Primitive rhus

Primitive rhus

Mest primitive udsmykning afspejler en endelig flair manglende overensstemmelse i grundlæggende stil. Individualitet findes ofte udtrykt i primitiv kunst. Rough-hug Kapper og bjælker skaber en stor kulisse for andre rustikke stilarter samt de røde, hvide og blå design af patriotiske temaer.

Shopping for Primitive Hjem Accenter

Når du køber dit hjem, du ønsker at søge efter bestemte Primitive indretning accenter. Prøv at blande disse med andre stilarter for at skabe en unqiue og personlig design. Du ønsker at finde en god balance mellem stilarter at give dit hjem det bedste design flow du kan.

  • Piper Classics: Hvis du leder efter et bredt udvalg af primitive hjem accenter, er dette en stor hjemmeside for at finde nogle meget unikke elementer. Du kan lide nogle af træ figur udskæringer, en pastoral scene malet af mælk maling, håndskårne træ frugter og grøntsager er placeret i et vævet Reed eller fyr nål kurv, eller udstansede tin stjerne servietringe,
  • Den Weathered Gate: Du kan finde hooked og flettede tæpper og udstansede tin lanterner på denne hjemmeside. Der er masser af sommerhus stylet hjem accenter for enhver primitive entusiast at føle sig hjemme.
  • Traditionel Folkart: Værker af moderne kunstnere, der udøver traditioner tidligere generationer er featured i hele dette website. Nogle af de træudskæringer du finder omfatter ænder lokkefugle og rør bokse. Du kan have en vanskelig tid på at vælge blot et par kurve fra Appalachian, indisk, Nantucket og andre stilarter at sætte på din nødstedte træ køkkenbordet.

Primitive Décor Defineret

En primitiv indretning kan bedst opsummeres som en blanding af land, Americana og traditionel folkart. Kombinationen af ​​forskellige kulturer i et nyt land tilladt for mange utilitaristisk og praktiske elementer til at blive transformeret og repurposed i hjemmet accenter.

For eksempel blev oprettelsen af ​​kludetæppe født ud af nødvendighed og et ønske om en dekorativ farverig tæppe, men materialer var præcise og få, så hjemmegående genbruges gamle tøj og andre strimler af slidte klud til at skabe gulv tæpper for deres hjem. En utæt tepotte blev forvandlet til en finurlig urt plantageejer og en brækket lemmer fra et gammelt træ skudt ned af en storm blev hugget ind et tal til at fungere som en dørstopper.

Udsmykning Ideer til dit hjem

Uanset om du ønsker at tilføje et par strejf af Primitive accenter til dit hjem eller du har besluttet at skabe en autentisk udseende i hele dit hjem, er der ubegrænsede muligheder for dig at bruge.

  • Foyer: Indgangen ind i dit hjem indstiller forventning om, hvad der er at udfolde sig som besøgende indtaste dit hjem. Hils dem med en tørret blomst og urter krans på din hoveddør og et lille område tæppe og træ pind knagerække i foyeren for at gøre dem føler hilses velkommen. En finurlig træ plaque med ord kunst vil invitere gæster til at besøge et stykke tid. Dette er et fremragende sted for en garage salg kommode, der er blevet malet i en bedrøvet finish.
  • Familieværelse: et godt tæppe gør en stor centerpiece foran pejsen. Gingham polstring med hånd-hæklet puder sætter stemningen for dit værelse. Blues og brune er store farvevalg og kan blive forstærket med toner af rød eller gul. En udstansede tin lampeskærm på en tung træ ende tabel vil give dit værelse et unikt touch. Glem ikke at tilføje et spil bord til en ægte autentisk præg. Hvis du samler Saltbox huse, få dem vist på en skænk og sørg for at inkludere et kludetæppe runner.
  • Køkken: Mulighederne for primitive elementer i dit køkken kan begynde med accent stykker såsom en forvitret og rustent metal skulptur af en kylling eller en ældre vejrhane monteret på din væg eller over køkkenskabe. Tilføj faux bjælker eller ægte træ dem, der har en ru-hugget look. Hvis du har plads nok til en tabel, skal du vælge en gammel gård bord stil, der er nødstedte med tykke plader af træ til bordpladen. Placer en håndlavet reed kurve fyldt med håndskårne grøntsager eller frugter til en centerpiece. Lav eller købe et par kludetæpper at placere på arbejdsstationer i dit køkken eller en stor flettet ringet til din spiseplads.
  • Badeværelse: En tin udskæring billede i en grov træramme gør en stor samtale stykke til en lille halv bad. Tilføj en gammel mælk urne med halm blomster i hjørnet og et sæt af gæst håndklæder med håndbroderede stjerner.
  • Soveværelse: Dit soveværelse er et fantastisk sted at introducere nogle af de tekstiler, der almindeligvis anvendes til primitiv indretning såsom dyner, plaider, puder og forskellige stilarter af tæpper. Farverne, der typisk anvendes i disse stof mønstre og designs vil tilføje et strejf af varme til din indretning. Sats på en jern hovedgærde og hånd-hæklet blonde pudebetræk at supplere vielsesring quilt ved foden af ​​sengen.
  • Dining Room: Vælg et rustikt bord og stigen tilbage stole eller din spisestue. En pie sikkert gør en stor vitrineskab, mens en overdimensioneret skænk kan fordoble som en buffet. Red glaseret keramik er et klassisk valg til denne indretning. Få modig og bruge en gammel dyne til en dug eller klippe en dyne i en bordløber med en matchende en til skænken. Flettede tæpper og dækkeservietter er også en stor touch. Stor flet og Reed kurve gøre store tilføjelser til din madoplevelse og kan bruges til at tjene brød eller vugge varme skåle.

Gør dit design Personlig

Hovedfokus du ønsker at bevare, når Indret dit hjem er for det at være en ægte afspejling af dig og din familie. Personlige sympatier og interesser bør være fremherskende i de emner, du vælger at blive permanente stykker af din families historie. År fra nu, når man ser på et objekt, vil minderne om de tidspunkter, du og din familie tilbragte bruge det oversvømme tilbage, så det er meget vigtigt, at du sørge for hvert element i din indretning er en autentisk gengivelse af din familie og en du ' ll nyde leve med.