Pet Insurance: Cat Sundhed Tips

Forståelse og fastlægge bændelorm

Næsten hver kat får bændelorm på et tidspunkt i deres levetid. Cat tape orme er en intern parasit, der kan være meget generende og derfor skal behandles så hurtigt som muligt. Før du lægger din kat gennem enhver form for behandling selv, vil du nødt til at vide, hvad man skal kigge efter. Normalt dele af bændelorm vil blive fundet i kata € ™ s afføring eller i deres hår omkring deres anal region. De vil ligne en stor riskorn eller en lille pasta noodle, så de let kan ses af din blotte øje. Hvis du ser denne, indsamle en prøve af deres afføring til at tage til din dyrlæge, som vil være i stand til at identificere dem på sigt. De kan stadig ønsker at gøre en fækal eksamen for at bekræfte, at bændelorm er til stede, især, hvis det er første gang, at din kat nogensinde har haft nogen form for en bændelorm angreb. Dette vil få dig på din vej til at have en sund kat igen.

Cat Health oplysninger kan hjælpe dig med at identificere almindelige lidelser

Cat sundhedsoplysninger henviser til en bred vifte af emner, herunder vægtkontrol, adfærd og ernæring. Nogle almindelige problemer vedrørende kat helbredsoplysninger er ringorm, og andre parasitter såsom hageorm, bændelorm, og spolorm. Disse sygdomme kan undgås ved at planlægge regelmæssige vaccinationer med din dyrlæge, og som har en sikker udendørs kabinet til din kat. Katte med lys eller hvid pels kan lide af solskoldning og bør holdes indendørs i varmt sommervejr.

Et vigtigt skridt, du kan tage for at kompensere dyre dyrlægeregninger er at have kat sygesikring, der dækker checkups, vaccinationer og tandpleje. Din kat sygesikring politik bør omfatte generelle sygdom og godt pleje procedurer, der omfatter kastrering, spaying, og graviditet. Udgifterne til kat sygesikring vil variere afhængigt af din placering, samt alder og race af katten.

Da katte bliver ældre, kan de have de samme lidelser som mennesker, nemlig gigt og diabetes. Cat sundhed oplysninger vil hjælpe dig med at identificere symptomerne på sygdom og virussygdomme. Disse former for medicinske problemer er ekstremt dyre, uden en vis form for kat sygesikring. Gennemføre en omfattende forskning på katten sundhedsinformation for at finde den bedste politik, som du har råd til.

Nogle pålidelige ressourcer, du kan bruge til at finde katten helbredsoplysninger er dyrlæge kontorer og kæledyr levering butikker. Pet fødevarevirksomheder, der er dedikeret til sundhed og wellness af dyr har hjemmesider med omfattende oplysninger om cat sygesikring.