Private Aircraft Charter: Charter Jet medlemskab Tips

Forståelse (FET) Federal Excise Tax

Du har måske hørt om den føderale punktafgift, men vidste du, at det påvirker luft charter rejser, også? Mens kursændringer fra tid til anden, den aktuelle skattesats er 7,5 procent. Den føderale punktafgifter er den måde USA betaler for alle de offentlige serviceydelser, som brugerne luftfart udnytter, herunder flyvekontrol, vejrtjenester og brugen af ​​føderale lufthavne. Nogle luft chartre tjenester, der indgår denne skat i deres timeløn eller flugt sats, mens andre ikke gør. I betragtning af omkostningerne ved flyvningen, kan denne skat tilføje et rimeligt beløb til den samlede. Hvis der er nogen spørgsmål om, hvorvidt denne skat er inkluderet, så sørg for at spørge.

Øjeblikkelig oplysninger til at foretage en statsautoriseret Choice

De fleste luft charterflyvninger tjenester på internettet har øjeblikkelige citater. Denne service giver den rejsende øjeblikkelig information om, hvad der er til rådighed for udlejning, hvad et charter ville koste per flyvetime og fly og tidsplan tilgængelighed. Med et medlemskab til deres tjeneste, rejsende få mere detaljerede planlægning flyvning. Et charter service har fundet en måde at gå et skridt videre ved at give dig mere end én pris for en flyvning. De vil vise dig hvilken luft charter tilbyder den bedste pris per flyvetime ved navn. På en liste, kan du se, hvor de bedste tilbud er, og gøre dit eget valg. De gør ikke en kommission, så de har frihed til at vise dig alle de oplysninger, de har. Husk disse selskaber ikke luft chartre selv, men giver adgang til Air Charter tilbud til en pris, der sparer dig hovedpine og benarbejde at gøre forskningen.

Finde Free Air Charter medlemskaber

Der er mange "gratis" programmer, der gavner kunden, som "ikke medlemsgebyrer til at deltage" eller "Nej vedligeholdelsesomkostninger gebyrer" og "ingen erhvervelse fly gebyr", som i de fleste tilfælde, er bundet til de administrative omkostninger ved at gøre det involverede papirarbejde i luft befragtning. Andre fordele omfatter ingen månedlige management fly gebyrer og ingen langsigtede kontrakt forpligtelser. Desuden har de fleste luft chartre tilbyder forskellige niveauer af denne gratis medlemskab. Den guld eller sølv niveau har særlige privilegier og depositum omkostninger. Ved, at nogle medlemskaber er bedre end andre. Du tror måske, du lige har sluttet en eksklusiv klub, kun for at finde ud af det virkelig ikke spare dig nogen tid eller penge. Stille spørgsmål før du tilmelder dig noget er altid rådes og ikke stoppe, før du forstår de programmer, der tilbydes. Vær sikker på at spørge om medlemskab afbestillingsregler og hvilke omkostninger kan bindes, hvis du trækker.

Brug dit fly Jet Charter Medlemskab for flyvninger uden for USA

Uanset om du er en hyppig international flyer eller kun en sjælden rejsende uden for USA, de fleste fly jet charter medlemskaber velkommen dine ture over landegrænserne. De eneste bemærkelsesværdige forskelle, der kunne finde anvendelse involverer flyet du vælger, og / eller bekendtgørelsen, der kan kræves.

For eksempel, hvis din normale business luft charter rejser indebærer kortere ture, kan du ofte bruge turbo-prop eller lys jetfly. Afhængig af din destination, rejseselskab, og søvn fornødenheder, skal du måske en medium eller tung jet for dette normalt længere tur. Du vil måske en søvn kahyt, større kabine, bare mere strække ud rum, eller maksimal lufthastighed at nå din international destination. Dit fly jet charter medlemskab skal give dig mulighed for at sikre den perfekte fly med regelmæssige jet charter priser.

Du kan blive bedt om at give noget længere varsel til jet charterselskaber når du kommer til at flyve internationalt. I stedet for en typisk varsel om otte til tolv timer, kan du ønsker at give ca. 72 timers varsel for en tur uden for USA Men det er bare en tommelfingerregel forslag, så tjek med din luft charter firma for at lære om deres særlige anmeldelseskrav for flyrejser ud over os grænser.

Din jet charter medlemskab vil dog give dig den mest luksuriøse, komfortable internationale rejser, du nogensinde har oplevet. Din jet charter-medlemskab er en anden gave, der holder på at give - også internationalt.

