Plus Size Motion Tøj i Canada

Plus Size Motion Tøj i Canada
Shop for comfy, kvalitet workout tøj.

Hvis du har været på jagt efter plus size motion tøj i Canada, er du heldig. En række specialbutikker forhandlere tilbyder et stort udvalg af træning påklædning, og der er endda nogle butikker uden for det land, der vil skibet til Canada.

High Quality træning tøj

Hvis du er klar til at opgradere fra den grundlæggende shorts og T-shirt uniform, du har været gift med i et stykke tid nu, kan du overveje en ny workout ensemble eller to. Der er mange plus size muligheder, der er designet til at hjælpe kvinder ser og føler, at deres allerbedste i deres træning.

Ud over blot æstetik er den funktionalitet, hvert stykke tilbyder. Høj kvalitet atletisk slid er støttende, komfortable og langvarige; det vil overleve mere end en håndfuld af spins og tumler i din vaskemaskine og tørretumbler. Da der er sådan en fremragende forskellige tilgængelige, er det muligt at finde stykker på alle prisklasser. Selv hvis dit budget ikke tillader mere end et par elementer, vil du nemt finde noget, der passer godt, gør jobbet perfekt og varer i år.

Plus size tøj køre farveskala fra sports bh'er og toppe til yoga bukser og leggings. Selvfølgelig, hvis shorts og T-shirts er din foretrukne stykker, kan du finde masser af dem, også!

Finde Plus Size Motion Tøj i Canada

Der er butikker og websteder massevis afsat til plus size tøj, og en håndfuld af niche sites, der appellerer specielt til træning tøj. Da der er så mange muligheder, har vi indsnævret dem ned til nogle få udvalgte - det er de detailhandlere, der tilbyder sort og kvalitet.

  • 1-Plus: For den ultimative online shopping oplevelse, så er det Reitmans (Canada) Limited gruppe. Tilsætning Elle, MXM og Penningtons opererer under banneret, og hver tilbyder en stærk markering af plus size aktiv slid.
  • Over middel: Komfort og mode er hjørnestenene i Over middel lineup. Virksomheden tilbyder en stærk markering af workout tøj fra selskaber som Danskin, Harmony Activewear og Columbia Sportswear, alle i størrelserne 14 og op. Produkterne tilbydes ikke online; de sælges, sammen med forskellige andre plus size tøj, på selskabets enlige detailbutik i North Vancouver, BC.
  • Lola + Gigi: Denne charmerende online butik har specialiseret sig i tøj designet "til at passe dine kurver," ifølge sit slogan. Afsnittet "Active Wear" omfatter et beskedent udvalg af yoga bukser, Capri bukser, komfortable toppe og lette jakker til at gøre din træning mere fashionable oplevelse.
  • Sears: Sears i Canada tilbyder en stor workout tøj muligheder, der spænder fra afslappet tanktoppe med løse nedskæringer elastisk leggings. Du kan finde disse i butikker og online, så hvis du allerede kender din størrelse, kan du nemt bestille fra komfort i dit eget hjem.
  • Sportees: Kendt som en af ​​Canadas førende aktive slid detailhandlere, som selskabet har været i branchen i mere end to årtier. Tøjet, der spænder fra yoga bukser og kulde-jakker til sved bukser og jogging nederdele, fås i flere størrelser. Designet med mode og funktion i tankerne, tøjet bringe lidt af stil til en ellers kedelig træning og lover at vare i årevis.
  • Lane Bryant: Du kan ikke gå galt med Lane Bryant, detailhandleren har specialiseret sig i plus-size tøj, der spænder fra størrelse 14 til 32. Den aktive slid del af webstedet indeholder et udvalg af toppe og bunde, som ofte på salg . Check tilbage jævnligt; markeringen skifter ofte!
  • Stå: En anden stor mulighed er Stå, en online butik, skibe til Canada. Størrelserne spænder fra 14 til 30, og den aktive slid sektion er fyldt med alt fra farverige leggings på livlige Baseballshirt. Dette er en stor mulighed, hvis du er specielt modebevidste og en stor trend-follower; De stilarter er lige i tråd med alt, hvad der er hot!

Huske på

Når shopping for plus size motion tøj i Canada (og andre steder, naturligvis), holde et par punkter i tankerne. Hvis du bestiller fra et firma, der kun skibe via et websted og ikke har en butik, tage et nærmere kig på deres tilbagesendelse og / eller udveksling politik. Medmindre du er fortrolig med deres snit og dimensionering, kan du ende op med noget, der er enten et touch for stor eller for lille. I butikken, kan du prøve tøjet på for at bekræfte, at det passer dig godt. Husk, at din træning tøj skal være behageligt for at tjene dig godt!