Pressemeddelelse: Forretning Kommunikation Tips

Prale i Pressemeddelelser

Pas på at prale i din pressemeddelelse. Angive de faktiske omstændigheder i selve udgivelsen. Citatet giver dig lidt plads til "dytte dit eget horn", men prøv at dukke ydmyg. Hvis din virksomhed vinder en national pris eller en eftertragtet kontrakt, med alle midler annoncere det. Men holde det faktuelle, og undgå at virke arrogant eller pralende. Prøv at have en fordomsfri ven eller kollega læse din udgivelse for at være sikker på at du ikke har krydset linjen.

Pressemeddelelser vs. Advertising

Sandsynligvis den vigtigste ting at forstå om en pressemeddelelse, er, at det ikke er en reklame. Undgå superlativer som "bedst" ​​og "enestående". Brug ikke udråbstegn. Koncentrer dig om funktionerne i dit produkt eller service og på den fordel for kunden uden at bruge overdrivelse.

Defensive Pressemeddelelser

Undgå at bruge en pressemeddelelse at skråle. Tag altid den høje vej i en pressemeddelelse ved at være faktuelle, høflig og professionel. Hvis du har brug for at reagere på negativ omtale om dig eller din virksomhed, eller du har brug for at reagere offentligt på en retssag, angive din sag objektivt. Fantasmer vil gøre dig se desperate, uprofessionel, og - eventuelt - skyldig.

En pressemeddelelse er ikke nødvendig

Må ikke føler du har brug for at lægge ud udgivelser på en bestemt tidsplan. Vent, indtil du har noget nyhedsværdi at annoncere. Vær ikke som drengen, der råbte ulv. Hvis dine udgivelser ikke er materielle, vil de blive ignoreret. Omvendt, hvis du har to nyhedsværdi meddelelser i den samme uge, skal du ikke være bange for at sætte ud to udgivelser.

Finde Genstand

Hver slipper du spørgsmål skal give reel nyhedsværdi. Alt det kræver er en smule kreativitet til at slå op noget nyhedsværdi. Nye produkter, nye applikationer til eksisterende produkter, en klient sejr, fusioner og opkøb, priser og personale ændringer kan alle hjælpe med at holde din virksomheds navn i pressen. Hvis ingen af ​​disse gælder, kan du revurdere, hvorfor din virksomhed ser ud til at køre i tomgang. Overvej et initiativ til at øge din synlighed i samfundet og industrien.

Effektiv Erhvervskommunikation

Ligesom mange ting, har erhvervskommunikation ændret med fremkomsten af ​​informationsalderen. Vores opmærksomhed span er kortere end nogensinde, så vi er nødt til at komme til det punkt at bruge mindre ord. Dette kan være en udfordring for nogle forfattere, men det er vigtigt at øve og effektiv erhvervskommunikation, især hvis du bruger e-mail. Lad ud af noget, der er uvedkommende, især buzzwords og jargon. Og sørg for at føre med dit bedste skud - skriv en klar, kortfattet overskrift (eller emnelinjen), der griber læsere opmærksomhed.

Odds Udgivelses

Prøv at holde dine forventninger i skak, når de lægger en pressemeddelelse. Det er ikke en magisk kugle. Det er rigtigt, at en gang imellem, vil en virksomhed score store med deres første udgivelse, men det er lidt ligesom at vinde i lotteriet eller et lotteri: Mange vil komme ind, få vil vinde. Men hvis din virksomhed udsteder en stadig strøm af nyhedsværdi udgivelser til medierne, over tid din virksomhed og produkter vil få den opmærksomhed, de fortjener.

Erhvervskommunikation Skill

Forretning kommunikation omfatter kommunikation public relations som pressemeddelelser og bylined artikler. De grundlæggende regler for erhvervskommunikation forbliver den samme på tværs af alle disse typer af dokumenter: kender din målgruppe, være faktuelle, undgå udokumenterede påstande, og begrænse industri jargon og buzzwords. Hvis du ikke tror, ​​du kan beskrive dit produkt eller service i en fordomsfri måde, der er let forståelig for uuddannede forbruger, kan det være værd at bruge tid at ansætte en person, der kan.

Sig noget

Hvis du ikke har et nyt produkt eller en ny kunde til at tale om, grave lidt dybere for at finde noget nyhedsværdi. Personale ændringer, et nyt kontor placering, en industri Award, eller en tendens, der favoriserer dit produkt er alle mediebegivenheder. Har nogen af ​​dine medarbejdere frivilligt tid til samfundstjeneste på vegne af din virksomhed? Hvis der er gået mere end seks måneder siden dit sidste pressemeddelelse, ser hårdt for nyhedsværdi emner at offentliggøre.

Erhvervskommunikation Skill

Mens nogle mennesker er naturligt effektive kommunikatører, er det muligt at lære effektiv forretning kommunikationsstrategi. Forståelse publikum er den vigtigste faktor. Vide, om din pressemeddelelse eller artikel vil den gennemsnitlige forbruger, eller til teknologi ledere. Beskriv produktet eller tjenesten på en måde, at læseren (eller lytter) kan forstå, men du skal ikke være alt for forenklet, eller du vil komme ud som nedladende.

Kvalitet frem for kvantitet

Udsende en pressemeddelelse, når du har nyheder at annoncere. Microsoft udgiver hundredvis af pressemeddelelser hvert år, fordi den har en masse af produkter og tjenester på tværs af mange afdelinger i hele verden. En lille virksomhed kan sende kun to eller tre udgivelser om året for at annoncere et nyt produkt eller en stor kunde gevinst. Læg ikke ud en overgang bare af hensyn til at gøre det, men se nøje for at se, hvilke muligheder du måske nødt til at gøre nyheder.

Pressemeddelelser og humor

Comedy har ingen plads i en pressemeddelelse. Hold dig til kendsgerningerne. Aviser bruger ofte sjove overskrifter eller spiller på ord, men du bør overlade til redaktionen. Selv hvis du annoncerer et publicity stunt, bør selve annonceringen være ligetil og faktuelle. Lad chok og humor for stunt selv. Mange PR-stunts aldrig komme i gang, fordi medierne ignorerer meddelelsen.