Prom T-Shirts

Prom T-Shirts

Prom T-shirts er en fantastisk måde at fejre det, der er sikker på at være en af ​​de mest mindeværdige aftener i dit gymnasium karriere. De er også utrolig nemt at gøre dig selv, eller til custom design og orden gennem en T-shirt trykning selskab. Hvis budgettet er en bekymring, vil den gøre det selv rute er mere omkostningseffektive og kan være et sjovt projekt for en gruppe studerende til at tackle sammen, men hvis tiden er knap, kan ved hjælp af en T-shirt virksomhed være den vej at gå.

Sådan oprettes Prom T-shirts

Hvis du endda lidt kunstnerisk tilbøjelig og har nogle fritid, skaber prom T-shirts dig selv eller med en gruppe venner er en billig og nem måde at altid have en souvenir fra din Prom Night. På blot et par trin, du kan have en T-shirt til at uddele til alle prom fest efter begivenheden.

  • Efter at bestemme, hvor mange T-shirts du får brug for, kan du spare penge ved at købe dem i bulk fra en online-forhandler.
  • Opret et logo eller et slogan, der afspejler din prom tema, år og gymnasiet navn. Dette kan gøres på et stykke papir og derefter scannes til computeren, eller du kan arbejde direkte på din computer i et program som Photoshop.
  • Udskriv det færdige logo eller slogan på transfer papir, som du kan købe på de store detailhandlere såsom Walmart i afsnit computeren papir.
  • Placer T-shirt på et strygebræt og placere overførsel papir billedet nedad på prom T-shirt. Vær sikker på at sætte en brun papirpose inde i t-shirt under overførsel papir, ellers bliver billedet overføres til begge sider af skjorten.
  • Sæt jern til den korrekte temperatur pr instruktioner om overførsel papir og stryge billedet på T-shirten startende fra yderkanterne bevæger sig mod midten.
  • Lad T-shirten køligt i et par minutter før overførsel papir fjerne.

Bestilling af brugerdefinerede T-shirts

Hvis du har et større budget eller bare ønsker at spare tid, online virksomheder er dybest set kvikskranker fordi du bestiller den mængde prom T-shirts du har brug for og få dem udskrevet alle fra den samme online butik.

  • Vælg de størrelser og farver af prom T-shirt du har brug for. Du kan aldrig gå galt med hvid, sort, navy eller anden neutral farve.
  • Upload et brugerdefineret billede i elektronisk format såsom JPEG, bitmap eller GIF-fil til hjemmesiden.
  • Vælg din typografi og accent farver.
  • Afslut ved at vælge den mængde, forsendelsesinstruktioner og betalingsmuligheder.

En High School Souvenir

Prom T-shirts er ikke kun en sjov måde at skabe skole ånd og få alle begejstrede for prom, men de er en fantastisk måde at altid have en hukommelse på en af ​​de sidste nætter med hele din high school klasse. De er meget nemme at gøre dig selv og kan være en sjov efter skole projekt for prom udvalget, men hvis du er i en tid stykket, vil bestilling fra en T-shirt forretning garanterer professionelle resultater i kun et par dage. Med begge metoder, vil din t-shirt helt sikkert være noget, du vil holde på i mange år fremover.