Prøve bryllupsløfter

Prøve bryllupsløfter


Når du planlægger dit bryllup ceremoni, kan du se på flere prøver bryllupsløfter at hjælpe dig i gang. Du kan vælge mellem traditionelle bryllup vows, eller din vows kan have en mere personlig eller endda usædvanlig touch. Uanset hvilken type bryllup vows du vælger, vil du ønsker at sikre, at de afspejler de sande følelser, der deles mellem dig og din kæreste.

Skrive din egen bryllupsløfter

I dag, mange par vælger at skrive deres egen bryllupsløfter til ceremonien. Mens de kan tage deres ideer fra traditionelle løfter, de ønsker at optage deres egne ord og følelser i ceremonien. Dette er ikke en tid til ad libitum, dog. Du og din forlovede bliver nødt til at tage lidt tid til at skrive ned, hvad du ønsker at sige.

  • Tag din tid -Din bryllup begynder en levetid på kærlighed, latter og vanskelige tider sammen. Dine løfter bør afspejle dit engagement og forpligtelse til hinanden. Det er vigtigt, at du tager din tid for at udtrykke, hvad du virkelig føler.
  • Skriv separate løfter -Mens selvfølgelig dig og din forlovede er nødt til at blive enige om, hvad du

ønsker at skrive, er det altid en god ide at skrive din første udkast alene. Derefter kan du sammenligne, hvad du vil sige, og måske gøre et par omskrivninger, indtil du har perfektioneret din vows.

  • Tilføj favorit citater og / eller sætninger-Disse kan komme fra skrifterne, poesi, eller endda din tante Betsy osv Så længe de afspejler, hvad du føler, det er virkelig ligegyldigt hvor de kommer fra.

Gratis prøve bryllupsløfter

Nu hvor du har fået en idé om, hvad du vil have din vows at sige, er det tid til at tage et kig på nogle gratis prøve bryllup vows. Du kan bruge alle eller kun en del af disse løfter. Husk, det er dit bryllup, og du ønsker det skal være perfekt. De løfter er faktisk den vigtigste del af ceremonien. Sikker på, du vil have blomster, kjoler og kage til at være stor, men hvad du og din forlovede ønsker at sige til hinanden, er i fokus i denne ceremoni.

Prøve One

Man ___crystal___, da vi står foran både Gud og mennesket, at offentliggøre vores engagement til hinanden, jeg ønsker at gøre det kendt, at jeg anerkender først Guds autoritet over mit liv, som udøves fra hans kærlige hjerte. Han har valgt mig til at være en af ​​hans egen, og han er nu mit liv. Jeg erkender også, at han har velsignet mig og betroet mig dit liv som en gratis gave, som jeg ikke har optjent. I erkendelse af disse ting, crysral____ jeg formål at elske dig med sin kærlighed, at sørge for dine behov gennem hans aktivering, og føre dig, som han fører mig, så længe han giver os liv sammen, uanset omstændighederne. Som Salme 34: 3 udtrykte mit hjerte, da jeg bad dig om at gifte sig med mig, så det udtrykker mit hjerte nu: ". O forstørre Herren med mig og lad os ophøje hans navn sammen"

Kvinde på denne særlige dag, _willie____, minder mig om verset James L: 17, der siger, "Enhver god ting skænket og al fuldkommen Gave er ovenfra og kommer ned fra Lysenes Fader, med hvem der er ingen variation eller skiftende skygge . " Med en gave som dig, jeg ved, at mange nye ansvarsområder står mig. I I Kor, det forklarer: "Det er nødvendigt for en steward, der findes troværdig." Jeg kan ikke gøre det på min egen styrke, ____willie___, men ved Guds nåde og magt arbejder i mig, jeg ønsker at være troværdig som din kone ved at følge din førende underdanigt, ligesom Kristus, elske og tjene dig under alle omstændigheder, så længe han give mig liv på denne jord.

Prøve Two

Mand jeg elsker dig, crystal______, og jeg takker Herren for den kærlighed, som har bundet vore hjerter og lever sammen i åndeligt fællesskab af ægteskab. Jeg vil elske, ære og værne om dig altid. Som vi træder på de privilegier og glæder i livet mest hellige forhold, og begynde sammen det store eventyr med at opbygge et kristent hjem, vil jeg se på Kristus som chef for vores hjem, som jeg har set til ham som leder af Kirken. Jeg vil elske dig i sygdom som i sundhed, i fattigdom som i velstand, i sorg som i glæde, og vil være tro mod dig ved Guds nåde, at stole på ham, så længe vi begge skal leve. Kvinde, jeg elsker dig, ___willie___, og jeg takker Herren for den kærlighed, som har bundet vore hjerter og lever sammen i åndeligt fællesskab af ægteskab. Jeg vil elske, ære, værne om og adlyde dig altid. Som vi træder på de privilegier og glæder i livet mest hellige forhold og begynde sammen det store eventyr med at opbygge et kristent hjem, vil jeg se på dig som leder af vores hjem, som jeg har set til Kristus som chef for Kirken. Jeg vil elske dig i sygdom som i sundhed, i fattigdom som i velstand, i sorg som i glæde, og vil være tro mod dig ved Guds nåde, at stole på ham, så længe vi begge skal leve.

