Pressemeddelelse: Nyheder Pressemeddelelser Tips

Pressemeddelelser: indgive en retssag

Hvis din virksomhed filer en retssag, kan det være til din fordel at udsende en pressemeddelelse. Hvis dragten indebærer en fremtrædende virksomhed og vil sandsynligvis blive nyheder alligevel, skal du være proaktiv i at komme ud af din side af historien. Rådfør dig med din advokat til at bestemme, hvad du kan sige og hvordan man bedst til at sige det.

Pressemeddelelser: Annoncerer en messearrangør udstille

Hvis din virksomhed vil være udstiller på en messe, udsende en pressemeddelelse, der beskriver de datoer og placering af showet, og hvad der vil blive vist i din kabine. Vær særlig opmærksom på de leveringstider publikationer i din branche at give tilstrækkelig tid til udgivelsen, der skal offentliggøres forud for åbningen af ​​showet. Fagpressen vil være mest tilbøjelige til at være interesseret i denne type meddelelse. Hvis virksomheden vil tilbyde gratis reklamegaver eller tjenester, skal du sørge for at inkludere disse oplysninger i frigivelsen.

Reklame eller markedsføring kampagne Pressemeddelelser

Hvis din virksomhed er ved at lancere en ny reklame eller marketing kampagne, distribuere en pressemeddelelse om emnet. Beskriv kampagnen i detaljer, og sørg for at holde frigøre sig faktuelle. Annoncere, når og hvor kampagnen vil køre, og beskrive den vare eller tjenesteydelse, der reklameres for.

Pressemeddelelser: Industri Tendenser

Aktuelle tendenser i din branche kan levere fremragende foder til en pressemeddelelse. Bind dit produkt eller service til tendensen, og om muligt få et citat fra en industri analytiker eller "guru". I modsat fald kan du bruge et citat fra en af ​​dine ledere, der binder dit produkt til den tendens. Sørg for at få tilladelse til at bruge nogen citater eller ophavsretligt beskyttet materiale.

Pressemeddelelser: Taler eller præsentationer

Udsende en pressemeddelelse, hvis nogen fra din virksomhed vil tale eller præsentere på en stor begivenhed. Omfatte navn, dato og sted for begivenheden. Giv en biografi af højttaleren, og sørg for at medtage oplysninger, der angiver, hvorfor han eller hun er kvalificeret til at foretage en sådan tale.

Pressemeddelelser: Patent Meddelelser

Hvis din virksomhed filer til eller tildeles et patent, annoncere det med en pressemeddelelse. Af konkurrencemæssige årsager kan det være nødvendigt at begrænse mængden af ​​detaljer, du giver, hvis annonceringen er for en arkivering. Hvis du er tildelt et patent, kan du medtage flere oplysninger om produktet.

Pressemeddelelser: Sponsorater

Hvis din virksomhed sponsorerer en begivenhed eller en atletisk eller andet hold, udsende en pressemeddelelse. Denne type udgivelse er mest tilbøjelige til at blive samlet op af lokale nyhedsmedier, eller eventuelt ved industrien publikationer, afhængigt af begivenheden. Du skal svare på de seks centrale spørgsmål, og du bør forsøge at inkludere et citat fra en deltager, eller et selskab direktør om sponsorering og dens fordele for samfundet.

Pressemeddelelser: Annoncerer en Stock Udbuddet

Når din virksomhed udsteder bestand, udsende en pressemeddelelse som godt. SEC-regler regler for videreformidling af oplysninger om et offentligt udbud, så sørg for at overholde SEC krav. I tilfælde af en privat tilbud, indhente tilladelse (og et tilbud, hvis muligt) fra investor (er).

Pressemeddelelse: Ny eller Redesignet websted

Udsende en pressemeddelelse, hvis du starter en ny eller redesignet hjemmeside. Beskriv eventuelle nye funktioner i webstedet, såsom en indkøbsvogn eller live chat værktøj. Medtag en levende link til webstedet, og vær sikker på det er oppe og køre godt forud for distribution af udgivelsen.

Pressemeddelelser: personale ændringer

Kampagner, nyansatte, fratrædelser og pensioneringer kan alle være nyhedsværdi. Den lokale newsmedia vil typisk afhente disse typer af meddelelser. Handel publikationer vil undertiden afhente en personale ændring, hvis personen er velkendt i branchen. Jo mere senior medarbejderen, jo bedre. I tilfælde af en forfremmelse eller nye leje, indeholde en beskrivelse af personens tidligere resultater og et citat fra din CEO angivelse af, hvad den nye person bringer til virksomheden.

