Prognose for Autisme

Prognose for Autisme


Når dit barn står over for en autisme diagnose, kan du ønsker at vide om prognosen for autisme. Da hvert enkelt tilfælde af autisme er unik og autisme omfatter mange forskellige niveauer af værdiforringelse, en prognose er hård ved første autisme diagnose at forudsige. Dog kan visse faktorer påvirker en autisme prognose. Lær, hvordan en autisme prognose forventes og måder at øge dit barns chance for det bedst mulige resultat.

Faktorer, der påvirker prognosen for Autisme

Nogle læger vil ikke give en forælder et endeligt svar om en autistisk barns langsigtede fremtid. En del af årsagen er, at det altid er svært at forudsige de fremtidige kapaciteter af enhver lille barn med sikkerhed. Læger er også omhyggelig med ikke at vildlede forældre, fordi barnet stadig er under udvikling og intervention kan gøre en stor forskel i barnets fremtid.

Faktorer der kan påvirke prognosen for autisme omfatter:

  • IQ
  • Sprog udvikling
  • Kommunikationsevne
  • Sociale færdigheder
  • Generelle niveau for nedskrivninger

IQ

En IQ test anvendes ofte som indikator for eventuel intellektuelle evner og fremtidige præstation. Nogle autisme eksperter og skoledistrikter kræver IQ-test. Du skal dog ikke basere alle dine antagelser om en IQ resultat, fordi nogle gange IQ-tests er ikke korrekte. En række autisme eksperter hævder, at IQ-tests er ikke et sandt mål for en autistisk persons kognitive evner. Det største problem med test er at barnet kan være ude af stand til at kommunikere forståelse effektivt. Barnet intelligens er umuligt at måle, når kommunikationen er begrænset.

Sprog og Kommunikation Nedskrivninger Level

Niveauet nedskrivninger i sprog og kommunikation påvirker de oprindelige autisme prognose. Mens hvert tilfælde af autisme er unik, autisme generelt indebærer varierende grader af værdiforringelse sprog, tale og kommunikation evne. Et barn med autisme kan have begrænset eller ingen verbale færdigheder, svært ved at forstå de følelsesmæssige reaktioner fra andre, problemer med at forstå nonverbale fagter eller sansemæssige problemer. Siden sprog, tale og evne til at kommunikere er afgørende for at fungere selvstændigt i samfundet, kan et barn med alvorlige svækkelser i tale og kommunikation kræver livslang behandling som voksen. Et højtfungerende barn med autisme, og kun milde nedskrivninger i sprog og kommunikation kan dog vokse op til at leve selvstændigt og søge mainstream beskæftigelse.

Det er også vigtigt at huske, kan forbedre sprog og kommunikation i både alvorlige og milde tilfælde af autisme at autisme behandling og i sidste ende påvirker prognosen.

Social Skills Nedskrivning

Et barn med autisme har også problemer med sociale færdigheder. I den tidlige barndom, er det påfaldende, når et barn viser ingen interesse i at gøre venner, har usædvanlige spillemønstre såsom fiksere på usædvanlige objekter for timer, ikke engagere sig i fantasifuld leg og foretrækker ensomhed til at interagere med andre, herunder forældre.

Hun kan heller ikke lide at blive nusset og kan blive ked af enhver fysisk kontakt, såsom en simpel klap på skulderen. Barnet kan også reagere uhensigtsmæssigt på bestemte situationer på grund af misforståelse anden persons følelsesmæssige respons eller manglende sociale signaler.

Niveauet for sociale færdigheder værdiforringelse kan have indflydelse på, hvorvidt en voksen med autisme bor uafhængigt eller kræver livslang behandling. Problemer med sociale kompetencer kan også forbedres med terapi.

Måder at forbedre Prognose

Du kan hjælpe dit autistiske barn gennem tidlig indgriben og finde den rigtige behandling planen. Autisme behandlinger kan omfatte en blanding af behandlinger, opførsel modifikation, medicin og kost ændringer. At finde den rigtige behandling plan for et barn kan tage lidt forskning og arbejder tæt sammen med dit barns læger og terapeuter.

Tidlig Intervention

Tidlig intervention gør en væsentlig forskel i prognosen for autisme. Ideen om tidlig indgriben omhandler plasticitet af hjernen og en mulighed for at overføre funktion ved at intervenere tidligt i hjernens udvikling. Den plasticitet er baseret på princippet om, at et barns hjerne endnu har permanent etablerede områder til specifikke hjernefunktioner som en voksen hjerne, og derfor kan de funktioner, der ikke korrekt forbedres gennem autisme behandlinger.

Autisme Therapies

Børn og voksne med autisme kan foretage forbedringer med autisme behandlinger og medicin. Almindelige behandlinger omfatter adfærdsmæssige, erhvervsmæssige og sanseintegration.

En undersøgelse fra University of Michigan undersøgelse viste, at 40 procent af autistiske børn lærer at tale flydende efter alder ni med tidlig indgriben, mens kun 14 procent af autistiske børn ikke. Forud for undersøgelsen, var det en almindelig opfattelse af, at halvdelen af ​​alle børn med autisme lærer aldrig at tale.

Hvad Autism Research afslører

Fremtiden for mennesker med autisme er mere lovende end nogensinde før. Nuværende medicinske behandlinger arbejder for mange mennesker med autisme. Igangværende autisme forskning er konstant på udkig efter de mere effektive autisme behandlinger, potentielle autisme årsager og mulige kure.

Selvom den nøjagtige årsag, hvis autisme er ukendt, autisme forskning afslører mulige svar. Forskning i mulige genetiske årsager, miljøfaktorer og hjernen abnormiteter har givet større indsigt i mulige årsager til autisme.

En 2009 University of Cambridge undersøgelse identificerede 27 gener, der var forbundet med autisme træk, empati og Aspergers syndrom. En anden 2009 University of California Davis undersøgelse knyttet Californiens skyhøje autisme sats med miljøgifte som husholdningskemikalier og pesticider. En undersøgelse offentliggjort i 2009 Journal of Autism og udviklingsmæssige forstyrrelser fundet bevis for hjernen abnormiteter som en mulig autisme årsag når forskerne fundet hjernebjælken abnormiteter i hjernen på 32 mennesker med autisme.

Måder at hjælpe dit barn

Du kan hjælpe dit barn med autisme få mest fremskridt ved at være hans advokat. Advocate for ham ved at lære sine særlige behov, forsker autisme og søge behandling og pårørende i overensstemmelse hermed. Arbejde tæt sammen med alle læger, lærere og terapeuter på dit barns behandling plan for at sikre, at du er enig med sin behandling.

Hvis en læge eller terapeut nogensinde giver dig en dire prognose, ikke opgive håbet. Søge andre opfattelser og holde udkig efter den rigtige behandling plan. Husk der er altid grund til at håbe på forbedringer. Selv i svære tilfælde af autisme, kan den rigtige behandling plan giver en vis grad af symptom forbedring.