekapital er en god måde at udnytte dit hjem egenkapital, så længe du har planer om opholder sig i dit hjem i mindst en anden 5 til 8 år. Hvis du har planer om at sælge dit hjem inden da er det ikke anbefales at bruge et hjem egenkapital lån på grund af stigende din løn fra mængden af ​​dit hjem, når du placerer den på markedet.

Forskellen mellem et hjem egenkapital lån og et hjem forbedring lån

Hvis du ønsker at gøre hjem reparationer eller forbedringer, kan du enten bruge et aktie- eller hjem forbedring lån. Et hjem ansvarlig lånekapital eller line-of-kredit kan ofte give mere mening, selv om. Forskellene er minimale, selv om en af ​​dem kan være vigtigt for dig af hensyn til bekvemmelighed og enkelhed.

Et hjem forbedring lån vil ofte kræve, at du giver din långiver

 • En omfattende liste over de forbedringer, der skal foretages;
 • Et skøn over omkostningerne ved hver komponent af forbedringerne;
 • En liste over de entreprenører, der er planlagt til at udføre arbejdet; og
 • En timing tidsplan for de forbedringer, der skal foretages for at bestemme mængden og hyppigheden af ​​udbetalinger af dine provenuet af långiveren.

Hvis du har tilstrækkelig egenkapital i din ejendom til at generere de penge, du har brug for din forbedring projekt, vil du have andet valg end at ansøge om et hjem forbedring lån. Men hvis du allerede har nok egenkapital at kvalificere sig til en ansvarlig lånekapital eller line-of-kredit (HELOC), kan dette være det bedste valg.

Renten skal være lig med eller meget ens med begge pant typer. Løbetid bør også være sammenlignelige. Men, at få et hjem ansvarlig lånekapital giver dig alle de penge, du har brug for i et engangsbeløb, og du kan betale din entreprenør (er) som du ønsker. Et hjem egenkapital-of-kredit giver dig endnu mere fleksibilitet, da du kun betaler renter på dit lån restgælden på måneds udgang. Derfor bør din forbedring projektet span mere end blot et par måneder, vil du spare nogle betydelige renteudgifter som din saldo vil begynde lille og kun stige mod din maksimum over tid.

Fordele ved et hjem ansvarlig lånekapital

Der er mange fordele forbundet med at bruge et hjem ansvarlig lånekapital til at nå nogle finansielle mål. Hvis du ejer fast ejendom og har en første realkreditlån med gunstige vilkår, kan et hjem ansvarlig lånekapital giver dig de midler, du har brug for hjem forbedring eller reparation, større indkøb (f.eks bil), eller konsolidering af gælden til en lav pris.

I stedet for at lukke omkostninger på tre til fire procent (eller flere) af dine lån beløb, lukker et hjem ansvarlig lånekapital udgifter skal være mellem nul og én procent. Hvis du køber et dyrt bil (ikke de alle?), Er din renteudgift ikke fradragsberettiget. Men hvis du bruger et hjem ansvarlig lånekapital til at købe bilen, kan din interesse være fradragsberettiget, effektivt at reducere en allerede god rente. Hvis du har brug hjem reparationer eller forbedringer, du har været der ønsker at gøre, kan en egenkapital lån eller line-of-kredit være det perfekte valg til at opnå dit mål. I stedet for at bruge kreditkort eller andre ikke-fradragsberettigede låntagning, ville et hjem ansvarlig lånekapital giver dig det bedste fra alle verdener: lav rente, længere sigt tilbagebetaling muligheder, og skattefradrag.

Egenkapital Definition og fælles lån beløbsgrænser

Den "formel" til bestemmelse af din egenkapital er ganske enkel. Først bestemmes (eller effektivt estimere) dit hjem rimelige markedsværdi (FMV). Dernæst trække saldoen på din første realkreditlån. Forskellen er lig din egenkapital i hjemmet. For eksempel, hvis dit hjem er værd $ 250.000 og dit første pant er $ 100.000, din egenkapital er $ 150.000. Størrelsen af ​​lån, du kan få, vil blive baseret på følgende -

 • Andelen af ​​dit hjem FMV din långiver vil tillade (normalt mellem 80% og 90%);
 • Mængden af ​​din første realkreditlån;
 • Din kredit rapport og score; og
 • Dine indtægter og udgifter, der giver långiveren en idé om hvor meget gæld du har råd til.

Det maksimale lån, der er tilladt vil blive fastlagt af din långiver kombineret med det højeste beløb, du har råd baseret på din indkomst og kredit situation.