Charter Jet Medlemskab Faciliteter

Den stadig stigende popularitet af charter jet medlemskaber har født mange nye programmer yderligere udvider din menu med indstillinger. Mange nyere fly jet charter medlemslande valg omfatter standard catering, fly positionering, og andre faciliteter (audio / visuelle, himmel telefon osv) Listen over medlemskabsniveauer synes at være stadigt voksende og forbedre.

Charter jet priserne kan kun indeholde flyvetimer og besætninger, eller dit medlemskab kan tilbyde yderligere fordele, som catering, fly positionering, etc. til yderligere at forenkle og forbedre dine private fly ture. Den bedste jet charterselskaber er dedikeret til at give deres kunder og medlemmer den bedste, business luft charter rejser kan tilbyde.

Mange jet charterselskaber tilbyder en række forskellige niveauer af medlemskab. Du, ikke de, beslutte, hvilken type og niveau af tjenester, du ønsker. Selv hvis du absolut skal have gourmet catering på dine private flyvninger, bare spørg og du bør modtage. Du kan sammenligne jet charter priser og medlemskab tjenester tilbyder de faciliteter, du ønsker at bruge internettet og ofte finde udtalelser fra tilfredse brugere, også. Derefter kan du vælge det bedste medlemskab program for dig.

Adgang til Helicopters, Prop og Turbo-Prop Aircraft

Selv hvis du normalt chartre en jet, har du situationer, hvor du måske har brug for en anden type fly. Du har måske brug for at komme på tværs af en stærkt trafikeret storby, være i den anden ende af din tilstand for en kritisk forretningsmøde, eller bare har brug for at komme væk for en lang weekend et par hundrede miles væk. De fleste jet charterselskaber tillader business luft charter-medlemskab og garanterede timer at omfatte helikopter, prop, og turbo-prop adgang fly.

Dette viser grafisk en af ​​de store fordele ved fly jet charter medlemskab programmer versus også populære brøkdele muligheder jet ejerskab. I stedet for at blive "gift" til ét fly, har du en fuld menu af fly at vælge imellem. Ud over dejlige faciliteter, giver charter jet medlemskab dig total fleksibilitet til at flyve, hvordan du gerne vil, hvor du vil, og når du vil. Det er klart, at bruge kommerciel luftfart udgør en alvorlig udfordring for denne bekvemmelighed.

Notice Krav til Jet Charter Selskaber med en Medlemskab

Mange mennesker, især de nye til private rejser, er i første omgang bekymret med mængden af ​​meddelelsen i henhold til jet charterselskaber. Typisk kræves omkring otte til tolv timers varsel eller mindst foretrukne. Men når du chartre en jet, varierer krævede meddelelse, afhængigt af dine foretrukne charter faste og medlemskab forhold.

Jet charterselskaber forstå, at erhvervslivet Air Charter krav til tider kan ændre eller opstå med kort varsel. For eksempel skal en kritisk forretningsmøde omlægges i 24 timer tidligere end forventet. Du er på dit kontor i Boston, og har brug for at være i Chicago. Du skal gå hjul op på mindre end fem timer. Bare ringe til din luft charter fast og fortælle dem dit problem. Oftest vil du opdage, at flyet, du ønsker, vil være klar til takeoff, når du har brug for det.

For din maksimal nydelse og bekvemmelighed, standard otte til tolv timers varsel - eller mere hvis det er muligt - giver dig tid til at forberede og din luft charter firma til at gøre alle dine ordninger for en dejlig tur. Men hvis der skulle opstå nødsituationer, skal du ikke tøve med at bruge dit medlemskab til sin fulde. Du vil opdage, at dit fly jet charter firma vil gøre alt i sin magt for at få et fly klar til dig i den tidsramme tilladt.

Garanteret timer med fly jet charter medlemskaber

Som populariteten af ​​charter jet medlemskaber vokser, synes jet charterselskaber at tilbyde flere og bedre fordele. En mulighed, at nogle medlemskaber tilbyder er evnen til at tillade andre at bruge nogle af dine garanterede flyvetimer (ved standard jet charter satser) inkluderet i dit medlemskab. Du kan endda have mulighed for at tilføje et eller flere yderligere brugere til din konto, skal du ønsker det.

