Pyramid Solitaire Kortspil

Pyramid Solitaire Kortspil


Pyramiden kabalespil er et populært computerspil, men vidste du, du kan spille denne version af kabale den gammeldags måde? Alt du behøver er et spil kort og nogle klare instrukser.

Om Pyramid Solitaire

Siden midten af ​​det attende århundrede har spil-entusiaster spillet en gruppe af spil, der er kendt som Solitaire. Nogle historikere mener, at disse enkelt spiller kortspil selv kan have begyndt som en spådom værktøj. I årenes løb, alliance popularitet voksede. Der er nu mere end 100 versioner af dette spil, hvoraf den ene er pyramide kabale.

Pyramide kabale er en variation af det klassiske kabale. Kortene er behandlet ud i en trekantet form eller pyramide. Formålet med spillet er at fjerne alle kort i pyramiden. Mange mennesker finder dette spil udfordrende, og det har en lavere succesrate end andre versioner af kabale.

Afspilning af Pyramid Solitaire Card Game

Klar til at prøve dette sjove kortspil? Find et bord eller en anden plan overflade og et spil kort, og gør dig klar til at have det sjovt!

Opsætning af spil

Her er hvad du skal gøre for at komme i gang:

 1. Sørg for, at kortene er godt blandet.
 2. Deal et kort med billedsiden op.
 3. Deal to kort med billedsiden op. Disse kort skal placeres, så de delvist overlapper det første kort til at foretage en trekant.
 4. Placer tre flere kort på de to foregående, danner en større trekant.
 5. Fortsæt denne proces at gøre fire flere rækker. Den sidste række, eller bunden af ​​trekanten vil have syv kort i det.
 6. Placer de resterende kort med forsiden nedad på bordet i en bunke. Dette er din bestand eller talon.

Sådan spiller

Når du har vundet dette spil, vil alle kortene fjernes. Traditionel pyramide kabale anser ikke spillet vindes, hvis der er nogen kort tilbage i bestanden. En lidt lettere variation tillader restlageret kort. Du kan gå gennem kortbunken tre gange i løbet af spillet.

 1. For at begynde at spille, behandle to kort med forsiden opad fra bestanden.
 2. Begynd at fjerne par af kort at tilføje op til 13. Du kan kun fjerne kort fra pyramiden, hvis kortet er fuldt eksponeret, men du kan altid fjerne kort fra bestanden bunke. Du kan starte med det samme fjerne de konger, som har en værdi på 13 på egen hånd.
 3. Fortsæt fjerne par af kort, ved hjælp af bestanden bunke til at hjælpe.
 4. Spillet er slut, når du har fjernet alle kortene, ikke kan foretage flere par på 13, eller har cyklet gennem kortbunken tre gange.

Strategier for at vinde Pyramid Solitaire

Det er ikke let at vinde dette spil, men denne udfordring er en del af, hvad der gør det så givende. Når du vinder, vil du føle en stor følelse af realisering. For at gøre at vinde en smule mere sandsynligt, at holde følgende tips i tankerne:

 • Start med de konger. De er nemme at fjerne højre væk.
 • Når det er muligt, altid vælge at fjerne et kort, der udsætter et andet kort i pyramiden.
 • Prøv at jævnt udsætte kortene i pyramiden, da dette vil give dig flere valgmuligheder som spillet skrider frem.

Have det sjovt! Pyramiden kabalespil er svært, men med praksis, vil du lære flere strategier til at hjælpe dig med at vinde.