Et hjem egenkapital er normalt det samme som en anden pant

Et hjem ansvarlig lånekapital er normalt en anden pant, fordi långivere forsøger at gøre at få dette lån en enkel, hurtig og billig løsning. Der er ikke noget lovkrav, dog, at mandater, at det skal være sekundær finansiering. Teknisk set kunne det være en første pant, selv om de fleste långivere ikke vil tillade en egenkapital lån til at være en første pant. I stedet for en fuld titel undersøgelse, titel forsikring, komplet vurdering, eller niveauet for dokumentation af en første pant, er et hjem ansvarlig lånekapital behandlet meget mere som en auto lån end en første realkreditlån.

Et hjem ansvarlig lånekapital til tider bliver en første pant, hvis senior finansiering (første pant) er betalt ud, så kun ansvarlig lånekapital, som var en anden pant. Efter den første pant er afladet, den hjem ansvarlig lånekapital, tidligere i anden position, automatisk bevæger sig op til første position, hvilket gør det et første pant.

Brug et hjem ansvarlig lånekapital I stedet for en første pant refinansiere

Der er et par grunde til, at du kan bruge et hjem egenkapital lån i stedet for refinansiering dit første pant:

 • Din første realkreditrenterne og vilkår er fremragende, eller i det mindste bedre end dem, du ville få, hvis du refinansieret i dag;
 • Du ønsker at bruge din egenkapital provenuet til et bestemt projekt for en relativt kort periode (under 15 år);
 • Du ønsker ikke at pådrage sig den til tider betydelige udgifter for at lukke en ny første realkreditlån, og du kan få et hjem ansvarlig lånekapital for lidt eller ingen afsluttende omkostninger;
 • Du er nødt til at få udbetalt hurtigt og ikke ønsker at vente på en første pant lukning.

Kom og lukke et hjem ansvarlig lånekapital kan være billig, hurtig og enkel, uden al den dokumentation og tilføjet omkostninger til refinansiering et første realkreditlån.

Hvordan et hjem ansvarlig lånekapital Works

Før du forsøger at finde ud af dit hjem egenkapital lån beløb, skal du først afgøre, hvad din egenkapital niveau. Du er nødt til at bestemme dit hjem rimelige markedsværdi (FMV) gennem en vurdering. Når du lære, hvad dit hjem er værd, trække saldoen på din første pant. Forskellen er din nuværende indre værdi. Det maksimale du kan låne vil være en procent af dit hjem FMV, afhængigt af hvilken långiver, du vælger.

For eksempel, hvis dit hjem er værd $ 300.000, din første pant balance er $ 170,000, og din långiver vil låne op til 80% af FMV (minus din første pant balance), kan du låne så meget som $ 70,000. {$ 300,000 x 80% = $ 240,000 - $ 170,000 = 70000 $}

En kredit rapport, verifikation indkomst, titel undersøgelse, pantebreve og note vil blive udarbejdet. Ved udgangen af ​​lånet, vil du få et dokument kaldet "ret til ophævelse", som giver dig tre dage til at annullere lånet. Du skal underskrive og aflevere dette dokument til din långiver ved midnat på den tredje dag efter lukketid, hvis du vælger at annullere lånet. Hvis du ikke gør noget, vil du modtage den fulde fordel af dit hjem egenkapital lån ($ 70,000 i vores tilfælde) på den fjerde dag efter lukketid. Du kan bruge disse indtægter som du ønsker det. Du vil tilbagebetale lånet i henhold til en på forhånd beregnet tilbagebetaling beløb, hvis en fast forrentet lån, eller en forfaldsplan for betalingerne, der er konstant, indtil den første justering sats dato.

Hjem ansvarlig lånekapital eller Line-of-kredit?

Mens disse to lånetyper virkelig har de samme grundlæggende regler for godkendelse, de arbejder lidt forskelligt. Når du er tæt et hjem ansvarlig lånekapital, på tre dage vil du få en bank check på det fulde beløb for dit lån. Tre dage efter du lukker et hjem egenkapital-of-Credit (HELOC), du oftest vil modtage nogen penge fra din långiver. Du vil dog blive givet en række kontroller fra din långiver eller få lov til at skrive checks fra din egen konto for beløb til og med det fulde beløb af dit lån.

Hvis du har et bestemt formål for de fleste af dine provenuet, kan du være bedre tjent med et hjem ansvarlig lånekapital. Ligesom en første pant, vil dine betalinger er opgjort og en komplet lånafvikling gælder. Skulle du ikke umiddelbart har brug for alle dine provenuet, men har planer om at sprede disse midler over en længere periode, kan en HELOC bedre betjene dig. Du vil skylder renter kun på størrelsen af ​​dit lån, du har brugt i stedet for hele beløbet, som vil holde dine betalinger lavere end en fuldt spredt lån indtil du har tegnet din saldo til det maksimale. Ofte en HELOC vil kun kræve månedlige rentebetalinger, igen opretholdelse minimum kontanter grund hver måned. For cash flow formål, det er en klar fordel for dig. Men der er ingen lån reduktion, medmindre du også nævnes afdrag. Dette kan blive farligt og bør ikke blive en formel handlingsplan.

