Rabat smykker

Rabat smykker


Uanset om du leder efter clearance kostume smykker eller fine smykker til salgspriser, køb rabat smykker er en billig måde for kyndige forbrugere at købe smykker, de elsker.

Hvornår skal finde Smykker Rabatter

Bestemte tidspunkter af året, mange forhandlere tilbyder dybe rabatter på deres smykker markeringer. Du kan finde priser på 40% til 80% af de oprindelige priser, hvis du tid dine smykker købe højre.

Ferie Luftafstande

I ugerne før store helligdage, mange stormagasiner og smykker forhandlere tilbyder fremragende tilbud. Ugerne før jul og Valentinsdag er to af de største penge beslutningstagere for smykker, og du kan satse finder du salg, som vil fremme salget yderligere.

Seasonal Sales

Sæsonbestemte udsalg er en anden god måde at finde rabat smykker. Selv om nogle forbrugere tror måske, at det er bedst at vente til slutningen af ​​en sæson til at lede efter rabatter, du rent faktisk ønsker at begynde at finde de gode tilbud i midten af ​​sæsonen. På dette tidspunkt varen til næste sæson starter hælde i, og den nuværende sæsons merchandise vil begynde at blive noteret. Du finder også, at ved at begynde at lede efter salg prisbillige smykker midt i sæsonen, vil du have en langt større udvalg end at vente, indtil sæsonen er slut.

Semi-årlige salg

Mange varehuse har halvårlige salg i løbet af året, ofte i løbet af juni og januar eller September og februar. Shopping for smykker i løbet af disse salg kan give utrolige besparelser.

Går-Out-of-Business Sales

En anden vej til at finde rabat smykker går-ud-af business salg. Vær forsigtig, når du køber denne type salg, dog for at sikre smykker er af den ønskede kvalitet. Sommetider butikker med fremragende merchandise gå under, og du kan finde mange tilbud til din fordel - men hvis det er en detailhandler med en tvivlsom ry, kan du ønsker at undgå at købe dine smykker der.

Rabat smykker Stores

En anden mulighed for smykker kærester er at kontrollere merchandise til rådighed på discount smykker butikker. Nogle butikker har specialiseret sig i at finde lave priser overstocked eller uden for sæsonen smykker og tilbehør. Andre mere generelle rabat eller overstock butikker kan også bære god markeringer af prissat højre smykker året rundt:

 • Bluefly
 • Overstock.com
 • Buy.com

Flere måder at finde Smykker Rabatter

 • Tilmeld dig for alle jer yndlings smykker butikker og stormagasiner med smykker afdelinger online. De fleste sende e-mail-advarsler eller "snige toppe" i kommende salg, rabatter, og endda tilbyde særlige kuponer til online forbrugerne.
 • Før overskriften fra at shoppe bare overalt, tjek annoncerne i din lokale søndag papir for de bedste rabat smykker tilbud, og hovedet der.
 • Du må ikke afskedige små smykker butikker. Ejere af små smykker business kan tilbyde særlige tilbud for at øge deres salg.
 • Prøv noget andet. Hvis du altid gå efter de samme smykker stilarter, gå til et andet udseende, næste gang du er på rabat smykker strejftog. Du kan være passerer over den perfekte brik og finde en ny stil alle dine egne, uden hold i at bruge en formue på dine smykker.

Forholdsregler

Vær forsigtig, når du køber smykker fra. Nogle lyssky smykker markeder kan forsøge at passere belagte metaller som ægte guld eller andre ædle metaller. Cubic zirconia er også blevet forsøgt at blive gået ud som ægte diamant, så vær på vagt over for dette også. Hvis du overvejer et stykke rabat smykker, der hævder at være ægte, men prisen synes bare alt for godt til at være sandt, se nøje på kvalitet, herunder:

 • Den lodning og samlinger: De skal være glat.
 • Metallet selv: Det skal ikke være porøs.
 • Vægt: I de fleste tilfælde ægte metaller er tungere end belagte metaller.
 • Prongs og indstillinger: Prongs skal formes forsigtigt og sten indstillet korrekt.
 • De overordnede udseende: sjuskede håndværk og spinkle materialer kan bevise, at elementerne er ikke ægte.