Pet-Safe Skadedyrskontrol

Pet-Safe Skadedyrskontrol

LoveToKnow gæst klummeskribent Wendy Nan Rees tilbyder nogle alternative, sikrere metoder til at kontrollere sommertid skadedyr og samtidig holde vores hunde sikker.

Pet-Safe Skadedyrskontrol

Uden at fejle, når det varme vejr kommer så gøre fluer, myrer, myg og hvepse. Holde skadedyr under kontrol kan være vanskelig virksomhed, når du har husdyr. Giftige kemikalier kan være farligt for vores kæledyr, hvis de ved et uheld kommer i kontakt med dem, så jeg tænkte jeg ville tilbyde nogle forslag til at gøre disse "bugs være væk" uden at skade os selv, vores kæledyr eller miljøet.

Cinnamon Spice Gør Myrer Think Twice

Jeg havde et problem med myrer i denne uge. Jeg var op på 3:00 am til en eller anden grund, og i køkkenet gik jeg med drengene bag mig. Til min overraskelse var der en ant spor kommer fra uden for min nye cookie jar bare fyldt med godbidder.

Jeg fik hurtigt nogle kanel pulver og sprængte det rundt om bordet, ydersiden af ​​døren og vinduer. Tilbage i seng gik jeg, vel vidende om morgenen jeg skulle have aftale med min en gang om året besøg af myrer.

Jeg bruger aldrig giftige kemiske sprøjtemidler, jeg altid bruge min kanel trick, og så får jeg de ugiftige ant fælder i små beholdere, og jeg sætter fire af dem i køkkenet. Jeg aldrig sætte dem på gulvet eller hvor som helst et barn eller kæledyr kan komme til dem. Inden for seks timer, er alle myrer væk, og de aldrig kommer tilbage til næste år. Jeg bruger kanel til at drysse med døre og vinduer, betyder det holde dem ude, men det er de ant fælder, der gør, at de ikke kommer tilbage for en god tolvmåneders periode.

Du fange flere fluer med honning, eller i dette tilfælde Melasse

Få nogle lyse gule plakat bord og klippe 3-tommer strimler. Dernæst tager nogle mørke melasse og sprede et tyndt lag over strimlerne, og hænge dem uden for at fange fluer. Dette er ikke den flotteste løsning til at reducere din flue befolkning, så hvis du ønsker at skjule dem i ud af vejen steder det er fint; det virker godt.

Sådan Trap bananfluen

Hvis du har brug for at fange de bananfluer, der er kommet ind i dit hjem via din bananer eller andre frugter:

  • Placer nogle øl i en krukke - det tager ikke meget.
  • Dæk top med plastfolie.
  • Poke huller i plastfolie.
  • Brug en elastik til at sikre plastfolie.

Bananfluer vil blive tiltrukket til øl. De kan komme ind i krukken, men de kan ikke komme ud.

Pleasant Aromatiske olier som Insect Repellent

Cedar olie, citronella olie og lavendelolie vil alle holde fluer og andre insekter væk. Jeg altid tilføje et stykke vat med olie på det i bunden af ​​alle mine skraldespande, selv de udvendige dåser. Jeg tilføje olier, det lugter godt, og det gør at holde fluerne væk.

Når jeg er udenfor, jeg brænder citronella stearinlys hele tiden for at holde myggene væk. Jeg bruger også et par små fans; ja fans. Jeg peger dem mod gæsten, men ikke for tæt. Det holder os cool og luften bevæger sig, så selv hvis mine myg ønsker at stoppe ved, luften bevæger en smule for meget for dem at have en lang besøg for en bid af middag.

Her er en anden god tip jeg blev undervist af min bedstefar. Hvis du har små mængder vand, der står som en fugl bad, tilføje en til to dråber madolie til vandet. På den måde myg kan ikke lægge deres æg.

Along Came a Spider

Edderkopper er ikke alle dårlige; Der er et gammelt ordsprog, at når du ser edderkopper betyder det lykke vil være over dit hjem, og edderkopper spiser alle de små bugs, du ønsker væk. Så hvis jeg ser en edderkop jeg simpelthen få et papir cup og øse det op og lad det gå fri uden for. Ikke alle fejl er dårlige.

Blot en antydning af Mint

Mus og rotter kan ikke lide mynte, så jeg bruger mynte olie på loftet og under huset. I en snæver vending, hvis du ikke har mynte olie prøve mynte tandpasta.

Jeg håber, at du prøve nogle af disse tips, de arbejder og er sjove. Mest af alt, de er grønne, og vil ikke skade dig, dine hunde, eller vores jord!

Husk, dyrene i dit liv er ikke bare dine kæledyr; de er dine venner. WNR