Prom Tips til Guys

Prom Tips til Guys
Prom kan være stressende for fyre.

Prom kan være en stor oplevelse, og disse prom tips til fyre kan gøre det til en sjov og stress-fri aften der vil blive husket længe forbi gymnasium.

Vigtigheden af ​​Prom

Prom er en once-in-a-lifetime begivenhed og er ofte det første formel middag dans teenagere deltage. Desværre er de fleste af prom råd derude handler om at vælge den bedste frisure, gallakjoler, og makeup til den store aften - ikke ligefrem tips til fyre. Alligevel prom kan være en romantisk aften for en gentleman til at tilbringe sammen med sin specielle dame, og vide, hvordan man kan planlægge for prom, gør dig klar til den store dag, og hvordan man kan afslutte aftenen som en gentleman kan hjælpe fyre tilgang prom med tillid .

Easy Prom Tips til Guys

Der er mange ting fyre har brug for at gøre for at sikre prom er en sjov, mindeværdig begivenhed.

Før Prom

Længe før prom fyre nødt til at begynde planlægningen, og disse tips kan hjælpe.

 • Begynde at spare penge måneder før prom. Tuxedo leje, transport, spisning, prom billetter, blomster, billeder og andre fornødenheder kan tilføje op hurtigt, og et velforberedt fyr vil have et anstændigt budget at arbejde med.
 • Køb prom billetter tidligt. Mange skoler begrænse antallet af solgte billetter, og billetter er måske ikke tilgængelige i sidste øjeblik. Hvis planerne falde igennem, og du kan ikke deltage, kan du altid sælge billetter til mindre forberedte fyre, der ikke tænker fremad.
 • Spørg din date til at ledsage dig til prom mindst en måned i forvejen. Selv hvis du har en stabil kæreste, være en gentleman og bede om hendes selskab den aften for at vise hvor speciel du håber, at arrangementet bliver.
 • Hvis du lejer en prom smoking, shoppe tidligt for de bedste tilbud og bredeste udvalg af stilarter. For at sikre, at du koordinere med din date, bede hende udtalelse om grundlæggende stilarter og farver, men er velkommen til at eksperimentere lidt for at tilføje din egen stil og flair til din prom påklædning.
 • Når du lejer smoking, være sikker på det er dimensioneret korrekt for en ordentlig pasform, og stille spørgsmål om alt tilbehør, du ikke er sikker på, hvordan man bruger.
 • Hvis du vil deltage prom med en gruppe venner, overveje at koordinere alle dine smoking til et slankt, moderne look.
 • Hvis du vil leje transport såsom en limousine, overveje at samle dine ressourcer med andre par at gøre det mere overkommelige, og shop tidligt for en reservation.

Prom Tips til Guys
Wrist corsager er populære.

 • Hvis du er nervøs for at danse på prom, sørge for begyndere danseundervisning et par uger før arrangementet. Disse kan også være en sjov date med din prom partner og vil lade jer begge polere dine bevægelser til at skinne på dansegulvet.
 • Gør middag reservationer på mindst to uger i forvejen, hvis de prom billetter ikke omfatter en catered middag. Vælg en restaurant du og din date kan mageligt nyde - Sørg for at spørge om eventuelle allergier eller præferencer hun måtte have.
 • To uger før prom, så spørg din date om farven på hendes kjole, så du kan koordinere en matchende corsage. Hvis hun ønsker at holde hendes kjole en overraskelse, skal du vælge en corsage i hvid eller med skolens farver for at være sikker. Bestil corsage, så snart du kender farverne.
 • Få en ny frisure eller trimme en uge før prom. Nu er tiden ikke inde til at eksperimentere med radikalt nye stilarter, men en pæn frisure vil se flot på Prom Night.

På den særlige nat

På dagen for prom, er det ikke kun piger, der har brug for tid til at se deres bedste. Prom tips til fyre på denne vigtige dag omfatter:

 • Hvis du ikke leje en bil eller limo, skal du sørge for den bil, du vil bruge, er ren og gasset op før optagning din date.
 • Deltag til din personlige hygiejne omhyggeligt, herunder et brusebad, tæt barbering, trimmes og rensede negle, og andre oplysninger, der skal velplejet for aftenen. Hvis du bruger aftershave eller Köln, passe på ikke at anvende for meget.
 • Vær hurtig til at afhente din date og hilse hendes forældre høfligt. Vær forberedt på at besvare spørgsmål om dine planer for aftenen, og sørg for at spørge om aftenens udgangsforbud, så du kan få din date hjem til tiden.
 • Vær høflig til din date på alle tidspunkter. Prom er en stor mulighed for at være en gentleman: åbne døre for hende, trække stolen, og tilbyde hende din frakke, hvis det er kølige.
 • Komplimentere din date flere gange i løbet af aftenen. Unge kvinder vil tage stor omhu for at være fantastisk på Prom Night, og hvis du bemærker de detaljer kan du virkelig vise hende du holder af hende.
 • Hvis du deltager prom med en gruppe venner, det er fint at danse med andre piger én eller to gange, men sørg for at være den mest opmærksom på din date, og ikke tilbringe aftenen hænge ud med andre fyre i stedet.
 • Hvis du deltager en efter prom part, der er ansvarlig. Undgå alkohol, fortsat være en gentleman, og vær sikker på du har din date hjem før den krævede forældrenes udgangsforbud.
 • Altid takke din date for en dejlig aften og hendes vidunderlige kammeratskab, når du kysser hende godnat!

Efter festen

Efter prom, kan fyre stadig herrer ved at lade deres datoer vide senere uge, hvor stor en tid de havde. Hvis du har billeder fra prom, dele kopier med din date, så hun kan nyde minderne også. Andre efter prom tips omfatter:

 • Retur alle lejede straks for at undgå sent gebyrer.
 • Indsend prom billeder til årbogen hvis dette ønskes.
 • Følg op med din prom dato for at lade hende vide, at hun er speciel for dig hele tiden, ikke kun på én nat.


Med omhyggelig planlægning og de rigtige prom tips til fyre, selv en fyr, der aldrig har været til en formel begivenhed kan nyde prom med tillid og stil ..