Pressemeddelelse: Annoncerer en ny kontrakt

Hvis du vinder en kontrakt fra en ny kunde, annoncere det i en pressemeddelelse. Sørg for at få kundens tilladelse. Medtag et citat fra klienten, hvis du kan. Hvis klienten selskab offentligt holdes, omfatter dens bestand ticker symbol, som mange analytikere og journalister følger bestemte virksomheder efter ticker. Hvis kunden er en stor virksomhed, eller hvis kontrakten er væsentligt, inkluderer kundens "Om" sektionen i bunden af ​​frigivelsen, efter din virksomheds "Om" sektionen.

Pressemeddelelse: Funding Meddelelser

Udsende en pressemeddelelse, hvis din virksomhed sikrer en linje af kredit eller finansiering. Sørg for at få tilladelse fra nogen investorer, hvis du ønsker at navngive dem. Hvis finansieringen er fra en investeringsfirma, bede ledende medarbejder til at give et tilbud, fortæller hvorfor virksomheden føler din virksomhed er en god investering. Medtag specifikke anvendelser for de midler, hvis nogen.

Pressemeddelelser: Hvad at annoncere

Der er utallige grunde til at udsende en pressemeddelelse. Udover de åbenlyse såsom indførelse af et nyt produkt, service eller virksomhed, kan du annoncere en ny annoncekampagne, personale ændringer, og sponsorering af en konkurrence eller en velgørende tilhørsforhold, for at nævne et par stykker. Hvis din virksomhed er om folk væk eller er blevet udnævnt i en retssag, kan du ønsker at udsende en pressemeddelelse for "damage control". En god tommelfingerregel er: Hvis det påvirker mennesker i et fællesskab, er det værd en pressemeddelelse.

Pressemeddelelser: Annoncerer en bog eller rapport Frigivelse

Når nogen i din organisation frigiver en bog eller rapport, der er relevante for din virksomhed, annoncere det med en pressemeddelelse. Medtag et citat fra forfatteren og hans eller hendes biografiske oplysninger. Giv et resumé af bogen, og fremhæve de detaljer, der er relevante for din virksomhed. Du kan også vælge at medtage oplysninger om, hvor og hvordan der kan opnås den bog eller rapport.

Pressemeddelelse: Giveaways

Hvis din virksomhed er at tilbyde gratis prøver eller tjenesteydelser, meddele det i en pressemeddelelse. Vær specifik omkring, hvordan og hvor folk kan få den gratis tilbud, og omfatter alle kvalifikationskrav. Hvis tilbuddet omfatter en udløbsdato, skal du sørge for, at også. Medtag fordel for brugeren i beskrivelsen af ​​udbuddet.

Pressemeddelelser at annoncere konkurrencer eller konkurrencer

Hvis din virksomhed sponsorerer en konkurrence eller konkurrencer, udsende en pressemeddelelse for at annoncere det. Omfatte instruktioner om, hvor og hvordan du indtaster, og detaljer om præmierne, der tilbydes. Når vinderen er valgt, udstede en anden udgivelse at meddele, at også. Medtag et citat fra vinderen.

Nyheder Pressemeddelelse Definition

En nyhed pressemeddelelse bruges til at formidle information om en begivenhed, aktivitet, eller udførelsen af ​​et selskab. Frigivelsen er skrevet og distribueret af selskabet i løbet af en wire service og / eller direkte til journalister, der dækker branchen. En nyhed pressemeddelelse er en måde for virksomhederne at få positive oplysninger om deres aktiviteter til nyheder.

Pressemeddelelser: Reaktion på en Retssag

Det er vigtigt at udsende en pressemeddelelse, hvis din virksomhed er opkaldt i en retssag, især hvis dragten bliver sandsynligvis offentligt kendt. Dermed kan du sætte dit eget "spin" på, hvad der kunne potentielt være negativ omtale for dig. Sørg for at rådføre sig med din advokat til at bestemme, hvad du kan og ikke kan sige. Nogle public relations virksomheder specialiserer sig i krisestyring og vil forberede denne type overgang til dig, hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre det på eget.

