Polterabend: Bachelorette Tøj og tilbehør Tips

Inddragelse uden isolering

Det er svært at bedømme, om folk, du ikke kender meget godt vil være entusiastiske deltagere i et kostume tema til en fest. Når organisere en polterabend, er der stor sandsynlighed for, at gæstelisten vil være en blanding af folk fra forskellige områder af brudens liv, hvoraf de fleste en arrangør har aldrig mødt. Det er en vanskelig situation, især når bruden måske ønsker at opføre sig foran nogle af gæsterne i stedet for at være den vilde fest pige, du kender og elsker.

En måde at håndtere situationen er at planlægge en fest, der involverer et par bløde muligheder for generte gæster. Planlæg et tema, der kan holdes til uden at gå amok - det kan betyde, at dine planer for en Rocky Horror Picture Show tema nødt til at blive sat til side, men det betyder ikke, at du skal have den fest på din lokale strikke klub. Du skal blot vælge et tema, der kan have en bred fortolkning og kan gives for ved kreativ brug af den gennemsnitlige garderobe (se spidsen "Dressing Up 'for nogle ideer).

En anden mulighed til rådighed for dig er at give nogle part favoriserer eller bachelorette tilbehør til gæster. Handing hver gæst en tiara, navneskilt eller et par djævelen horn vil gøre dem til at føle en del af det sjove, selv om de ikke har fået alle klædt.

Hvis du gør det nemt for gæsterne at deltage i, skal du også gøre det sværere for dem at lade være.

Lav din egen Veil

Gør dit eget bachelorette slør er et fiddly opgave, men let at gøre. Gå til din lokale håndværk butik for forsyninger.

For hver slør, skal du bruge:

* En 60cm længde af et stift materiale, såsom tyl eller organza. Materialet skal være stiv samt se-igennem, og de fleste stoffer kommer i ruller omkring en meter eller 1,2 meter brede. (Hvis du ønsker en to-lags slør, købe dobbelt så meget.)

* Håndværk lim

* En nål, og tråd i samme farve som det materiale

* Hår kamme eller et hårbånd

Saml materialet langs den længste kant ved at folde den i en zig-zag mønster, folde den frem og tilbage hver 2 cm eller deromkring. Når du har gjort dette for hele bredden, opdele rynkerne i halve og flade hver side, så sy langs rynkerne til at holde dem (du kan gøre dette med en symaskine, hvis du har en, men det er slet ikke nødvendigt. En almindelig nål skal komme igennem det indsamlede materiale ganske let). Sørg for at sy omkring 3 cm fra kanten af ​​slutningen, efterlader dig noget materiale til at folde over hår kamme eller band, der vil holde sløret i håret.

Når du har gjort dette, skal materialet allerede ligne et slør - rynkerne skiltes i halve og pænt flad, klar til at blive fast på håret kamme eller band.

Lim materiale langs håret kamme / band, hvor din syning linje er, efterlader noget materiale til at folde omkring og under. Derefter lim kant på undersiden af ​​kamme / band, skabe en pæn slør. Fastgør materialet endnu mere fast ved at sy den limet kant i undersiden af ​​sløret.

For at gøre en tiara med et slør, gentag de første par skridt, men i stedet for at lime det slør over kamme, lim det til bagsiden af ​​tiara (passe på, at kanten ikke kan ses fra forsiden).

Bonus tip: Hvis du nogensinde har problemer med at få en synål gennem materiale, gnid det (flad først) i håret. De naturlige olier i dit hår vil smøre det uden farvning af materialet.

Dressing Up

Ikke alle er en fan af dressing i temaet for en part, og hvis du beslutter dig om denne indstilling du sørge for at sætte det på invitere. Nogle mennesker er for genert til at vise sig offentligt i kostume, og andre har ingen idé om, hvordan man kan finde en. Men sætte et tema eller en nødvendig uniform for bachelorette parter er en god måde at indsamle alle til et hold fra starten, og at sørge for ingen bliver tabt som natten går.

Vælg et tema, der er let at følge og giver nogle bløde muligheder for de generte medlemmer af partiet. Et eksempel er engle eller djævle. Shy gæster kan gå med en simpel par horn eller endda en t-shirt med "engel" skrevet på det, mens vildere medlemmer af partiet kan vælge at komme vinger, pitchfork og alle!

