Persille Fordele

Persille Fordele


Persille fordele er enorme og omfatter alt fra at hjælpe mennesker, der lider af blodmangel til dårlig ånde og endda skaldethed! Den persille urt, også kendt som Petroselinum crispum, er en af verdens mest populære urter til at lave mad med.

Hvor har Persille fra?

Persille først kom fra Middelhavsområdet i Sydeuropa. For over 2000 år det blev brugt til medicinske formål og den antikke græske kultur hævdede det var helligt. De gamle grækere brugte persille til at dekorere grave og pryde vindere i sportslige begivenheder. Persille tilhører Umbellifeare familien og anses for at være et af verdens syv populære sygdomsbekæmpende urter. Andre urter i denne kategori omfatter oregano, kanel, gurkemeje, salvie, røde chili peber og ingefær. Fordi persille nemt dyrkes i næsten ethvert klima, er tilgængelige året rundt.

Hvad er Persille Fordele?

De sundhedsmæssige fordele af persille er mange. Her et blot et par af persille s sundhedsmæssige fordele:

 • Anæmi - Persille er høj i jern, så indtager det hjælper til at opbygge jern niveauer.
 • Bakterielle Fordele - Persille kan hjælpe dræbe bakterier, der forårsager dårlig ånde og skaldethed forårsaget af bakterier. Nogle herbalists har haft succes med persille ved at gnide i på hovedet af en skaldet person, for at øge hårvækst, selvom bakterier ikke er til stede.
 • Antioxidant - Det kan være med til at øge antioxidanter i blodet damp.
 • Blodkar - Blodkar er elastisk ved persille, som kan bidrage til at forebygge eller helbrede blå mærker.
 • Fordøjelsessystem - Persille er fantastisk til lindring af diarré og som et fordøjelsesfremmende ubehag healing afhjælpe.
 • Kolesterol - Sammen med andre medikamenter, kan persille hjælpe lavere kolesterol.
 • Øreinfektioner - Persille indtages oralt i en te formular kan hjælpe med at helbrede øre infektioner.
 • Træthed - Hvis du er træt hele tiden, kan du prøve en kop persille te for at få en energisk løft, der er naturligt og fri for ingredienser din krop ikke har brug for.
 • Galdeblære - Fordi persille er en naturlig diuretikum, kan det hjælpe dig flytte eller passere galdesten og endda opløse dem.
 • Hormoner - Persille fordele i kvinder med hormonelle problemer omfatter forbedring østrogen niveauer, genoprette blod i livmoderen, og reducere præmenstruelt syndrom, tør hud og depression.
 • Immunsystemet - Persille indeholder vitamin C og B12, beta-caroten, og fedtsyrer, der kan hjælpe øge dit immunsystem til at afværge forkølelser og influenza.
 • Bites fra insekter - ved at gnide persille på det berørte område, kløe, smerte og hævelse reduceres.
 • Nyrer - ud alvorlig nyresygdom eller inflammation, kan persille at forbedre nyre aktivitet og urinveje aktivitet ved at nedsætte mængden af salt reabsorberes ind i kroppens væv.
 • Løse tænder - Det kan hjælpe med at gøre løse tænder forårsaget af C-vitaminmangel stærkere.
 • Vægttab - På grund af de høje vanddrivende egenskaber af persille, er det ofte anbefales som et vægttab løsning.

Bedste måde at bruge Persille

Frisk persille kan indtages i salater, med fisk, på sandwiches eller i saucer og andre fødevarer for at høste de sundhedsmæssige fordele. Nogle herbalists anbefaler at tilføje et par flager til de andre naturlige kosttilskud, du tager hver dag. Persille te eller ved hjælp af persille i en urte drik på omkring to ounce mindst to til tre gange om dagen er afgørende for at opnå de højeste persille fordele. Tørret eller frisk persille kan bruges til at gnide på irriteret hud eller insektbid.

Typer af Persille

Der er grundlæggende to hoved- eller almindelige typer persille; krøllet og italiensk flad blad. Begge disse typer af persille er relateret til selleri; Men den italienske flad blad har en mindre bitter smag og er bedre brugt i te eller juice. En anden type af persille kaldet majroe rod eller Hamburg dyrkes for sine rødder. Endelig kinesisk persille er egentlig kun koriander.

Hvordan vælger Persille

Når på købmand eller hele fødevarer butik, vælge persille der er mørkegrøn. Persille, som er økologisk dyrket, vil tilbyde de bedste persille fordele. Undgå persille, der har visne eller gule blade. Tørret persille i en krukke er bedst, hvis økologisk.

Persille bruges til madlavning, healing og forebyggelse af sygdom, så holder denne vidunderlige urt i tankerne, hver gang du har brug for et hjem afhjælpe. Persille fordele fortsat være top på urtemedicin listen. Tjek SixWise for endnu mere information om persille fordele!