Pup Tent Historie

Pup Tent Historie


Mens mange mennesker nyder camping, de ofte ikke bekendt med pup telt historie. Læs mere om oprindelsen af ​​denne populære telt design, fra det borgerkrig begyndelser indtil moderne tid.

Om Pup Telte

Pup telt historie stadig spiller en rolle i stil med telt militæret anvender i dag, selv om design faktisk går tilbage til borgerkrigen. Pup telte er meget små telte, ofte ikke højere end tre og en halv meter, selv om de kan være så længe som syv meter i længden og fem meter i bredden. De er notorisk kendt for deres manglende vandtætte materialer, selvom der er ændret i pup telte anvendes i dag. Pup telte er ofte benævnt "ly halvdele" på grund af deres underordnede konstruktion. Mens moderne telte tilbyder en lang række muligheder, herunder separate værelser, individuelle "døre" og skærmen vinduer samt vandtæt materiale, var dette ikke altid tilfældet. Under borgerkrigen blev pup telte grundlæggende konstrueret ud af to halve stykker er forbundet med en række knapper. Mens dette rudimentære design måske ikke har syntes at tilbyde lidt læ udefra elementer, dets konstruktion var faktisk helt genial. Knapperne eller snaps, der blev anvendt til at forene de to halvdele på taget af teltet var sædvanligvis tosidet, således at enhver par kan forbindes sammen, skaber en vandafvisende forsegling på toppen.

Pup Tent History Timeline

Udformningen af ​​pup telte stammede fra en kombination af sund fornuft og nødvendighed. Mange Civil War soldater flyttede det meste til fods, og de havde brug for letvægts udstyr og forsyninger, hvis det er muligt. Selv hvis de havde luksus at en hest, at deres ekstra udstyr og forsyninger stadig er behov for at transportere, enten på en vogn, en hest, eller af soldaten selv. Pup telte blev ofte delt af to soldater, og vægten af ​​de materielle, stave og stænger var generelt halv snes pounds. Hvis hver soldat i et par gennemført halvdelen af ​​materialet, stave og stænger, så ville han have yderligere fem pounds på ryggen.

Tidligste Pup Telte

Borgerkrig, og selv tidligt Verdenskrig, havde pup telte ikke indeholde de trekantede ender og klap døre af nutidens pup telte. Disse tidlige telte tilbydes kun grundlæggende ly, med hver ende af teltet åbne for de ekstreme elementer.

Verdenskrig Telte

Ved udgangen af ​​Anden Verdenskrig, teltpløkker forvandlet fra en enkelt foldeenhed til tre separate afsnit består af træ med metal tips. Dette typisk transport af polerne lettere, især hvis delt mellem to mænd.

Koreakrigen Telte

På det tidspunkt Koreakrigen opstod, var bomuld duck anvendte materiale. Telt farver også ændret fra khaki til en mørk grøn i slutningen af ​​krigen. Når denne mørkere farve blev valgt, pæle gik fra umalet træ til en matchende armygrøn, og de fleste indeholdt en "amerikansk" stempel samt navnet på entreprenøren og datoen. Telt flaps blev tilføjet som godt.

Vietnamkrigen Era Telte

Vietnams tropiske klima betød pup telte generelt ikke blev begunstiget. Men nogle telte brugt under Vietnam-krigen og faktisk fulgte en fleksibel konstruktion, der består af en A-ramme med to poler, hvilket skaber roomier opholdsrum.

Moderne Pup Tent Design

Endelig nutidens telte stadig ofte omtales som ungernes telte, men de er kommet en lang vej fra deres oprindelige design. Moderne husly halvdele har meldug resistente og vandafvisende materiale, roomier længder over 12 meter, og vejrbestandige flapper.

Dagens telte er også designet til at være mere robuste og mere tørt end deres forgængere, med nogle endda featuring miljømæssige kanaler til varme og aircondition kontrol. Mens den forudsætning bag det oprindelige design er stadig det samme - husly og bærbarhed - moderne bekvemmeligheder nu tage stilling i den samlede konstruktion af dagens pup telt.

Oprindelse af navn

Der er et par forskellige historier, der relaterer sig til oprindelsen af ​​navnet "pup telt." Den mest almindelige historie, at pup telte fik deres moniker af borgerkrig tropper, der almindeligvis anvendes ordet "hund", når du bruger militær slang, såsom "hund tags." Interessant nok, men en mere specifik historie peger på Chattanooga Infantry som siges at give deres telte tilnavnet "indkapsling" og navnet omdannet til "pup telte." Uanset virkelige oprindelse sigt er udtrykket "pup telt" stadig bruges i dag, især i militæret.