Flere og flere af luftfartøjets jet charterselskaber tilbyder og / eller udvide deres medlemskab muligheder for at give kunderne flere valgmuligheder for tjeneste. Som kommercielle lufthavne bliver mere og mere overfyldt, air trafikpropper vokser (der fører til regelmæssige afgang og landing forsinkelser), og billetpriser stiger, bliver fly jet forbrug charter stadig mere populære. Veteran business Air Charter rejsende har altid elsket den luksus, komfort og privatliv charterfly; de nu finder, at selv den traditionelle Prisforskellen i forhold til rejse kommercielle, er nu ved at forsvinde.

Hvis du er usikker, hvis dit medlemskab omfatter evnen til at tillade andre at bruge nogle af dine bulk-flyvetimer, bare tage telefonen og spørge dit fly jet charter virksomhed, hvis dette er en mulighed. Som veteran private løbesedler er klar, er den bedste jet charter selskaber forpligtet til at gøre deres kunders rejseoplevelser luksuriøse, komfortable og personlige.

Flyvetime priser med et charter Jet Medlemskab Program

Der er en række komponenter, der er involveret i fastlæggelsen flyvetime, når du skal chartre en jet gennem dit medlemskab program. Først vil du typisk få en menu med valg af charter jet medlemskab niveauer. Dette er en vidunderlig fordel tilbydes af jet charterselskaber, så du kan vælge medlemskab plan, der virker bedst for dig, ikke nogle tredjepart. De jet charter satser normalt afspejle det serviceniveau, du vælger.

For eksempel kan du blot ønsker dit medlemskab til at omfatte flyvetimer, uden specificerede tjenester under flyvningen. Omvendt, hvis du beslutter du foretrækker at "pakke" andre tjenester (catering, landtransport, audio / visuelle osv) med dit medlemskab, kan du have en bred vifte af muligheder. Den øverste jet charterselskaber giver dig mulighed for at designe dit medlemskab niveau for at passe din rejse livsstil.

Din jet charter rater svarer til standard fly jet charter prissætning, men omfatter ofte ekstra funktioner, der afspejler det faktum, at du er medlem af en meget professionel organisation. Du kan blive tilbudt standard catering, ingen fly positionering gebyrer, evnen til at opgradere til forskellige fly, mulighed for at tilføje en eller flere brugere til din konto, garanterede charter jet priser, eller andre faciliteter som en del af din jet charter-medlemskab. Du ofte nyde en blanding af ekstra fordele ved standard jet charterrater ved at vælge et medlemskab.

Typisk business Air Charter Kontrakter med Membership Programmer

Selv om det lader til, at alt fra land klub medlemskaber til mobiltelefon aftaler indebærer langsigtede kontrakter, vil du være glad for at lære, at de fleste fly jet charter medlemskaber har ingen kontraktlige forpligtelser. Målet med de øverste jet charter selskaber er at styrke dine rejseoplevelser, ikke at komplicere dem.

Ved at bruge charter jet medlemskaber, med nogle vidunderlige fordele og uden nødvendige langtidskontrakt, medlemmer har total fleksibilitet, når de chartre en jet på en regelmæssig basis. Travle ledere, iværksættere, berømtheder, sportsfolk mv har stramme tidsplaner, der ofte ændres eller modificeres. Fleksibilitet er en facilitet, der ikke kun ønskes, men også ofte nødvendigt.

Uden de potentielle begrænsninger, der undertiden indgår i aftaler, kan du nyde fremragende charter jet priser, et bredt udvalg af business luft charterfly og ekstra faciliteter (catering, Audio / visuelt, og andre tjenester under flyvningen) med en jet-medlemskab . Ved at købe de flyvetimer, du ønsker og har en medlemskabet, har du flyet jet charter, du ønsker klar og venter på dig og dit rejseselskab, når og hvor du ønsker det.

Typiske omkostninger af et fly Jet Charter Medlemskab Program

Mange mennesker antager ofte, at mens der er mange indlysende fordele med at have et fly jet charter-medlemskab, skal det være dyrt. Du vil blive begejstret for at lære, at det ikke kun er luft charter medlemskab ikke dyrt, det er ofte gratis. Personlige og business Air Charter medlemskaber tilbydes som en rekreative og gavn for din loyalitet til disse jet charterselskaber, der er dedikeret til at give dig den sikreste, mest underholdende flyvende erfaringer.

Typisk er den eneste finansielle krav er at træffe afgørelse om størrelsen af ​​din forventede forbrug af fly jet charter tjenester. Du vil normalt vælge din forventede årlige flyveplanen, 25, 50, 100 timer osv, og købe "bulk timer" i forvejen. Udover normalt modtage faste charter jet priser, vil du nyde en vidunderlig budget forvaltning og omkostningsstyring fordele.

