Pirates of Penzance Kostumer

Når din lokale Gilbert og Sullivan Virksomheden er at geare op til at udføre en af deres fineste og sjoveste operetter, du ved, du har brug for nogle kvalitet Pirates of Penzance kostumer. Heldigvis teater udlejningsbutikker vrimler med masser af muligheder for Frederic, Mabel, Ruth, Pirate Kongen, generalmajor og alle de unge damer og knuste pirater.

History of Pirates of Penzance Kostumer

Uropført i 1879, blev virksomheden alle klædt i teatralske kostumer af dagen, som var kun lidt mere udførlige og farverige versioner af tøjet båret af overklassens kvinder, militære mænd og politifolk i det nittende århundredes England. De pirat kostumer var nødvendigvis mere overdrevet og latterligt at øge den komiske sjov og køre den romantiske plot, fordi selvfølgelig piraterne kunne ikke rigtig ses som truende. Den oprindelige Pirate Kongen bar en sømands Middy skjorte, en kjole frakke, en enorm plumed hat med et dødningehoved og korslagte logo, et tykt bælte med en outsized sølv spænde, en stribet nederdel, skummet knæene, lyse strømpebukser og buckled sko. Tilføj en ørering, et sværd og et overskæg, og hvis han ikke var farlig, han i det mindste skære en svøbe.

Frederic blev ligeledes klædt kun han bar en stribet skjorte med en løs tørklæde om halsen og en mindre hat. Alle de andre pirater havde variationer over disse temaer.

For hendes kvinders pirat kostume, Ruth havde et sæt tøj med en lille østlige flair. Hun havde en pjusket bluse med stribede ærmer skåret over håndleddet at vise armringe, en dolk på hendes talje, en lige nederdel, der havde kvaster, keltiske pladser og sluttede langt over hendes ankler at vise flade støvler. Hun var iført en tasseled tørklæde draperet omkring hendes hofter og en hovedbeklædning formet lidt ligesom en fez.

Moderne Pirates of Penzance Kostumer

De fleste produktioner af Pirates of Penzance overholde denne grundlæggende skitse. Da showet er næsten altid sat i 1879, kostumer til damerne, det generalmajor og politiet er standard til perioden. De pirat kostumer, især for Pirate King tendens mere mod den omfattende og accepterede idé om, hvad pirater slid, som populariseret senest i succesfulde Pirates of the Caribbean-film.

Når du vælger kostumer til din cast, meget afhænger af udseendet, opbygge og overordnede stil af dine sangere. Hvis din Pirate King er en flot, sexet skuespiller, skal han have en flot, sexet kostume, for bedre at kommandere scenen og publikums hjerte. Da Kevin Kline spillede Pirate konge på Broadway, havde han sort læder bukser, sorte støvler, en løs hvid skjorte med en vest over det og rakish makeup. For nylig den sexede Tony-nominerede skuespiller Marc Kudisch bar stramme rødbrune bukser, en hvid skjorte, der viste masser af brystet med en åben rødbrun vest, et bælte slynget lavt på hans hofter og en skulder-længde paryk toppet med en sort tørklæde og øjne patch.

Som den romantiske bly, bør Frederic have en blidere look. Den stribet skjorte vil sætte ham ud fra de andre pirater, og lidt løsere bukser bør holde Mabel interesserede.

Et af de tilfælde, hvor kunden kan gå til byen er med Ruths anden akt pirat tøs kostume. Igen, det afhænger af udseende og stil dit sanger. Nogle produktioner giver Ruth bukser og en low-cut bluse med en stram korset. Andre give hende multi-farvede nederdele spændt til boot-top, eller endnu højere, måske for at vise stribede strømper eller fiskenet. Da de unge damer tilbringer det meste af anden akt i hvide natkjoler, bør Ruths kostume være modige og farverige. Det bør også være sexet nok til endelig fange den vidunderlige Pirate King.

Udlejning Pirates of Penzance Kostumer

Selv den mindste virksomhed vil finde det lettere at leje i stedet for at gøre, Pirates of Penzance kostumer, i hvert fald i det omfang, de damer, generalmajor og politiet er bekymrede. Nogle gode online kilder til store huslejer omfatte:

  • Sommer Savoyards
  • Costume Holiday House

Hvis du er i UK, det bedste sted at få kostumer er fra det selskab, der oprindeligt producerede alle Gilbert og Sullivans operetter, D'Oyly Carte. De er meget model af en moderne kostume leje arkiv!