Printable Penguin farvelægning ark og fakta for Kids

Printable Penguin farvelægning ark og fakta for Kids


Printable farve sider er perfekte til nedetid mellem andre læringsaktiviteter eller at undervise i grundlæggende håndelag færdigheder og farvelægning mellem linjerne. Uanset om dit barn er en fan af filmen Happy Feet, eller bare elsker dyr, Penguin farvelægning ark er en sjov tilføjelse til en ellers kedelig dag.

Penguin Sider til Color

Hvis du vil udskrive en af ​​følgende farve sider, skal du være sikker på at du har den nyeste version af Adobe Reader. Hvis du ikke har det, kan du downloade det gratis fra Adobes hjemmeside. Når du er klar til at udskrive, skal du klikke på linket i farvelægning side, og derefter tryk på ctrl + p for at udskrive siden.

Penguins og Isbjørn

Denne farvestoffer side er udstyret med en voksen pingvin og hendes baby. Over vandet, der flyder på et stykke is, er en isbjørn. De detaljerede linjer i pingviner og bjørnen give dit barn til omhyggeligt farve mellem linjen, men de større rum i himlen, vand og is give dit barn en smule mere frihed.

Selvom det er fristende at opmuntre et barn kun at bruge farver, som findes i naturen, så prøv ikke at begrænse sin kreativitet med denne sjove aktivitet. Hvis han ønsker at gøre sneen lilla, så fortæl ham sne er normalt hvid, men du elsker farven lilla, og det gør hans billede sjovt.

Dykning Penguins

Printable Penguin farvelægning ark og fakta for Kids

Dykning pingviner farvestoffer side

Denne sjove, kan udskrives farvestoffer side har en gruppe af pingviner dykning i vandet. Der er fire pingviner af samme størrelse, men hver er i en anden stilling, som han linjer op og forbereder sig på at gå i vandet.

Detaljerne er i solen og pingviner. Dit barn vil få kontrol som han farver omhyggeligt mellem linjerne for at fremhæve hver pingvin.

Større områder i billedet omfatter isen og vandet, som vil give dit barn at øve bredere bevægelser med farve instrument, du har valgt (farvekridt, farveblyant, markør eller maling).

Flere Farvelægning Sider med Penguins

Leder du efter endnu flere pingviner for dit barn at farve? Der er yderligere sider i en bred vifte af pingvin rejser og unikke kategorier såsom farve ved matematik og forbinde prikker.

Farve af Math Penguin

DLTK tilbyder flere farvelægning ark featuring pingviner, men en af ​​de mest unikke er denne farve ved matematik pingvin. Dette ark er egnet til en børnehave eller første-grade studerende. Barnet skal løse simple matematiske ligninger, såsom 3 + 4, og udfylde den del af farvelægning side med farve, der passer svaret på ligningen. For eksempel 3 + 4 = 7 og alle 7s bør være farvet gul.

Forbinde prikker Penguin

En anden måde at lære kontrol af en blyant er ved at trække lige linjer fra et punkt til det næste. Desuden giver denne forbinde prikker bruger bogstaver i alfabetet, så aktiviteten kan hjælpe en preschooler, der er ved at lære alfabetet ved at styrke rigtige rækkefølge af bogstaver. Forbinde prikker Penguin printable er udstyret med en enkelt pingvin står oprejst.

Typer af Penguins

Hvis dit barn vokser virkelig er interesseret i pingviner, vil han snart lære, at der findes forskellige typer af pingviner. Første Pallette tilbyder flere forskellige pingvin printables byder de forskellige racer af pingviner. Ud over tomme farve sider, de tilbyder også printables, der allerede er farvet i. Dit barn kan sammenligne de to som han farver eller tilføjer oplysninger til en allerede farvet-i trykt. Du kan finde printables for kejseren pingvin, en Rempingvin og en grundlæggende tegneserie pingvin, der er mere generisk.

Baby Skating Penguin

Pingviner og skating gå sammen som vinter og is. At, i en tegneserie-typen verden mindste, de gør. Dette Animal Place printbar farvelægning side har en baby pingvin skating. Der er mange finere detaljer i denne farvelægning side, herunder snørebånd på skøjter, ansigtstræk og et grantræ i baggrunden.

Eskimo med Penguins

Hej Kids tilbyder en farvelægning side, der er udstyret med en Eskimo pige fodring en pingvin en fish.There er andre baby pingviner ved hendes fødder, en iglo i baggrunden og fugle, der flyver over hovedet. Denne farvestoffer side har mange fine detaljer, så det ville være bedst egnet til et barn, der har mere avancerede farve færdigheder og kan bo mellem linjerne.

Sjove fakta om pingviner

Der er noget om disse fantastiske små væsner, der fascinerer både børn og voksne. Selvom pingviner er bare søde med deres Tuxedo markeringer og Waddling gangarter, de er også interessante skabninger.

  • Ifølge SmithsonianMag, der er omkring 17 til 20 forskellige arter af pingviner. Alle bor på den sydlige halvkugle. Dog vil Galapagos pingviner undertiden flytte lige nord for ækvator.
  • 25 april er årlige World Penguin Day.
  • De største underart af pingviner, ifølge Live-Science, er kejseren pingvin og den mindste er den fe pingvin. En kejser kan veje helt op til 90 pounds og stå 45 inches høj og en fe sort kan veje så lidt som 2,5 pounds og stå kun 10 inches høj.
  • Defenders.org lister pingviner 'kost som typisk består af krill, fisk og blæksprutter. Disse pingviner, der lever tættere på ækvator, såsom Galapagos pingviner, en tendens til at spise mere fisk, mens de, der bor i nærheden af ​​Antarktis stole mere på krill og blæksprutter at gøre op deres kost.
  • National Geographic beskriver kejser pingviner avl adfærd næsten nøjagtigt, som det er afbildet i Happy Feet tegneserie. Hunnen lægger et enkelt æg, og derefter laver en lang trek for mad, mens den mandlige bliver tilbage og holder ægget varmt. Hannerne klumper sig tæt sammen for at afværge den barske arktiske vinde og brutal kulde. De mandlige pingviner skiftes flytter til midten af ​​cirklen, hvor det er varmest. Pingvinen i centret vil varme op og derefter flytte tilbage ud og lade en anden pingvin flytte inde. Hunnerne vender tilbage efter et par måneder med mad til de nyligt udklækkede babyer (regurgitated), og hannerne forlader at jage efter mad.
  • Falklandsøerne Conservation viser, at pingviner bruge måneder værd af tid hvert år svømning, jagt og selv sover i vandet. De kommer ind på kysten for at fælde, vokser nye fjer og race.

Silly Penguin Fun

Pingviner er en af ​​de væsner, der er sjovt at se og tænke over. Forbedre farvelægning aktiviteter ved at se dokumentarfilm vil, marts af pingviner med dit barn, ser tegnefilm ligesom, Happy Feet, eller endda at komme op og vraltende rundt i lokalet ligesom pingviner. Hvis dit barn ikke allerede er fan af pingviner, han snart vil være efter at lære et par sjove fakta og farve disse sider.