Med ingen kontraktmæssige problemer, pres bruge dine forventede flyvetimer i en kort periode, eller medlemskab gebyrer, kan du nyde de økonomiske besparelser, bekvemmelighed og luksus af luft charter rejse. Du modtager de fleste af fordelene ved at eje et luftfartøj uden den ledsagende store finansielle investeringer.

Private Jet Virksomhederne er en ressource, når du har brug for et charter Plane

En privat fly charter selskab er en vigtig ressource, når du er i markedet for at enten købe eller chartre en privat fly. Med hele deres fokus på private fly, en privat jet charter selskab har den ekspertise, du har brug for at hjælpe dig med at træffe det optimale private fly valg. De kan uddanne dig på de fordele og fordele for hver type af fly til rådighed, såsom turbo rekvisitter, helikoptere, lette jetfly, mellemstore jetfly, super medium jets, tunge jetfly og jumbo jets.

En privat jet charter selskab kan sørge for, uanset hvilken type tur, du ønsker at tage, forretning, luksus eller en kombination af begge bruge de bedste fly til de lavest mulige omkostninger. De kan give dig den optimale flyvemaskinen til hver eneste tur, en tur i en lys stråle for dig familieferie, siden en jumbo til at tage hele din bestyrelse til det årlige møde. Add-ons såsom bil service, catering eller underholdning ombord er også i deres specialer. De kan sørge for en-vejs eller rundtur flyvninger i alle lufthavne overalt i verden. Fordelene ved private jetfly er mange, herunder at fjerne de traditionelle irritationsmomenter i lufthavne, linjer på tælleren billet, sikkerhedskontrol og porten, når du flyver privat fra 10 gange så mange lufthavne som kommercielle. Du har kontrol over afgangstid, lufthavnene du forlader og ankommer til, og hvem du flyver med. Dit privatliv og sikkerhed er altid en topprioritet for dig og så er det for din charterselskab.

Charter Jet Medlemskaber Fordele

Charter tjenester tilbyder en bred vifte af fly, herunder tunge dyser til internationale rejser og mindre turbo-prop fly til korte ture. For mange business og luksus rejsende, fraktioneret ejerskab er ikke en god investering i forhold til en jet charter-medlemskab. Når man sammenligner charterflyvninger til brøkdele programmer ejerskab, omhyggeligt undersøge de nødvendige investeringer for ejerskab i brøkdele og sammenligne det med den mindste investering for en skycard program. En grundlæggende skycard medlemskaber kræver en simpel $ 50.000. På den anden side, en fractional ownership Virksomheden tilbyder en "perk" om at kunne flyve i 14 andre jetfly ud over den lille kahyt Hawker jet du bliver fraktioneret ejer af en omtrentlig 400,000 dollars investering a. Jet charter tjenester skiller sig ud i skarp kontrast samtidig med adgang til så mange som fire tusinde fly til rådighed over hele kloden uden en større forudgående investeringer. Forskellene taler for sig selv.

Hvad er et charter Jet Medlemskab?

Et charter jet-medlemskab kan betyde mange ting, men for præferentielle charterflyvninger, det som regel indeholder en "SkyCard" type program der gør det muligt at vælge et niveau af finansiel forpligtelse til at nå et sæt ekstra services. Jo mere omfattende din investering, bliver tilgængelige for dig flere tjenester. Hvad denne slags tier charter jet medlemskab tilbyde kunden? En chance for at starte i det små og vokse serviceniveauet som dine behov vokser. I begyndelsen kan du kun brug for en grundlæggende charter jet-medlemskab; som dine behov vokser, og du øger din investering for at få adgang til flere tjenester, plus få gratis opgraderinger og gratis flybesætninger.

Hvorfor Air Charter medlemskaber vise sig at være bedre valg fra Numbers

Med højere sikkerhed og længere linjer i lufthavne, tiltrækning af charterflyvninger er endnu større end nogensinde før. Selv uden de store medlemsfordele tilbudt, at luftfartsindustrien selv leverer incitament flyve et charter jet til din næste destination. Amerikanske luftfartsselskaber fløj 642 millioner passagerer sidste år, mens rapportering flere flyforsinkelser, mishandlet bagage og forbrugernes klager end året før. Transport afdeling årlige Flyrejser Forbrugerredegørelse viste, at 19 kommercielle luftfartsselskaber bordede 642.000.000 mennesker i 2005, hvilket er 23 mio mere end året før. Bureauet modtog 8.735 klager over flyselskab service, op 17,2 procent fra 2004. Klager varierede fra aflysninger eller forsinkelser, ufuldstændige eller forkerte oplysninger om billetpriser, diskrimination og kundeservice og tabte eller misbrugt poser. Flyselskaberne indspillet en ankomst sats på tidspunktet for 77 procent i 2005, et fald fra 78 procent. De fleste flyforsinkelser var forårsaget af vejret. I stedet for at få det bedre, er tingene blevet værre. Dette tilføjer kun op til én ting, en frygtelig rejseoplevelse af forbrugeren. Det gør du spørger, hvorfor nogen ville ønske at flyve standard kommercielle?

