Photo Sharing: Tip til optagelse

Gør din Opløsning Højere

Hvis du ønsker at gøre dit digitale kamera skydning erfaring en af ​​de bedste, så husk at gøre løsningen af ​​dit kamera højere, når du tager billeder.

Hvis du bruger den højeste opløsning dit kamera har, mens du optager billeder, vil du have et bedre billede, når de udskrives ud på din computer. Hvis du ønsker at e-maile dine billeder, kan du mindske opløsningen før du gør det, men ved hjælp af den højeste opløsning, når snapping billeder er bedre. Kom klare billeder eller skarpere udseende billeder er lettere at udføre, når du bruger en højere eller den højeste opløsning på digitalkameraet. Hvis du ikke er sikker på hvad opløsning er tilgængelig på dit digitale kamera, kan du læse manualen for at finde ud af præcis, hvad din kamera tilbud!

Perfekt Posed Er det ikke altid bedst

Hvis du er på udkig efter en stor digital kamera fotografering tip, holde denne ene i tankerne! Glemme "ost", der kommer med disse forbundet billeder og bare begynde snapper. Perfekt udgør hver eneste genstand i dine billeder er ikke altid bedst. Nogle gange bare at lade personens personlighed skinne igennem og få de fotografier, mens der opstår, er den bedste! Hvis dine børn leger i swimmingpoolen, ikke stoppe dem og fortælle dem, "Se på Mommy og sige ost!" I stedet tager deres billeder, når de ikke er opmærksomme. Nogle gange ikke udgør viser sig de bedste billeder!

En anden idé at huske på er, at midten af ​​rammen er ikke altid det perfekte sted at have dit emne udgør. Hvorfor folk altid antage midten af ​​rammen er stedet at være? Ved blot at flytte motivet til den side af rammen, kan du være i stand til at fange endnu mere. Lad os sige, du tager et billede af din hund, der løber gennem en eng med en stor bjerg baggrunden. Vil du virkelig vil have din hund som centrum for det billede og gå glip af bjerget skudt? Prøv at flytte din hund til siden af ​​rammen, og indfange det smukke bjerg i baggrunden. Dit billede vil vende sig fra en hund kører i et felt til et stort bjerg med en hund, der løber gennem et felt.

Din placering af emnet er vigtigt at huske; center er ikke altid bedst!

Fotografering Din Ferie

Planlægger du en tur? Ønsker du at tage dit digitale kamera sammen til at fange hvert øjeblik, som det sker? Der er nogle tips til at huske for at indfange de perfekte digitale kamerabilleder under dine rejser.

De fleste mennesker, der tager ture eller ferier gøre det i sommermånederne, når de kan være udenfor nyde naturen. Hvis du tager udendørs skud, som på stranden, så prøv at tage billeder, der viser den handling, der sker med din familie eller rejsefæller. Hvis du ser din søn liggende i sandet begravet af sin søster, komme ned på det niveau, og snap et billede af det. Ved at få ned til det niveau, hvor handlingen finder sted, vil billedet bringe publikum i, hvad der sker.

En anden sjov måde at fange de bedst mulige billeder under en rejse, er at begynde at tage billeder i det øjeblik du kommer til hver specifik destination, tage et billede, når du ankommer, tage fotografier under dit besøg og tage fotografier, som du forlader. På denne måde har du en sekventiel rækkefølge af billeder, der viser alle de tiltag!

En sidste ting at huske for snappe den perfekte feriefotos er at finde den perfekte vinkel eller position til at skyde. Dette betyder at hvis du skal stå på en picnic tabel for at få et skud af din mand rider på en bølge i havet, så gør det. Må ikke bekymre dig om andre kigger på dig sjovt! Hvis du virkelig ønsker at stort øjeblik fanget, skal du finde den store vinkel til at tage billedet!

Planlæg din Picture

Hvis du vil skyde den store digitale billede, kan du ønsker at planlægge det på forhånd. Oprigtige fotografier er stor, men nogle gange en stor digitalt billede har brug for en detaljeret plan.

Først, vil du ønsker at forestille sig billedet i dit sind på forhånd. Kan du visualisere det resultat, du ønsker? Hvis du ikke ved, hvad du ønsker at udrette gå i skuddet, vil du ikke vide præcis, hvad du vil have ud af det!

For det andet, få dit kamera zoomet korrekt. Hvis du er meget langt fra emnet eller meget tæt på, så lad dit kamera gør det zoome for dig ved at bruge den automatiske zoom-funktionen, hvis dit digitale kamera har det. Under zoom forberedt til shoot er vigtigt! Dine billeder kan vise sig fuzzy eller fordrejes, uden zoom forberedt ordentligt.

Under en idé om, hvad du ønsker, og se resultaterne i dit sind er vigtige at snappe en stor digital fotografi og have dit kamera klar til at snap er vigtigt!

Hold det Steady

Vidste du, at et aspekt af at tage en stor digitalt billede er rent faktisk at fastslå, at kameraet stille? Ja, du skal holde dit kamera i et stabilt greb for at få den bedst mulige foto.

Hvis du ikke er stabil, kan dit billede være fuzzy eller sløret. Din krop skal være solidt placeret og sørg for at holde dine albuer gemt i nærheden af ​​dine sider, som du skyder. Sæt dit kamera flot og lunt mod dit ansigt og derefter klikke på et billede, og sørg for at du ikke tager en dyb indånding, som du snapper eller dit kamera kunne flytte.

Hvis du bare føler at du ikke kan holde stadig længe nok til at få det store skud, så er det tid til stativet. Efter alt, var stativet ikke skabt til bare sidde i dit skab! Brug det, når du ved, du ikke kan holde kameraet stille nok til at få en stor skud!