Ideer til dit tema eller ensartet:

- Vælg din bachelorette foretrukne farve, og kræver gæster til kun klæde sig i denne farve

- Et lyskryds tema - dem, der er taget kjole i rød, dem, der er til rådighed kjole i grøn, og dem, der er i tvivl kjole i gul!

- Kjole som bachelorette foretrukne sportshold

- djævle eller engle

Uanset tema, er det altid en god idé at have noget tilbehør, der passer til temaet tilgængelig for enhver gæst, der kan have brug for det. Dette er en måde at sikre, at ingen gæst har en mulighed for at bakke ud af det sjove!

Giv hende et slør

Giver din bachelorette et slør til at bære for natten ud er en sikker-brand måde at gøre opmærksom, og også gøre hende føle sig speciel. Søjler, der ser en masse bachelorette parter vil ofte gave bruden-til-være med gratis drinks eller en speciel sang at gøre hende nat særlige, og sløret er en tavs introduktion til fremmede, der måske ønsker at ønske hende godt.

Slør er normalt monteret på en hårbånd eller et par kamme. Når du køber sløret, tænke på længden af ​​bachelorette hår og hvor fast sløret skal tilsluttes. Det er en god idé at tage et par hårnåle langs for natten til on-the-run vedligeholdelse, som intet er mere irriterende end en vaklende hoved stykke, når en pige ønsker at danse.

Praktisk Wear

Som arrangør af polterabend, har du et ansvar for de gæster til festen, samt det ansvar, intet ruiner brudens god tid. Det er en god idé at holde dette i tankerne, når der træffes beslutning om i form af påklædning kræves for partiet.

Når du planlægger en fest, der vil rejse til forskellige dele af byen, er det en god idé at have noget, der vil hjælpe dig med nemt at identificere medlemmer af din fest. Dette er især en god idé, når gæstelisten involverer folk fra forskellige områder af brudens liv, der måske ikke kender hinanden. Hvorvidt dette dressing til et tema eller iført en form for bachelorette tøj, kan dette hjælpe dig med at holde styr på alle som natten - og alkoholen - flyder på.

Go Team! T-shirts

En billig løsning for polterabend skjorter er at bede hver gæst til at forsyne dig med en skjorte at få dit design udskrives. Mange foto butikker giver stof udskrivningsindstillinger, hvilket betyder, at dit design kan overgives på en disk og komme tilbage til dig som et færdigt, personlig skjorte. Denne indstilling garanterer også, at dine gæster vil deltage i partiet - og har den fordel, at alle får en skjorte, der passer bedst til hendes stil. Mange polterabend leverandørerne polterabend skjorter i en række sorter, og det er en stor tidsbesparelse. Udforsk de tilgængelige muligheder. De fleste butikker er klar over, at en grundlæggende t-shirt er ikke ideel slid for en piger nat ud og har søde singlet toppe, der kan være en regelmæssig supplement til din garderobe.

Hvad skal bære

En af de måder at gøre en polterabend sjov, og for at gøre det skiller sig ud fra alle andre aften, er at organisere en bachelorette uniform eller nogle bachelorette tøj for gruppen. At have en bachelorette uniform til din fest ikke kun skaber gruppe sammenhold, men er med til at forhindre folk i at fare vild som natten går.

Ved planlægning af fest, holde udkig efter omkostningseffektive muligheder for din polterabend uniform. Polterabend leverandører kan give dig bachelorette T-shirts, skjorter, slør eller vinger. Party djævel horn, tiaras, glorier, krager eller hatte er tilgængelige fra de fleste butikker, der har en fest sektion.

Hvis omkostningerne er en bekymring, overveje en simpel tema for festen som en farve. På invitationen, bede hver gæst til at komme klædt kun i rødt, eller din bachelorette foretrukne farve. Dette er ikke blot holde udgifterne til partiet ned, da den ensartede kommer fra gæstens egen garderobe, men da det er en simpel tema selv generte gæster vil ikke have noget imod udklædning.