Air Charter belønninger programmer

Ud over at lokke nye Air Charter kunder store fordele, er nogle virksomheder, der tilbyder et belønninger program med cash back. For eksempel vil en sølv medlemskab på 150,000 dollars få dig $ 500 kontant tilbage. Med medlemsniveau Gold kan du modtage op til $ 2.000 tilbage for udgifter $ 300.000. Der er endnu større luft charterflyvninger tilbyder belønninger gennem større kreditkort. Hver gang du bruger dit kreditkort, du tjene belønninger mod flyvende. Dette har været en regelmæssig standard for de store flyselskaber, men det er noget nyt for luft charterselskaber. Andre har udvidet deres belønninger programmer til mange forskellige kategorier såsom flyvning tid belønninger, om bord belønninger - som rabatter på catering eller telefoner eller kabinepersonalet - og belønninger til spisning, butikker og hoteller.

Yderligere fordele i Air Charter

Yderligere medlemskab fordele, gennem private jet charter selskaber holde ekspanderende. Med en bred vifte af virksomheder, der konkurrerer om din luft charter dollar, til konkurrencen giver større tilbud er hård. De fleste virksomheder tilbyder en fordel kort af en slags. En særlig Virksomheden tilbyder et ubegrænset antal jet charter timer, samtidig charterflyvninger arrangementer, 24-timers personlig jet tjeneste og forenklede betalingstransaktioner. Som et andet tiltrækning punkt, er virksomheder fremme deres partnerskab med Wyvern, en sikkerhed revision, rådgivning og informationstjeneste at berolige deres engagement i sikkerhed.

Forståelse Air Charter Jet medlemskaber

Som med mange andre typer af klub medlemskaber, luft chartre benytte visse privilegier til deres medlemmer, som ellers kunne de ikke har adgang til. Der er forskellige gebyrer for forskellige niveauer af medlemskab mellem de forskellige charterselskaber, hvilket betyder en vis forudindstillet mængde penge er indsat på en spærret konto i kundens navn. Som ture og faciliteter anvendes, er den konto trukket på at betale for dem og medlemskaber giver privilegier ligesom valg af fly og andre tjenester. Derudover ville medlemskaber være et logisk valg for hyppige charter flyers.

Hvad er et charter Jet Medlemskab?

Charter jet medlemskab programmer tilbyder fleksibilitet og ikke binde dig til et enkelt fly, der for flyers behov for forskellige flyveplaner er den mest værdifulde træk. Som personlige eller forretningsmæssige behov ændrer, så vil dine præferencer luftfartøjer. Når man sammenligner charter jet medlemskab programmer, er det en fordel at undgå selskaber at opkræve årlige medlemsbidrag for tjenesten. Du skal betale for de tjenester, du ønsker at bruge uden at betale ekstra for "privilegium" for at bruge en bestemt virksomhed. De foretrukne charterflyvninger tilbyder medlemskab programmer uden nogen form for årligt gebyr.

Charter Jet Medlemskaber Fordele

Charter jet prissætning varierer fra selskab til selskab, men én ting, de alle har til fælles er, hvad de ikke er: omkostninger som følge af ejerskab i brøkdele i et bestemt luftfartøj eller en gruppe af fly mellem dig og andre ejere. Jet charterselskaber stiller tusindvis af fly til din brug, snarere end et bestemt fly eller to. Konceptet, der sætter hele charter jet industrien bortset fra ejerskab af enhver art er, at luksus jets, udøvende chartre og andre typer af tjenester alle bør være tilgængelige til enhver tid, du har brug for dem, og på ethvert niveau af service. Nogle brøkdele programmer ejerskab obligate kunder for betydelige investeringer over tid for så lidt som 50 timers flyvetid om året på et enkelt plan med kun en lille håndfuld andre muligheder luftfartøjer og ingen pålidelige opgraderingsmuligheder.