Projektor: Trade Show Projektorer Tips

Indkøb Projektorer til store lokaler

Når du ønsker at købe projektorer til store spillesteder skal du vælge en projektor med et stort antal lumen. Store lokaler projektorer spænder fra 4.000 til så meget som 25.000 lumen. De er tungere og til Trade Show brug er betydeligt mindre bærbare. En 4000-6000 lumen multimedie-projektor kan veje op til 30 pounds. Disse projektorer er typisk væg eller loft monteret og typisk du bestille dem direkte fra en licenseret sælger.

Valg Dual DVD-afspillere / Multimedia Projektorer

For små Trade Show spillesteder, DVD Multimedia projektorer er et godt valg. Med en Lumen 2000 og lavere, ikke alene er projektoren let og transportabel, men du kan bruge den til at vise din præsentation dvd'er til en lille gruppe. Dette er den perfekte projektor til en gruppe på 50 personer eller mindre og kræver ikke en masse andet udstyr og tilbehør.

Multimedia Projektorer til små målgrupper

Opsætning af en messearrangør udstille for et lille publikum er ikke svært at gøre, hvis du har det rigtige udstyr. For et publikum på 25 personer eller mindre, skal du vælge MMS projektorer omtrent 1300 lumen og en opløsning på 1024x768. Vælg en 60 eller 80-tommer bærbare projektionsskærm, og du vil være klar. Sørg for at øve din præsentation før den store dag.

Ved hjælp af en Trade Show Tech for din store Venue Projection

Messer i store lokaler kan kræve en masse setup. En enkel måde at sikre, at du vil have den messearrangør udstille, at du har planlagt, er at hyre en messe tech. Tech vil stå for at sikre, at det store mødested projektion er fejlfri, og at dit udstyr vil være klar til dig at bruge. Nogle virksomheder, der leje messe udstyr også vil sætte det op for dig, og vil også hjælpe dig med eventuelle spørgsmål, du har om at bruge det.

Valg Skærme til Multimedia Projektorer

Din messearrangør succes hviler ikke kun i multimedie projektorer, som du vælger, men også på skærmen, som du bruger til at projicere din skærm. Et af de hotteste tendenser i Trade Show industrien er at bruge store mellemstore Plasmaskærme. Disse skærme varierer i størrelse fra 37 "- 61". Plasma skærme er et show stopper måde at gøre opmærksom på din handel viser displayet.

Valg af LCOS projektor

LCOS eller Liquid Crystal om Silicon er udråbt til at være den bedre end Texas Instrument 's DLP (Digital Light Processing) og LCD (Liquid Crystal Display). For dem, der foretrækker LCOS teknologien er stadig forholdsvis ny, men Canon Realis SX50 gør udnytte det og 8,6 pounds er transportabel og let. Men indstillingen resolution af 1400 x 1050 pixels ikke gøre det egnet for alle.

Fastlæggelse dit investeringsafkast med Trade Show Projektorer

Din Return of Investment eller ROI med messearrangør projektorer er yderst vigtigt at beregne, hvor meget overskud, som du har lavet. Den nemmeste måde at bestemme din ROI er at tage din indkomst og trække fra det udgifterne til din beholdning og forsyninger. Beløbet venstre er din Return of Investment. Brug af multimedier projektorer til dine skærme er en fantastisk måde at forbedre dit investeringsafkast. Det er mere omkostningseffektivt at skabe en fængslende visuel visning i modsætning til Udskrivning af uddelingskopier, der kan straks genudsættes.

LCOS

LCOS står for flydende krystal på silicium. Det producerer video, der er kendt for at være overlegen i forhold til LCD eller DLP. I stedet for at anvende individuelle spejle bruger LCOS flydende krystaller til at gøre et billede. I alt LCOS tager det bedste fra LCD og DLP, kombinere dem og tilbyde virkelig uforlignelig kvalitet. LCOS projektorer kan stadig være svært at finde og dyre, men teknologien er ved at blive mere udbredt.

Multimedia Projektorer, SVGA og XGA

Når du vælger MMS projektorer vil du blive tilbudt valget mellem enten SVGA eller XGA. SVGA står for Super Video Graphics Array og XGA står for Extended Graphics Array. XGA er en højere opløsning end SVGA og resulterer i en meget skarpere og klarere billede. Du bør vælge en projektor, der bruger den samme grafik array som din computer. XGA-opløsning er 1024x 768 og SVGA er 800x600. Du kan tjekke dine computere grafikindstillinger ved at gå til Kontrolpanel og klikke på fanen Skærm.

Ved hjælp Mulitmedia Projektorer på messer

Når du ikke kan bringe alle dine produkter til din messearrangør, at løsningen er at give din præsentation med multimedie projektorer. De bedste projektorer til brug i messer vil være bærbar, let og har nok lumens giver det bedste billede efter rummets størrelse og målgruppe. Letvægts projektorer der vejer mellem 3-8 lbs. er bedst, og du kan endda finde trådløse produkter, der vil fremskynde oprettet og præsentation gange. Husk, at jo lavere lumen mindre belysning vil være. Selvom bærbare projektorer er typisk lavere i lumen huske, at 1.000 lumen er lav lys og bedst for en målgruppe af 1-25 personer, 2000 lumen er for en målgruppe af 25-50 mennesker, og 3000 lumen anbefales til op til 100 personer . Hvis du kigger på en målgruppe på 100 og flere mennesker til din messearrangør er det bedst at gå med 5000 lumen.

Sammenligning Trade Vis Projektorer

Hvis du planlægger at bruge en projektor på en messe, men har ikke haft mulighed for at faktisk teste projektorer på området, her er en idé: Besøg den årlige CEDIA messe, som er en af ​​mange shows, som er dedikeret til elektronik, gør det muligt for dig at deltage og sammenligne projektorer og få en god idé om, hvad der vil passe til dine behov. Hvis du ikke kan gøre det til en messe, kan du sammenligne mange produkter på internettet på anmeldelse og sammenligning websteder. Og hvis du planlægger at besøge en lokal butik, spørg salgsrepræsentant for en sammenlignende liste over de forskellige projektorer, de sælger.

Leje en projektor til en messe

En messe projektor kan lejes for så lidt eller så længe du har brug for, som regel betale for projektoren for hver dag brugt. Du vil opdage, at leje kan være et godt alternativ til at eje, fordi spillestedet kan projektoren sættes op for dig på din kabine, og nogle virksomheder vil endda hjælpe dig med at gøre din præsentation samt endda skabe en præsentation for dig. De fleste messer vil give oplysninger om virksomheder, der tilbyder disse tjenester.

Wireless Multimedia Projektorer

Trådløse multimedie projektorer bliver stadig mere populære, især med Trade Show leverandører. Opsætning af skærme er meget enklere uden at bekymre sig om kabler og ledninger. Selvom trådløse projektorer er stadig en relativt ny teknologi, er mange virksomheder tilbyder nu trådløse projektorer samt tilbehør. Spørg producenten af ​​dit multimedie projektor og se om de har et trådløst kort og software på markedet. Du kan være i stand til at trække stikket på projektoren.