Gøre hende føle sig som en prinsesse

Der er mange måder at skelne bruden-til-være i dit bachelorette gruppe, der kan være en smule tarvelige. Efter alt, er det ikke enhver pige begejstret ved tanken om at blive udsmykket med fedtet oppustede kondomer og penis legetøj. Hvis din bachelorette cringes på sådan frat party-lignende stunts, overveje at give hende en tiara at markere hende ud som bruden i din gruppe. Party Tiaras øjeblikket på mode og fås i en række forskellige steder. Hvis du sidder fast, har et kig i legetøj del af enhver super-butik, og du er sikker på at finde et stykke legetøj tiara blandt den lille pige prinsesse sektion. Tiaras er som regel lavet med hår kamme knyttet, så der er ingen grund til at bekymre sig om størrelser.

Hvis du leder efter noget lidt mindre "legetøj" ligesom, udforske din lokale smykker butikker. Du vil måske opleve, at du kan give din bachelorette en bachelorette tiara, der ikke kun gør hende føle sig som en prinsesse for hendes nat af sjov, men er en sød tilføjelse til hendes smykkekollektion.

Opret At Team Spirit!

Identifikation jer som en del af en polterabend er en del af det sjove i fejrer en vens sidste nat af frihed, men det kan være endnu en irriterende omkostninger at tage hensyn til. Der er masser af måder at holde disse omkostninger nede - den nemmeste at være en simpel tag gerne en polterabend vinge. Slogans til brug på rammen kan være ligetil, såsom "polterabend" eller flere team-building, som 'Team Bachelorette 2006! "Brug en fest fangst sætning for nogle sjove, f.eks." Go Hard eller gå hjem! "Eller personliggøre de vinger med "Team Katy 2006" eller "Katy giftes!" (dette kan blive matchet med en enkel vinge for bachelorette med blot hendes navn som en identifikator).

Hang Ten på din Bachelorette begivenhed

Hvis du plukke polterabend tilbehør, kan du lige så godt gå hele ud! Og hvorfor så ikke gå Hawaiian? Køb en flok bachelorette Leis, at nogle blomster aborre i alles hår, og en hel masse græs nederdele. På din invitationer, tilskynde inviterede til at bære Hawaiian print bluser, bikinier og flip flops. Du har alle gæster leder og følelse som de bare trådt ind i en varm ferie stedet. Så du har dekoreret gæsterne, men hvad med den part scene? Linje værftet med tiki fakler, hænge fisk cut-outs på tråde af fiskesnøre, og tjene alle drikkevarer i udhulede kokosnødder. For underholdning, gør det limbo og har hula-hooping konkurrencer. Dine gæster og bruden-til-være vil blive begejstret min din indsats. * Da denne type parti er bedre tjent udendørs, er det bedst at kun overveje det for varmere årstider, fortrinsvis sommer.

Genoplive din ungdom mens du samler Kindling

Bachelorette parter kan være en bragende, men synes en smule gentagne disse dage. Hvorfor ikke glide på din bachelorette tilbehør og fastsat for nogle "naturlige" sjove? Pak teltet og soveposer og planlægge en overnighter i skoven. Tænd et brand og fortælle spøgelseshistorier, mens du stege skumfiduser og gøre s'mores, det vil være ligesom camp! Den sande punkt af en polterabend er for bruden at få noget kvalitetstid sammen med hendes foretrukne gals før hendes store dag. Ved at arrangere en campout du vil fjerne alle de andre distraktioner (undtagen for de uhyggelige lyde i mørket). Når plukke polterabend tilbehør til lejlighed, tror cowboys og indianere, eller endda pige spejder uniformer. Være sikker på, at ved morgen vil den fremtidige brud har fuldstændig fanget op med alle, og har fået at føle sig som en pige igen, før at gøre hende voksen engagement.

Ikke Alle fortjener en Theme Song?

Den kommende brud er gledet på hendes bachelorette skærf og du er klar til at tage partiet på vejen. Du stopper et øjeblik, dog, og kan ikke lade være med at tænke "hvad kan jeg gøre for at virkelig genere denne pige?" Tænk, min ven, det bedste tilbehør til alle ... et tema sang. Og der er ikke noget bedre temasang end "her kommer bruden." Køb en billig bryllup sange CD og en god antallet af batterier (du vil ikke ønsker at løbe tør for strøm af den anden bar) og bryde ud, at bærbar cd-afspiller, du aldrig troede du ville bruge igen (eller bede en af ​​deltagerne at bringe en). Hver gang du indtaster et nyt sted, bruden står op, eller bruden blade eller kommer ind i et rum (herunder opholdsrum) spiller hendes kendingsmelodi så alle ved, at det er hendes aften.

