Raging Waters

Raging Waters
Bær korrekt påklædning.

Raging Waters er en gruppe af tre vandlande med steder i Sacramento, San Jose og San Dimas. De er de største vand forlystelsesparker i Californien, hver med et andet sæt af attraktioner for alle aldre til at nyde.

Steder

Hver park placering har en unik forlystelsespark kort og layout samt et andet sæt forlystelser for gæster at nyde. Nogle af parkerne blev købt fra andre selskaber og ændret til at være en del af franchisen, yderligere understreger den anden føler hver vandland har.

Sacramento

Åbnede Denne park først i 1986 under navnet WaterWorld USA. Når det selskab, der ejede WaterWorld blev købt af Six Flags temaparker, blev det omdøbt Six Flags Waterworld. I 2006 Six Flags besluttet ikke at forny deres lejemål på parken, hvorefter det blev omdannet til sin nuværende tema.

Attraktioner på Sacramento placering omfatter Honolulu Half Pipe slide, den store hvide vand kælk dias, den Hammerhead vedlagte dias, dobbelt hastighed racing dias, en doven flod, volleyballbane, og de uhyrlige Splashdown dybe vand dråbe dias.

San Dimas

San Dimas Raging Waters er den største vandland i Californien. Det blev brugt som et sæt i filmen "Norbit", og skuespillere bar uniformer klart beregnet til at repræsentere den aktuelle San Dimas vandland uniform. San Dimas placering funktioner Wave Cove, en million gallon pool med bølger så høje som tre meter, samt en Flowrider surfing simulator, en skål dias, lodrette drop racing dias, mat flume dias, en lilje pad gåtur, og flere multi -rider dias. Det er en af ​​de ældste vandland attraktioner i Californien.

San Jose

San Jose placering er i øjeblikket den største vandland i området Bay. Det kan prale med tredive dias, samt en interaktiv vandborg kaldet Skøre Water Works. Pirates Cove har også interaktive legepladser, som funktionen kanoner samt redskaber til at forcere. For voksne, Blå Thunder og White Lightning er begge hurtige, snoede forlystelser.

Water Theme Park Dress Code

Hver park har en streng dresscode for at beskytte gæsterne. Bomuld tøj kan ikke bæres i vandet eller på nogen af ​​de forlystelser, samt tøj med metal dekorationer. Overdrevent provokerende badetøj samt thong dragter er også forbudt, og parken anbefaler en traditionel, konservativ badedragt i stedet. Potentielt offensive tatoveringer skal dækkes og blasfemisk eller stødende tøj kan ikke være slidt. Tøj, der kunne have bande konnotationer, såsom modificerede baseball-kasketter, er det også forbudt; for en komplet liste over uacceptabelt tøj, du skal kontakte parken.

Besøger Raging Waters

Besøg på et vandland i midten af ​​sommeren kan være en frustrerende oplevelse uden nogle planlægning og fremsynethed. Heldigvis kan de fleste reservationer og køb billet gøres lang tid i forvejen og online.

Indlogering

Selv om dette vandland ikke har officielle hoteller, de anbefaler hoteller i området nær park på deres hjemmeside. Spørg hotellet for særlige cross salgsfremmende tilbud, der kunne få dig en rabat på begge dine billetter og dit værelse. Også spørge om særlige frynsegoder, der kan være til rådighed, såsom gratis transport til badeland.

Billetter

Billetter til er $ 28 for besøgende i løbet af 48 "høj. Seniorer og børn, der er kortere end 48" får rabat. Du kan også modtage betydelige rabatter, hvis du køber dine billetter online i stedet for på vand park. Årskort, der giver dig mulighed for at besøge alle tre parker helst du ønsker er også tilgængelige.

Kontakt Information

For mere information om specifikke seværdigheder og faciliteter, kontakt enkelte vandland direkte.

Raging Waters
San Jose, Californien

Raging Waters, Sacramento
Officiel hjemmeside
1600 Exposition Blvd.
Sacramento, CA 95815
Tlf. (916) 924-3747

Raging Waters, San Jose
Officiel hjemmeside
2333 South White Road
San Jose, CA 95148
Tlf. (408) 238-9900

Raging Waters, San Dimas
Officiel hjemmeside
111 Raging Waters Drive
San Dimas, CA 91773
Tlf. (909) 802-2200Disse tre vandlande tilbyder nogle af de mest splashtastic attraktioner i Californien og underholde millioner af gæster hvert år. Uanset om du besøger en park eller alle tre, er du sikker på at nyde alle de akvatiske attraktioner, de tilbyder.