Pressemeddelelser: Awards

Når din virksomhed modtager en pris, skrive en pressemeddelelse om det. Hvis det er muligt, indeholde et citat fra en udøvende på den organisation, der overrakte prisen. Beskriv prisen og produktet, service eller person, som Prisen blev givet.

Pressemeddelelser: At blive en påberåbte Source

Du kan være i stand til at få din virksomhed i nyhederne eller oprette dig selv som en industri ekspert ved at skabe et tip ark eller en top ti liste. Sørg for, at indholdet ikke er en reklame for din virksomhed. Det bør også være hensigtsmæssigt at den virksomhed eller branche, som du er i. For eksempel kan en part planner oprette en liste over ting at overveje, når man planlægger en begivenhed, så længe det ikke bare en liste over grunde til at bruge hans selskab.

Pressemeddelelser: Fællesskab service

Hvis din virksomhed sponsorer en lille League team eller hjælper til en lokal velgørenhed, udsende en pressemeddelelse. Denne type meddelelse er normalt bedst egnede til de lokale medier. Hvis det er muligt, indeholde et citat fra en officer eller direktør for den organisation, der nyder godt af virksomhedens generøsitet.

Pressemeddelelser: Nye partnerskaber

Et nyt partnerskab kan blive annonceret med en fælles pressemeddelelse, eller med to individuelle udgivelser. Hvis din virksomhed udsteder udgivelsen, omfatter et citat fra en ledende medarbejder på den lokale virksomhed, og omfatter både "Om" sektioner i slutningen af ​​frigivelsen. Hvis den virksomhed, du er partner med er offentlig, omfatter dens bestand ticker symbol i parentes efter den første omtale af selskabets navn. Analytikere og journalister søge på ticker symbol for at finde nyheder om de virksomheder, de dækker.

Pressemeddelelse: Mærkedage

Når din virksomhed eller produkt fejrer et jubilæum, lad offentligheden vide ved at udstede en pressemeddelelse. Giv virksomhedens historie eller produktet, og beskrive, hvordan det er vokset eller udvidet. For eksempel, "XYZ Company begyndte for tyve år siden som en one-widget opstart. Den virksomhed nu registrerer en årlig omsætning på 22 millioner dollars, og har seksogtyve forskellige produkter." Hvis din virksomhed vil være vært nogen særlige fester eller tilbyde særligt jubilæum kampagner, bør du medtage disse detaljer i pressemeddelelsen så godt.

Pressemeddelelser: Fusioner og opkøb

Hvis din virksomhed fusionerer med eller erhverver et andet selskab, udsende en pressemeddelelse. Frigivelsen skal udstedes af det overtagende selskab eller i tilfælde af en fusion, det selskab, hvis navn vil blive bevaret. Frigivelsen skal indeholde en "Om" sektion for hver virksomhed, med afsnittet for det selskab, der udsteder udgivelsen vises først. Medtag citater fra ledere af begge selskaber, der beskriver fordelene for transaktionen, og når der forventes transaktionen at lukke.

Pressemeddelelser: Kom Dækning rettidig Events

Breaking news historier på tv eller i dagblade sjældent kommer fra publci relations professionelle. Men i medier som blade eller ugentlige nyhedsudsendelser, kan du være i stand til at samle en overskrift med en rettidig udgivelse. Skift til webstedet af medie du målretter at finde ud af, hvad deres nyheder cyklus er, og holde sig til det. Under alle omstændigheder får din udgivelse ud så hurtigt som du kan. Ingen har nogensinde udgiver en gammel nyhed.

Pressemeddelelser: Resultater

Udsende en pressemeddelelse for at annoncere resultaterne af en rapport, undersøgelse eller meningsmåling, der afspejler positivt på din virksomhed eller branche. Hvis det er muligt, indeholde et citat fra den organisation, der har fremlagt dataene. Hvis det ikke er muligt omfatte et citat fra en ledende medarbejder i din virksomhed. Sørg for at du har tilladelse til at navngive rapporten eller undersøgelse eller citere resultaterne.

Pressemeddelelser: Påtegninger

Hvis en person, virksomhed eller organisation af note - det være sig en berømthed, en politiker eller en anden højt profilerede person, et firma eller organisation - tilslutter dit produkt, udsende en pressemeddelelse, at detaljer personens eller organisationens tilslutning til din produkt eller service. Hvis du kan, indeholde et citat fra den enkelte eller en repræsentant for organisationen. Hvis en berømthed, kontakte sin publicist at få en kort biografi om berømthed til at omfatte.