Prøve Tre

Man I, _crystal_____, tage dig __crystal____, at være min ægtehustru, at have og holde, fra denne dag frem, for bedre, for værre, for rigere, for fattigere, i sygdom og sundhed, at elske og værne om, til døden os skiller, eller Herren kommer for hans egen, og denne forordning Jeg lover dig min trofasthed. Woman I, _willie____, tage dig _willie_____, at være min ægtemand, at have og holde, fra denne dag frem, for bedre, for værre, for rigere, for fattigere, i sygdom og sundhed, at elske jord at værne om, til døden os skiller, eller Herren kommer for hans egen, og denne forordning Jeg lover dig min trofasthed.

Prøve Fire

Man jeg _____, tage dig ______, at være min ægtehustru. At have og holde, fra denne dag frem, for bedre, for værre, for rigere, for fattigere, i sygdom eller sundhed, at elske og værne om "til døden os skiller. Og til denne forordning Jeg lover dig min trofasthed. Woman I, _____, tage dig ______, at være min ægtemand. At have og holde, fra denne dag frem, for bedre, for værre, for rigere, for fattigere, i sygdom og sundhed, at elske og værne om, "til døden os skiller. Og til denne forordning Jeg lover dig min trofasthed.

Prøve Five

Mand ______, jeg elsker dig. I dag er en meget speciel dag. For længe siden, du var bare en drøm og en bøn. Denne dag som en drøm Herren selv har svaret, at bøn. For i dag, ______, du som min glæde blevet min krone. Jeg takker Jesus for æren af ​​at gå gennem tid med dig. Tak for at være, hvad du er for mig. Med vores fremtid så lys som Guds løfter, vil jeg passe dig, ære og beskytte dig. Jeg sætter mit liv for dig, _____, min ven og min kærlighed. I dag giver jeg dig mig. Woman ______, jeg elsker dig, og jeg ved, du elsker mig. Jeg er overbevist om, at Gud har valgt dig til at være min mand. Det er min bøn og ønske om, at du vil finde i mig hjælperske Gud designet specielt til dig, og i tillid jeg vil forelægge mig til din headship som til vor Herre. Derfor _____, jeg lover at du mit liv som en lydig, trofast og kærlig hustru. Hvor du går hen, jeg vil gå, hvorhen du lodgest jeg vil indgive, skal dit folk er mit folk, og din Gud er min Gud.

Utraditionel bryllupsløfter

Nogle par ønsker at styre uden om de traditionelle bryllup vows, der ofte udveksles ved bryllup vows. Uanset om du kan lide din vows kort og søde, eller du blot ønsker at erklære din kærlighed lidt anderledes, kan følgende prøve bryllup vows hjælpe dig sige, hvad du virkelig føler.

Prøve One

(Måned, dag, år), I, (navn), slutte mig på denne dag til dig (navn), før dette selskab. Må vore dage være lang, og kan de blive krydret med kærlighed, forståelse og respekt.

Prøve Two

At gifte sig med den person, du har angivet dit hjerte på, er en glæde sidestykke i menneskets liv. (Navn), tage denne ring som et tegn på min tro og mit engagement i vores kærlighed, og dele denne glæde med mig i dag.

Prøve Tre

Hvor der har været kold, har du bragt varme; hvor mit liv var mørke, har du bragt lys. (Navn), Jeg lover før dette samlet selskab til at være din (mand / kone) fra denne dag fremad. Lad os gøre vores to liv, et liv, og lad os altid ære og respektere hinanden.

Prøve Fire

Jeg kom til dette sted i dag som en (mand / kvinde) stående sammen; Jeg vil gå fra den ved din side. I dag har jeg krydser grænsen med dig og gå ind i en ny og varig livslang forpligtelse. (Navn), forpligter jeg mig til dig som din (mand / kone).

Prøve Five

(Navn), vores mirakel ligger i den vej, vi har valgt sammen. Jeg indtaster dette ægteskab med dig at vide, at den sande magi af kærlighed er ikke at undgå ændringer, men at navigere dem med succes. Lad os forpligte sig til det mirakel at gøre hver dag arbejder - sammen.

Yderligere Wedding Vow Sample websteder

Endelig, så tjek følgende websteder for nogle store bryllup vows:

  • BWedd
  • Westchester
  • Figstreet
  • 1st Choice