Break At Old Thing Out

Den slår aldrig fejl, bryllup guder ikke smilende ned på brudepiger (eller bruden har en ond følelse af humor). Uanset grunden, vi alle har en lurer i bagsiden af ​​vores closets ... brudepige kjole fra helvede! Du vil aldrig bære den ting igen, eller vil du? En stor twist at tilføje til en polterabend er at bede alle gæster til at bære en gammel brudepige kjole. Skru den part tiara, hvad råber "bachelorette" højere end en hæslig brudepige kjole? Du kan springe over den irriterende opgave at plukke polterabend tilbehør, fordi disse er partiet tilbehøret. Jeg kan garantere, at nogle ting vil vende flere hoveder end en flok latterligt overdressed kvinder. Hvis du stadig arret fra din sidste cameo i at ting har partiet til sikkerheden i en persons stue, men i det mindste ordre pizza så nogen kan have et godt grin. Og ved udgangen af ​​begivenheden vil du sandsynligvis føle sig temmelig heldig over den kjole, som du endte iført i sammenligning.

Vi er klar til vores Close-up ...

Når du er en del af en polterabend, du er i det væsentlige en stjerne for aftenen, så du kan lige så godt klæde den del. Før rammer den røde løber (eller bar værelse gulve) få den førende dame og hendes biroller garderobe. De vigtigste polterabend tilbehør til at trække i dette look er boaer, fest tiaras og varme party briller accent med fjer og sætninger som part pige, rige tæve, og sex killing. Når du alle søger så sød som kage behøver du ikke tør træde ud af døren og ind i din limo uden at tilføje nogle frosting. Sørg for, at hver dame har på hendes jumbo, lys-up diamantring og sørg for, at bruden har på hendes "1000 karat forlovelsesring", der ville blive misundt af Elizabeth Taylor (selvom det er plast, det er sikker på at fange nogle øjne, især fra langt væk). Nu smiler stort og se ud for paparazzi!

Giddy Up!

Tænker du, at én slør vil være nok for din brud kammerat? Bare fordi du kaster en polterabend betyder ikke, at du er nødt til dæk bruden-til-være ude med stereotype bachelorette tilbehør som kondomet-dækket slør kombineret med en "sidste aften" skjorte. Prøv i stedet noget mere unikt og stilfuldt. Hvis du er på rov, midt i plukke polterabend tilbehør, kan du prøve at købe en billig hvid cowboyhat og krydre det op med en lyserød bånd og nogle klokker. Brug en maling pen til at skrive "bruden-til-være" på tværs af bandet. Det faktum, at din ven skal giftes, vil være klar, men ikke overvurderes. Hvis du ønsker at fuldføre outfit have hende bære en denim nederdel og en guldstjerne så godt. Og hvis du ønsker at få ekstra sød, lad hende bære rundt en af ​​disse heste hoveder på en pind.

Kom som du er ... eller som du ønsker du var ...

Picking polterabend tilbehør til alle kan være en vanskelig opgave. Hvem er du til at bestemme, hvad masserne bør bære (bortset fra den bedste polterabend planner i verden)? De fleste temaer er lidt overgået så godt, så hvor skal du starte? Tja, prøv at tænke ud af boksen. I stedet for at beslutte, hvad alle bør være, så lad dem klæde sig som noget, de aldrig ville blive. Kast et alter-ego fest! Alter-ego partier er en blast, fordi de lade folk klæde sig ud som en person, der er det modsatte af, hvem de virkelig er. Lad de gode piger være dårlige piger, de dårlige piger være gode piger, lad den beskedne være sheek og den ultra-hip være nørdet. Og, selvfølgelig, klæde den dejlige bruden-til-være op som en gammel tjenestepige. * alter-egoer er nogle gange svært at identificere, så sørg for, at alle bærer et navneskilt!

