Plus Size Womens: Pak dig selv i Farve Tips

Brug Farve at oprette knudepunkter

Hvad er et knudepunkt? Det er den mest oplagte punkt på din krop, dit tøj og tilbehør gør dig opmærksom på. For at finde ud af, hvor din omdrejningspunkt er, står foran en fuld længde spejl, lukke øjnene, derefter åbne dem og se, hvor dit blik henledes på.

Du kan bruge knudepunkter til at distrahere folk fra at se på dele af din krop, du hellere vil andre ikke bemærker. Du kan gøre det nemt med farve - vi ofte gør det ubevidst - vi bære et par sorte bukser og en farvet top, der henleder opmærksomheden på vores øverste halvdel.

Du kan også gøre det med farvede tørklæder og smykker, farvede sko eller enhver anden form for design detaljer.

For at gøre opmærksom på dit ansigt slid mørkere neutrale farver på din krop, og vælg derefter et tørklæde eller farvet smykker at henlede opmærksomheden op.

At distrahere fra din mave, holde din top og bund i samme neutral farve, så slid farvet sko og et tørklæde eller halskæde som opfanger farven i skoen for at gøre opmærksom på dit ansigt.

Bare sørg for at lægge dine fokuspunkter, hvor du ønsker andre til at se ud.

Øjne Ikke Lår

Når du er iført en farve, der bringer ud farven på dine øjne, vil du opdage, at ingen lægger mærke størrelsen af ​​dine lår.

Eye forbedre farver henlede opmærksomheden på dine øjne og ansigt (din kommunikation i midten) og væk fra kroppen. Fordi alle vil ønske at stirre ind i dine klare øjne, vil de ikke engang mærke, hvad der ellers sker på din krop.

Sådan finder øjet forstærkere? Gå ind i en butik (eller din garderobe, hvis du har et stort udvalg af farver), og finde en lang række beklædningsgenstande, der ligner din øjenfarve (ikke bekymre dig om den stil, det er bare om at finde flotte farver). Tag dem til et spejl og holde tøjet op under hagen, vil farver, der fremhæver dine øjne og gøre dem til at se lysere gøre dig se mere fabelagtig.

Hvis du ikke er sikker på, lukke øjnene i 3 sekunder og derefter åbne dem, se om dit blik henledes på dit ansigt og øjne, eller til tøjet. Hvis det er til dit ansigt - bingo - du har fundet en flot farve!

Gå på, prøv det i dag!