Privatforbruget: Et interview med en Money Management Expert

Privatforbruget: Et interview med en Money Management Expert
Få tip til elimination kreditkort gæld

God økonomistyring omfatter at vide, hvordan at bruge, hvordan man kan spare, og hvordan man kan gøre kredit arbejde for dig. LoveToKnow kreditkort tappet ekspertise finansiel ekspert Mike Schiano, kendt som "The Debtbuster," for at få de svar, du har brug for.

Schiano er en certificeret professionel leder og kredit rådgiver samt forfatter til bogen, Tilbring Din vej til rigdom. Gennem sine finansielle workshops, hjemmeside og multi-media "Money minutter," Schiano spreder et budskab om smartere privatforbruget og kyndige penge forvaltning.

Interview med Mike Schiano

Dit primære slogan er "Det er ikke din Granddaddy penge Talk". Hvordan er vores penge betyder noget anderledes i dag, end det vi kan er vokset op med?

Den væsentligste motivation bag dette slogan er, at der er flere penge "guruer" giver ud rådgivning i dag, der virkelig ikke er realistisk for nutidens forbruger, såsom "altid betale kontant for en bil", "skære alle dine kreditkort, "" kun tage 15 års lån. " Mens dette råd kunne være smart økonomisk, er det næsten umuligt givet dagens priser og gennemsnitlig indkomst.

Så føler vi, at i stedet for foredrag med folk om, hvad de skal gøre med deres penge, hvorfor så ikke arbejde med dem i det miljø, de i øjeblikket bor i, og hjælpe dem med at administrere deres penge i dag så smart som muligt.

Har vi bruger mere end tidligere generationer?

Jeg tror, ​​vi bruger mere, da vi har flere muligheder for at bruge penge. Bare tage mobiltelefoner som et eksempel, eller indkøbscentre og online køb.

Men mere til det punkt, vi låner mere end tidligere generationer. Kredit er så let tilgængelige for os, at vi kan låne til at købe ting, vi kan virkelig ikke råd til.

Hvad er de tre øverste spørgsmål folk ønsker besvaret om penge forvaltning, og de ​​løsninger, du tilbyder?

 • Hvor skal jeg begynde? Jeg fortæller dem til at skabe en udgifter planen. Dette er forskelligt fra et budget, der er som at være på en diæt. Planlæg ud hver måned i året, med din indkomst og forventede udgifter. Familier skal køre deres finanser ligesom virksomhederne - og det tager planlægning forude.
 • Hvordan kan jeg betale min gæld hurtigere? Først skal du nødt til at beslutte du virkelig ønsker at komme ud af gælden. Så start med at betale mere end den mindste betaling. Prioriter gæld med højeste renter firsts, angribe den højeste gæld med så meget som du kan. Derefter gå videre ned på linjen. En anden teknik er, når noget stort er betalt ud, ligesom en bil, gælder, at den tidligere betaling til at afdrage anden gæld.
 • Skal jeg begynde at spare penge eller afbetale gæld først ingen tvivl i mit sind -? Afbetale den høje rente gæld først, især tocifrede renter. Med penge, det er virkelig alt om større tal - det er en motivator at se denne balance komme ned.

Hvilke råd har du til forældrene om teenagere / college studerende opnår kreditkort?

Dette er meget farligt område for forældre. Den gennemsnitlige college studerende er dimitteret med omkring $ 3.000 i kreditkort gæld. Selv om det er et godt tidspunkt at begynde at opbygge kredit, jeg tror forældre bør holde tæt involveret i den studerendes brug af kredit og hjælpe dem med at styre brugen ordentligt.

 • Tilføj et barn til en eksisterende kreditkort konto til at overvåge afgifter.
 • Forudbetalte kort hjælpe forældrene holde styr på udgifterne, men svindel er en mulig problem, hvis kortet mistes.
 • Hold barnet ansvarlig for udgifter: har den studerende gennemgå de regninger hver måned og være ansvarlig for at betale en vis del, hvis ikke alle, af regningen.

Er et "kreditkort gavekort" en god gave til teenagere, eller er det at sende det forkerte budskab?

Vi bliver alle uddannet til at bruge plastic mere og mere. Jeg har interviewet eksperter, der forudsiger vi vil være en kontant-mindre samfund inden for 25 år. Gavekort er ikke gode pædagogiske redskaber til teenagere, men deres effektivitet og popularitet betyder, at de er kommet for at blive, så forældrene nødt til at ændre den måde, de underviser deres børn om penge til at omfatte plast penge.