Være reelle Fans af bruden

Hvis bruden-til-være er mere den type til at bære en sports-bh og nogle klamper end en fest tiara og en frilly vinduesramme, skal du ikke forsøge at vende hende til noget, hun ikke. Nyheder flash Sport-tema parter er ikke kun for mænd! Hvis din gal kammerat hellere vil tilbringe sin pige bonding tid i bleachers end på et spa eller ud clubbing, gøre hende glad. Køb gruppe billetter til en mindre liga baseball spil, en MLS fodboldkamp, ​​eller endda et kollegium fodboldkamp. Og, når picking polterabend tilbehør, glemme den stereotype slør dækket kondomer og vedhæfte denne sporty pige slør på bagsiden af ​​en baseball cap, der siger "Bachelorette" på det. Hvis overskriften ud til de spil er ikke en mulighed, hvorfor så ikke oprette en særlig atletisk dag på en lokal park? Bryd ud af gear og spille mini holdkonkurrencer og måske endda give ud osteagtig bånd til vinderne og en MVP award til bruden. I slutningen af ​​dagen din ven vil takke dig for at lade hende være sig selv.

Sy hvad?

Hvis du kan lide tanken om disse bruden-til-være t-shirts men er mere af en gør-det-selv, har på det. Alle ved, at der er noget lidt mere specielt ved noget hjemmelavet og bruden er sikker på at sætte pris på din tid og kræfter. Prøv at tage en hot pink tanktop og fastgørelse bittesmå sløjfer til den. Derefter finde nogle sjove stof (sort og hvid mønstre kontrast pænt med pink) og klip bogstaverne bruden. Sy breve til skjorten, tilføje en fest tiara, og du har fået en smashingly trendy bruden-til-være outfit. Hvis du ikke er så praktisk med syning kit, men stadig ønsker at tilføje et personligt præg på at "endelig slynge før ringen shirt" prøve stof penne at tilføje særlige beskeder.

Himmel eller helvede?

Bachelorettes kan være uartigt og rart, afhængigt af det øjeblik du fange dem. Ser kan være bedrager, men så hvorfor ikke stave det ud for tilskuerne? Når du køber bachelorette tilbehør bestanden op på glorier og djævel horn. Og om natten for begivenheden, har hver pige slid ene eller det andet. Derefter gøre "frække" og "nice" navneskilte. Forestil ser, du modtager, når du er ude på klubberne. Er det ikke sjovt at være centrum for opmærksomhed? At fange endnu flere øjne (og ører) ramt en karaoke bar og har englene synge "Himlen er et sted på jorden", og djævlene synger "Feeling Hot, hot, hot." Pak det hele op med en gruppe ekstranummer. Stevie Wonders "Er det ikke She Lovely?« er et fremragende valg og sørg for at dedikere den til bruden-til-være, som vil naturligvis komme til at holde mikrofonen.

Veil Etikette

Når dressing op som en gruppe for en polterabend, er det vigtigt at skelne bruden. Efter alt, det er hendes sidste nat i frihed før hendes særlige dag. Det betyder ikke, dog, at resten af ​​partiet ikke kan bære et slør eller tiara til at deltage i brylluppet sjov.

Polterabend levering butikker har generelt en række slør, t-shirts og tiaras til rådighed for brudepiger, tjenestepiger-of-ære og andre gæster på bachelorette aften i byen. Det vigtigste at huske på er, at bruden-til-være har at skille sig ud - uanset om det betyder at vælge en anden farve for gæsternes slør, eller at sørge for brudens er den største og mest overdådige. Det er vigtigt, når du vælger forskellige farver, for at sikre brudens farve er den mest tiltalende én: at give hende en sort slør, når resten af ​​partiet bliver varm pink vil ende op med en meget ulykkelig brud.

Nogle muligheder omfatter rød for bruden og kort hvid for gæsterne, rød (bruden) og sort, hot pink og hvide, lyserøde og blå eller hvid og sort. Du kan også prøve en lang hvid slør med en tiara for bruden, og kun tiaras for gæsterne eller forsyning gæster med hvide strømper eller strømpeholdere.

Give brudekjoler for gæsterne er en fantastisk måde for alle at deltage, og det er forståeligt, at alle ønsker at deltage i det sjove. Men som med alle ting at gøre med brylluppet, uskreven regel er at huske ... hun må være den smukkeste.