Pumpkin Lysestager

Pumpkin Lysestager


Pumpkin lysestager er meget alsidig, som du kan bruge dem hele efteråret. De passer fint ind både Thanksgiving og Halloween indretning. Du kan købe lysestager med et græskar form eller mønster, eller har nogle sjove at lave din egen.

Realiseringen Pumpkin Lysestager

Græskar egner sig godt til hjemmelavede lysestager. De kommer i alle forskellige størrelser, så du kan bruge dem i næsten ethvert rum. Der er flere måder at gøre græskar i lysestager, som du kan tilpasse til din smag.

Pumpkin fyrfadsstager

Disse græskar lysestager ser virkelig smuk, når du laver en masse af dem og samle dem, eller sprede dem omkring en ferie display bord.

Materialer:

 • Små græskar
 • Små, skarp kniv
 • Metal skeen
 • Bor med små bits (valgfrit)
 • Te lys stearinlys
 • Avis

Instruktioner:

 1. Dæk overfladen, du skal arbejde videre med avisen.
 2. Ved hjælp af en skarp kniv, skæres toppen off græskar. Du kan lave et lige snit og tage hele stilken ende af, eller en traditionel jack o 'lanterne snit, der fungerer som et låg.
 3. Ved hjælp af en metal ske, skrabe ud af alle de frø og pulp.
 4. Carve former eller huller i græskar med den lille kniv eller bruge boret til at lave huller. Ved hjælp af en boremaskine er meget lettere og sikrere, og du kan oprette mønstre med de små huller.
 5. Tør overfladen af ​​græskar med en ren klud. Tilføj din fyrfadslys og lys dem.

Hvis du planlægger at sætte græskar "låg" tilbage på toppen, så sørg for du skære flere kiler ud af lågene første til at forhindre brænde dem eller afskære lufttilførslen til candle.These stearinlys kan ikke bruges til meget lang da græskar er letfordærvelige, men du kan forlænge deres liv med en dag eller to ved at gnide indersiden og alle snitfladerne med citronsaft og lade det tørre.

Andre Pumpkin Candle håndværk

Der er mange andre måder at skabe lysestager med et græskar tema, og man kan ofte finde rigtige græskar i hvid, gul eller grøn, i tillæg til de traditionelle orange. Her er nogle andre ideer:

 • Skære en lille, men temmelig dybt hul i toppen af ​​mini græskar, lige bred nok til at indsætte en tilspidsning stearinlys. Mal græskar eller lade dem plain. Indsæt vokslys, og sørg for at de passer stramt. Du kan også klippe større huller til at indsætte fyrfadslys i stedet.
 • Brug store græskar og skære dem som du ville til Halloween. Du behøver ikke at skære ansigter i græskar - bruge enhver mønster eller billede, du gerne vil. Placer en lys eller flammeløs søjle lys indeni til at lyse dem op. Disse gør store gulv lysestager.
 • Denne sjove projekt bruger vinglas og maling for at gøre lysestager, der ligner græskar. I modsætning til rigtige græskar, kan disse bruges år efter år.

Købt Lysestager

Hvis du hellere vil købe nogle lysestager med et græskar motiv, her er nogle interessante variationer til at prøve.

 • Fall holder græskar søjle - Denne lysestage har små græskar og andre efterårsløv. Den er perfekt til Thanksgiving eller hele sæsonen.
 • Kobber græskar fyrfadsstager - Disse kobber lysestager ville passe ind med alle dine falde udsmykning.
 • Forvrænget græskar - Hvem siger, at græskar skal altid formet som græskar? Disse høje keramiske lysestager forvrænges og strækkes, men stadig ligne den velkendte appelsin græskar.

Hvor bruges Fall Lysestager

Græskar og andre falde lysestager kan bruges næsten overalt. Du kan hænge dem udendørs lidt af stærk snor eller kæde, ligesom lanterner med, eller sprede dem i hele dit hjem for en sæsonbestemt touch. Tilføj stearinlys i trøstende falde dufte som æble kanel eller pumpkin pie at øge effekten.