BEDSTE bruger for et hjem ansvarlig lånekapital

Egenkapital, som du har bygget op i dit hjem kan være et meget værdifuldt aktiv. Når du har brug for kontanter til næsten enhver årsag, og du har egenkapital i dit hjem, er din bedste mulighed ofte at få et hjem ansvarlig lånekapital. Her er et par populære og kloge anvendelser for hjem lånekapital.

 • Hjem forbedringer - fra TLC til større genopbygningsprojekter;
 • Bill konsolidering - afbetale høj rente lån eller bringe kriminelle forpligtelser strøm;
 • Brug provenu til at foretage store indkøb billet (f.eks autos) ved lave renter og eventuelt få skattefradrag for renter betalt;
 • Brug provenu til at investere i en eller flere yderligere reelle egenskaber eller en virksomhed.

Fordelene er: lave omkostninger låntagning, mulige skattefradrag, billige afsluttende omkostninger, og hurtige service. Egenkapital lån, hvis de anvendes til boligforbedringer, bør øge den rimelige markedsværdi (FMV) af ejendommen finansieres som giver ekstra fordelagtige afkast.

Få den bedste långiver for et hjem ansvarlig lånekapital

Vælg dit hjem egenkapital långiver omhyggeligt. Kontakt mindst tre forskellige långivere at sammenligne shop og aldrig beskæftiger sig med nogen, der ringer til dig først eller vises på din dør uopfordret tilbyder at hjælpe dig med at sikre et hjem ansvarlig lånekapital.

En god måde at finde en mægler eller långiver du kan stole på er at bede om henvisninger fra venner og familiemedlemmer. Eller se på avisannoncer eller annoncer online. Selvom dit hjem entreprenør synes handy med reparationer, accepterer ikke tilbyder at arrangere din finansiering og ansvarlig lånekapital. Du har brug for at tale med en autoriseret professionel. Har dit lån sendt til dig, ikke til din entreprenør.

Det er ikke en dårlig idé at tale med et realkreditlån mægler, der tilbyder bekvemmelighed og kan have en bredere adgang til långivere. Bare husk, at mægleren ikke låne dig pengene. Mægleren matcher dig med en långiver og sørger for ansvarlig lånekapital. Kig på mæglerens tilbud, men også tjekke med et par långivere at se om du kan få en bedre aftale.

Tilbring lånekapital Klog

Hjem lånekapital og egenkapital linjer er populære låntagning værktøjer til millioner af amerikanere. Nogle bruger lånene til at opdatere deres køkkener og geninvestere i deres hjem. Men andre bruger penge til at leve en livsstil, de ikke har råd til deres løn, at købe luksusvarer som tredje biler eller tage eksotiske ferier. Nogle familier endda bruge deres lån til dækning af dag-til-dag udgifter, som de lever over evne.

Disse er farlig praksis. Penge rådgivere råde folk til at bruge deres lånekapital til vigtige investeringer som et barns kollegium undervisningsafgifter. Prøv at lytte til denne regel for at holde dig og din familie finansielt sikker, når låntagning mod dit hjem: Hold mindst 20 procent egenkapital i dit hus.

Lad ikke din gæld gennem realkreditlån, hjem lånekapital, eller kapitalandele linjer reducere dette beløb.

Låntagere kan påberåbe for meget på Forside Priser Stigende

En masse af låntagere regne deres hus stiger i værdi. Hvem ville ikke? Real estate and homebuying have been great investments for Americans for generations.
Borrowers often count on paying off a second mortgage when they sell their home. So they don't worry about the huge lump sum they borrow to finance big-ticket purchases and vacations.

But what if real estate values fall? What if your house value does not rise as expected? Then you will owe more on the house than it is worth. You still have to settle your debts but out of your own pocket.

You can face serious financial problems, or you may have to stay in a house you do not want or no longer need. Use your home equity loan for home improvements that will increase your home's value. Don't spend borrowed money on purchases you can live without.

When to Look Into Home Equity Loans

Home equity loans are being taken out by more people on more properties every day. There are still many others that do not understand what home equity loans are. These same people are often intimidated by the idea of a home equity loan and therefore never inquire about one. That is too bad, because for many, a home equity loan could have been the best decision for their situation.

Some common situations that are great for home equity loans are as follows.

 • When you have an unexpected expense, there are few places where you can borrow funds for as low an interest rate as with home equity loans. Unfortunately, these medical, lifestyle, or other expenses can spring up when you least an afford them. With a home equity loan, you can quickly access large amounts of money at super low repayment rates.
 • Another common situation where people look to take out home equity loans is when they need to make home improvements. Things such as a new roof or new paint do not come cheap. Few people have the funds on hand to just make these things happen. With a home equity loan, you are taking advantage of your established home equity to re-invest in the value of your home.