Optagelse disse særlige lejligheder

Så du ønsker at tage digitale billeder på denne særlige lejlighed. Uanset om det er et bryllup, en fødselsdag eller klasse Réunion, du vil have dine digitale billeder til at være den bedste!

Først, være klar og i stand til at tage billeder på et givet tidspunkt. Det betyder, har dit kamera klar! Hvis du har dit kamera klar til at optage, kan du fange den nette smadrer kagen i brudens ansigt og hendes reaktion, som det sker. Du ønsker at fange reaktionerne på tingene, som de sker, så har dit kamera klar!

En god måde at få en cool billede på en særlig lejlighed er at bruge den tilgængelige belysning for dig. Hvis det er en fødselsdag, og kagen er rullet ud, sluk lyset og tage billedet af personens ansigt blæser lysene ud. Hvis det er et bryllup, og du ser bruden og gommen stående nær stearinlys, snap et billede af dem oplyst af levende lys. Disse typer af billeder gør for smukke resultater!

Gør din reduktion af røde øjne på! Ja, du kan redigere den røde øjne, når du henter dine billeder til et fotoalbum, men du kan undgå røde øjne helt, hvis du benytter din reduktion af røde øjne på det digitale kamera!

Tager billeder på en særlig lejlighed, kan være en masse sjov, bare husk at have dit kamera klar til at gå!

Fotografering af mennesker og dyr

Mange mennesker ønsker at fange det perfekte digitale billede af deres barn, deres kæledyr eller en elsket slægtning eller ven. Men da det viser sig, mange mennesker ender med dårlig belysning i deres billeder, et hoved skåret af eller endda ting i baggrunden, at de ikke ønsker.

Husk, når du fotograferer disse emner at det endelige resultat er et billede, som du elsker, men du har brug for at have det sjovt, mens du gør det! Hvis skuddet bliver for stressende eller du har ulykkelige fag, nix skuddet til et senere tidspunkt. Der er ingen mening i at tage billeder af nogen eller noget, der bare ikke vil samarbejde.

Hvis du tager et nærbillede fotografi af dine motiver, kan dit billede vise sig endnu bedre. Prøv dette: zoome ind på motivet og snap et skud, efter at du har en pose, du ønsker. Ved at zoome ind, får du alt i skud, du ønsker - de mennesker eller dyr, og intet andet!

En anden sjov måde at fotografere disse typer af emner er at snap en oprigtig skud af dem. Det betyder fange dem interagere med nogen eller noget, eller bare gør noget, de normalt gør. Tage billedet, når de ikke forventer det! Ofte gange, oprigtige skud er det bedste, fordi de skildrer virkeligheden på den person eller dyret.

Sidst, men ikke mindst, at tage rigtig gode billeder af mennesker og dyr, så prøv med naturligt lys. Ja, tage dem udendørs, når det er overskyet og snap en oprigtig foto. Tænk over det: når du er udenfor på en solskinsdag, og nogen råber: "Say Cheese," du skele eller har brug for solbriller for at se den person, du tager billedet. Du kan undgå dette ved at tage fotos på en overskyet dag. Brug af naturligt lys er en fantastisk måde at få en stor foto!

Brug eller mister Flash

Så mange mennesker bare lade den automatiske flash på hele tiden på deres digitale kameraer. De tror, ​​at det digitale kamera vil "bestemme", når er en passende tid til at bruge blitz, og det vil gå ud lige når det er absolut nødvendigt. Det er ikke nødvendigvis tilfældet. Luk din automatiske flash fra og træde væk fra dit kamera!

Du behøver ikke at forlade flash på på alle tidspunkter. Det er bedst at lære lige når et billede, du snapper kan have brug for en flash. Hvis du er udenfor, folk ofte antager, at naturligt sollys vil erstatte behovet for en flash på et digitalt kamera. Vidste du, at du måske ønsker at bruge din flash udenfor? Hvis dit emne sidder eller ligger i et mørkere område udenfor, slå din flash på at få et flot billede. Den vil lyse op på billedet, selv om dagen er solrigt. Hvis dit emne er i en mørkere plet, såsom under et træ, slå denne flash på!

Hvis du er indendørs, folk ofte antager, at blitzen skal være på. Men ved hjælp af en flash inde kan undertiden påvirke individets hudfarve i billedet og det kan også producere en blænding. Flyt dit emne til et godt oplyst område af rummet og springe flash til et perfekt billede!

Hvad er vigtigt at huske er, at du altid kan prøve at eksperimentere med din flash. Tag billeder udenfor i forskellige områder med blitzen til og fra og gøre det samme indeni. Sammenlign billederne og se, hvilke der viser sig bedst.

Få at vide dit kamera

Et meget vigtigt aspekt af at tage store digitale billeder er at komme til at kende dit kamera. Mange mennesker køber pæne digitale kameraer med alle de klokker og fløjter, men aldrig rigtig lære at bruge disse vidunderlige ekstramateriale.

Derfor, hvis du ønsker at tage store digitale fotos, få at vide, at digital kamera af din! Læs manualen, men gøre mere end blot at læse den. Prøv det. Som du læser dit digitale kamera manual og det forklarer, hvad hver enkelt funktion gør, har dit kamera i hånden og praktisere, hvad er fortalt til dig i manualen. Lær at arbejde med forskellige eksponeringer, så prøv at bruge blitzen, og derefter ikke bruge blitz, lege med timeren og tage billeder tæt op og langt væk. Før du virkelig kan tage flotte billeder, du har brug for at kende dit kamera og alt det gør, så når du gør begynde at skyde billeder, er du klar og ved, hvad de skal gøre!