Lad os tale om kredit score for et øjeblik, da der er en masse reklame om, at disse dage.

A: Forklar venligst den forudsætning bag en kredit score.

En kredit score er et nummer, der er tildelt dig baseret på oplysninger i din kredit rapport. Det er en hurtig måde for långivere at bedømme dit risikoniveau og kreditværdighed for deres produkter.

 • Din score kan variere fra et lavpunkt på 300, som er virkelig dårlig, til en høj på 850, hvilket er en perfekt kredit score og meget vanskeligt at opnå.
 • Personer med kredit scoringer i midten af ​​700-tallet til over 800 generelt kan kvalificere sig til de laveste rentesatser.

B: Hvad er en "falsk hit"?

 • 35 procent af kredit score kommer fra, hvordan du administrerer kredit. Så hvis du ser en pludselig skift uden at opleve økonomiske problemer, har der sandsynligvis været en fejl, lavet på rapporten.
 • Omkring 15 procent af partituret har at gøre med levetiden af ​​konti. Lukning af en konto i orden ikke gavne dig. Hvis du går gennem hårde tider på et kreditkort-konto, men ikke har planer om at bruge det, stadig efterlade den åben. Tjek på kontoen eller bruge kortet for en tank af gas alle så ofte. Og tjekke din årsrapport.

C: Er der en fejl i systemet på grund af uoverensstemmelser?

Nylige rapporter viser, at halvdelen af ​​alle kredit rapporter indeholde fejl og 25 procent indeholde fejl dårlige nok til at nægte nogen kredit.

Forbrugerne skal forstå, at det er deres ansvar at overvåge deres kredit rapporter mindst en gang om året for at sikre, at de indberettede oplysninger er korrekte.

I din bog Tilbring Din vej til rigdom, du taler meget om forskellige måder at spare når udgifterne. Hvorfor tog du denne fremgangsmåde?

Privatforbruget: Et interview med en Money Management Expert

Min holdning er, at du ikke kan stoppe bruge penge, men du kan være smartere om hvordan du bruger og planlægge din bruger bedre, så du mindske antallet af finansielle overraskelser hvert år. Det handler om at styre likviditeten, du har at arbejde med. Har du nogensinde komme ind i nogen "penge problemer", og hvis ja, hvilke erfaringer har du lært?

Som et ungt par, min kone og jeg stod over for økonomiske udfordringer som mange unge par gør, når de forsøger at få en karriere og familier i gang. Jeg skrev om, hvad vi har lært i min bog, fordi jeg ønsker læserne at vide, at jeg ikke er oppe i elfenbenstårnet taler ned til dem. Jeg har været i hårde finansielle situationer og arbejdede gennem dem.

Den vigtigste lektie, når det kommer til penge spørgsmål: aftale med dem på en professionel, saglig måde og forsøge at give så meget følelser ud af det som muligt. Afsæt lidt tid hver dag eller uge til at behandle penge spørgsmål og derefter gå om at nyde resten af ​​din tid.

Hvilket spørgsmål om penge forvaltning vil du svare, at du aldrig bliver spurgt?

Hvor er det bedste sted at starte en opsparingskonto. Jeg får ikke dette spørgsmål meget fordi så få mennesker sparer penge i disse dage. Den amerikanske opsparingskvote har været under nul procent for mere end et år.

Alle bør se på online opsparingskonti. Du kan åbne en opsparingskonto på FDIC-forsikrede banker tilbyder online-tjenester, der betaler over 5 procent i rente. Sammenlign det afkast til traditionelle "mursten og mørtel" banker, der betaler 1-til-3 procent for opsparingskonti, og det er en af ​​de smarteste flytter alle kan gøre.

Yderligere information

Mike Schiano bog, Tilbring Din vej til rigdom er tilgængelig via Amazon eller hans hjemmeside, der står Radio, hvor du også finde andre gratis regnskabsoplysninger og kredit uddannelse. Hans nye bog, Credit Booster: Ultimate Guide til en bedre kredit score, kommer ud i efteråret 2006.

Webstedet Young Money er en finansiel ressource for unge voksne ledelse.

Beslægtede Kreditkort Links

 • Komme ud af gælden
 • Kreditkort Gæld Hjælp
 • Budgettering
 • FICO
 • Gratis FICO Score
 • Gratis kredit rapport Online
 • Gratis årlige kredit rapport
 • Hvad er april?
 • Den bedste kreditkort