Plus Size Cami med Bra

Plus Size Cami med Bra

Et plus size cami med bh er en alsidig dagligt syn for enhver kvindes lingeri skuffe.

Iført din Plus Size Cami med Bra

En cami med indbygget bh er en fantastisk tilføjelse til enhver lingeri garderobe. De kan bæres på mange forskellige måder og med mange forskellige elementer i dit skab. En cami måske ikke den mest støttende fuld figur type bh, men det tjener formålet godt og går godt, når det bæres på måder som:

  • Under en jakke eller skjorte som en ekstra lag
  • Som shapewear
  • For fitness
  • Til liggeunderlag

Nogle camisoles har bøjle bh'er bygget i, der ville give mere støtte end en indbygget hylde bh. Andre stilarter kan have blonder eller lignende dekorative accenter. Nogle kan bæres alene som shapewear og giver en glat fundament under dit tøj. Afhængigt af dine specifikke behov, kigge efter en stil, der vil blive behageligt og give dig så meget støtte som du kan få brug.

Hvor finder

Shopping for plus size lingeri kan være frustrerende til tider. Mange stormagasin ikke bære en bred vifte af bh'er i forlænget størrelser. Der er mange online-handlende, der specialiserer sig i plus size lingeri, såsom:

Avenue

  • Avenue har Shape Enhancers Contouring Camisole, der kan bæres som en lagdeling stykke. Det giver let kontrol og slanker din form uden at ofre en ounce af komfort. De støbte kopper definere din buste, mens de brede stropper er behagelige at have på. Det leveres i sort, hvid og nøgen og i størrelserne 14/16 og 18/20.

Lane Bryant

  • Lane Bryant sælger Cacique Camis i en bred vifte af stilarter. Nogle har blonder, broderier eller paillet dekorationer. Deres blondekant cami har Charmeuse kopper og en glat touch. Den kommer i sort og i størrelserne 14/16, 18/20, 22/24 og 26/28.

En stor Attitude

  • En stor Attitude sælger plus størrelse Cami bras der er perfekt til at arbejde ud. De har en fuld hylde bh med 1 "plys elastik for komfort hele vejen rundt. Størrelser løber fra 1X-6X og det kommer i sort, hvid og navy. Der er også mange andre stilarter at vælge imellem på deres site.

Bare Necessities

  • Bare Necessities sælger en bred vifte af Lingeri, herunder Body Wrap Shaping bøjle Plus Size Camisole. Det giver både kontrol og komfort. Den Camisole er del af samlingen af ​​sømløse shapewear. Den er tilgængelig i både sort og nøgen og i størrelserne 1X-3X.

Silhuetter

  • Silhuetter har deres Hylde Bra Cami. Det er et væsentligt lagdeling stykke, der er fremstillet af en bomuld / spandex strikke. Den indbyggede hylde bh giver lys og behagelig støtte. Det har justerbare stropper og fås i størrelserne XL-3X. Farver er blå, CORNSiLK, elfenben og lyserød.
  • De sælger også en bøjle cami i både høj hals og scoop neck stilarter. Begge har en ægte BH med let vatterede skåle bygget ret i for mere støtte end en traditionel hylde bh. De tilbyder en glat pasform og stor dækning plus ekstra støtte. Begge har justerbare stropper og en ryg krog til skræddersyet komfort. De er lavet af en blød bomuld / nylon / spandex strikke. Farver er sorte, Java og hvid, og de kommer i størrelser 36C-48F.

Afsluttende tanker

Som med enhver anden stykke lingeri, skal du sørge for at pleje din plus size cami med bh ordentligt. Mange lingeri stykker nødt til at hånd-vasket og lufttørret for at holde deres form. Sørg for at læse instruktionerne før vask for at holde din cami ser sit bedste.