Pressemeddelelser: Ny placering

Når din virksomhed flytter, udvider eller flytter sine faciliteter, udsende en pressemeddelelse for at annoncere begivenheden. Medtag den fysiske adresse, postadresse og telefonnummer på den nye facilitet. Hvis nogle af oplysningerne er uændret, meddele, at. Vær sikker på at inkludere datoen for flytningen. Hvis årsagen til flytningen er gunstig (f.eks, du tilføjer personale, øget fremstillingsvirksomhed plads, etc.) indbefatter, at så godt.

Pressemeddelelser: reorganisering

Brug en pressemeddelelse for at informere offentligheden, kunder og investorer i en strategisk omlægning. Vær forsigtig, hvis du fjerne arbejdspladser, især med de lokale medier. Vær sikker på at nævne fordelene ved omstruktureringen, og præsentere det på den bedst mulige lys.

Pressemeddelelser: Scholarship eller Velgørenhed

Når din virksomhed sponsorerer et legat eller gør en velgørende bidrag, udsende en pressemeddelelse. Hvis du kan, indeholde et citat fra modtageren. En frigivelse af denne type vil typisk være af interesse for de lokale medier. Hvis du kan få et foto af modtageren til at indsende med pressemeddelelsen, vil det stå en bedre chance for at blive kørt.

Pressemeddelelser: Ekspert udtalelse

Når en person fra din virksomhed giver en sagkyndig udtalelse om et emne, der er relateret til din branche, meddele, at i en pressemeddelelse. Hvis en anden i branchen tilslutter dit produkt, kan du udstede en udgivelse bebuder, at så godt. Medtag et citat fra den sagkyndige, uanset om de er fra din virksomhed eller ej. Sørg for at få tilladelse til at navngive ekstern kilde.

Pressemeddelelser: navneændring

Hvis din virksomhed er ved at ændre dens navn eller navnet på en vare eller tjenesteydelse, udsende en pressemeddelelse, så snart beslutningen er afsluttet. Sørg for, at udgivelse indeholder både de gamle og nye navne, og sige, hvornår ændringen træder i kraft. Citatet skal oplyse, hvorfor navnet blev ændret, og hvad det nye navn forventes at opnå. For eksempel, "Navnet Widget Tech bedre afspejler virksomhedens state-of-the-art produktionskapacitet."

Pressemeddelelse: gratis information

Hvis din virksomhed er at tilbyde gratis information, såsom en hvidbog, nyhedsbrev, seminar, e-bog eller teleclass, udstede en pressemeddelelse. Indeholde oplysninger om, hvor og hvordan folk kan få de oplysninger, og præcisere fordelen for modtageren.

Pressemeddelelser: Produkt eller service

Udstedelse en pressemeddelelse er en fantastisk måde at annoncere en ny eller opdateret produkt eller service til dine kunder og dine investorer. Sørg for at medtage, hvordan og hvornår kunderne kan få det nye produkt. Medtag prisoplysninger, hvis det er relevant. Medtag så mange detaljer som muligt om produktet eller tjenesten selv, og hvordan det forbedrer hvad var tidligere tilgængelige.

Pressemeddelelser: Salg forfremmelse eller Særtilbud

Lad dine kunder og kundeemner vide om en salgsfremmende foranstaltning eller et særligt tilbud ved at annoncere det i en pressemeddelelse. Sørg for at medtage alle relevante oplysninger, herunder hvordan du drage fordel af tilbuddet og en udløbsdato, hvis det er relevant.

Bylined Artikler

De fleste nyhedsartikler er skrevet af journalister ved hjælp af oplysninger, de modtager via elektroniske nyhedstjenester eller pressemeddelelser kombineret med deres egen uafhængige forskning. I nogle tilfælde vil dog publikationer publicere artikler skrevet af brancheeksperter - ofte ledere af virksomheder i branchen. Disse bylined artikler, som de kaldes, fordi de bærer "byline" eller kredit for en industri ekspert, er en oplagt mulighed for at få reklame for din virksomhed eller produkt. Artiklen skal være velskrevet og faktuel. Det er ikke en reklame. Hvis du har en idé til en artikel, skal du kontakte publikationen først med en synopsis af artiklen for at se om redaktøren er interesserede.