If you are in any of these types of situations and have an opportunity to take advantage of home equity loans, jump on it. You simply cannot find lower interest rates to borrow a large amount of money… anywhere.

Rate Hikes Help Stabilize Market

The interest rate hikes that began in the third quarter of 2005 seemed to have dampened home sales through the year's end. As sales have begun to increase in 2006's first quarter, it is a good indicator that the market will actually stabilize and result in a "cooling" of some of the reputed "bubble" markets.

What does this mean for homebuyers and sellers? The stable market is a healthier environment for both buyers and sellers. A balanced market offers buyers more homes to choose from and less pressure to purchase immediately. Sellers may experience a marginal increase in market time but there should still be plenty of potential buyers.

Mortgage-seekers will need to be aware of rates through the spring and summer of 2006 as indicators continue to point to additional rate increases.

HUD's Version of the Equity Loan Appeals to Seniors

HUD offers a reverse mortgage program for older homeowners that works like an equity loan but with some key differences. Like traditional equity loans, the HUD program lets people borrow against the equity in their homes.

You must be 62 or older and have paid off your mortgage to qualify. In some cases homeowners with only a small payment left on their mortgages can get this HUD-sponsored equity loan. Known as a reverse mortgage, the program lets homeowners receive payments in a lump sum, monthly, or occasionally as a line of credit.

The size of the equity loan is determined in part by the borrower's age. The older the borrower is, the more he or she may receive. The condition of the home and interest rates also affect the amount. Unlike ordinary home equity loans, the borrower does not need to pay back the reverse mortgage as long as he or she lives in the house as a parimary residence.

When the home is sold, the lender is repaid the principal, plus interest. Whatever is left goes to the homeowner or the heirs of the homeowner. If there is a shortfall, HUD covers the difference. All borrowers must pay insurance to the Federal Housing Administration, or FHA, to participate in the program.

Home Equity Loan Comes with Cooling Off Period

Three business days is the amount of time you have to cancel a home equity loan or second mortgage after you signed for it. Federal law gives you this period to change your mind. You can cancel the deal without reason and you will not face penalties for doing so. But you must cancel in writing, and the lender is required by law to return any money you have paid to process the loan.

Take The Max with Your Home Equity Line of Credit

There are many things that people do not know about home equity lines of credit. One of the least understood things is that the more money you borrow and draw out of the line, the lower the initial rate you can lock. Lenders will compensate a large loan with a lower rate and anyone who is taking out a home equity line of credit should take out the maximum so that they can get the best rate possible.

There is another little known fact that relates directly to the previous one. Not only should you draw out the maximum in order to get the best rate, but you can almost immediately turn around and pay the entire amount back if you like and carry a zero balance on the loan while keeping the rate. The only penalties with a typical home equity line of credit involve closing out the line. There is a difference between paying off the balance and closing the account. While you are welcome to carry a zero loan balance for as long as you like without penalty, if you choose to close the account, you may be subject to a prepayment penalty.

If you are looking into a home equity line of credit, ask your broker about how you can get a lower rate by drawing out more equity. It is an option that will make the most sense in the end.

Hud Discussing Changes to RESPA

The 1974 Real Estate Settlement Procedure's Act is undergoing potential changes by HUD. HUD views the revisions as necessary if consumers are going to continue to benefit from FHA financed mortgages.

Once a popular loan vehicle providing financing for more than 122,000 buyers in 1999, the financing has fallen to a dismal 5,000 in 2005. HUD desires changes to remove excessive home inspection and repair requirements, increase loan limits and reduce cash requirements.

Historically, FHA has been an excellent lending tool for First-Time Buyers or those with credit blemishes. FHA traditionally allowed for consideration of credit issues and would lend to borrowers who had not acquired a long credit history.

While changes will not happen quickly, the agency has indicated its interest in facilitating President Bush's push to create home-ownership opportunities for minorities.

How a Home Equity Line-of-Credit Works

Like a straight home equity loan, a home equity line-of-credit (HELOC) allows you to borrow up to a stated percentage of your home's fair market value (FMV) less the balance of your first mortgage loan. The credit and income verification process remains the same, as will the title examination, mortgage deed and note preparation. The note language, however, will be different. Instead of regular pre-calculated monthly payments according to a stated amortization schedule, this note will require either interest-only payments based on the amount of the loan outstanding at month's end or interest-only payments plus some computation of a principal payment portion to be included.

After the closing and the rescission period, you will not receive the proceeds from your loan. You then have the opportunity to spend your proceeds in any amount at any time on any purpose you wish, up to your credit line maximum. Excellent for home improvements or having available low interest rate funds for other major purchases or instant cash flow reasons, a HELOC gives you the flexibility to use your proceeds when you want and repay on a schedule that fits your budget.