Pensionering Planlægning: Roth IRA Tips

Krævede minimum fordelinger, modtagere og din Roth IRA

Hvis du ejer en Roth IRA, så vil du højst sandsynligt blive glad for at erfare, at der ikke krævede minimum distributioner, der gælder for dig. Men hvis du lader din Roth IRA til en modtager, der vil blive krævet Minimum fordelingsregler, at din modtageren skal overholde. Beregning af mængden af ​​det krævede minimum Distribution kan være meget vanskelig, så det er bedst at få råd fra din finansielle rådgiver. Dog vil modtageren typisk dykkede den rimelige markedsværdi af IRA, det indre levealder procentsats for at bestemme den korrekte mængde af distributionen. Igen, da IRS kan straffe dig for ikke at tage det krævede minimum Distribution, skal du følge rådene fra din finansielle rådgiver.

Er din Roth IRA Skat kvalificeret?

Hvis du trækker fra din Roth IRA efter fem år og før det fyldte 59. 1/2 år, og bruge pengene til at købe din første hjem, er Roth IRA betragtet som en "kvalificeret distribution". Det er skattefri.

Roth IRA: Fordelinger

Der er to typer af Roth IRA distributioner: kvalificeret og ikke-kvalificerede distributioner. Når du trækker en kvalificeret Distribution din distribution er skat og straf gratis. Tværtimod, Ikke Kvalificerede distributioner er underlagt afgifter og bøder. Kvalificerede Distributions inkluderer:

· Udlodninger på eller efter den dato, du slå 59 ½ år.

· Udlodninger til dine modtagere efter du passerer væk.

· Fordelinger på grund af handicap.

· Udlodninger for en første gang hjem køber programmet, men der er en $ 10.000 grænse.

Din Roth IRA og investering

Roth IRAS er meget fleksible, når det kommer til dit valg af investeringsmuligheder. Du bliver nødt til at tjekke med enkelte finansielle institution for en nøjagtig opdeling af at institutioner, politikker, men de fleste Roth IRAS tillader aktier og obligationer, investeringsforeninger, fast ejendom, pengemarkedsforeninger, selv mønter. Dette er blot en af ​​de mange fordele ved at vælge en Roth IRA.

Din ægtefælle og din Roth IRA

Par, der er gift og fil fælles afkast får lov til at finansiere en Roth IRA for den ikke-erhvervsaktive ægtefælle. De skal sørge for, at deres Roth IRA bidrag er mindre end den skattepligtige kompensation som vist på deres selvangivelse. Der er ikke sådan noget som en "fælles Roth IRA" konto. Derfor vil hver ægtefælle har sin egen Roth IRA konto.

Hvad er MAGI?

MAGI står for Modified Justeret bruttoindkomst. Dit bidrag grænse for din Roth IRA, bestemmes af din MAGI. Her er en oversigt over Magi og bidrag grænser (begrænsninger kan ændres):

· Hvis du er single med en MAGI på 95,000 dollars eller mindre, din Roth IRA bidrag grænse er $ 4.000.

· Hvis du er single med en MAGI mellem $ 95,000- $ 110,000 du kan gøre en delvis bidrag.

· Singler med en MAGI på $ 110,000 og mere kan ikke lave en Roth IRA bidrag.

· Hvis du er gift og fil i fællesskab kan du bidrage fulde 4000 dollar, så længe din indkomst er mindre end $ 150.000.

· Hvis du er gift og arkivering fællesskab med en MAGI mellem $ 150,000- $ 160,000, du kan gøre en delvis bidrag.

· Hvis du er gift og arkivering fællesskab og din MAGI er over 160 tusind dollars kan du ikke bidrage til din Roth IRA.

Er jeg berettiget til at etablere en Roth IRA?

Hvis du betaler indkomstskat og er en amerikansk statsborger, så er du berettiget til en Roth IRA. Du kan kun finansiere din Roth IRA med følgende værktøjer:

· Din egen personlige bidrag

· Din ægtefælles personlige bidrag

· Overførsler

· Overgange

Du skal gå gennem en finansiel institution, der har bi godkendt af IRS til at finansiere en Roth IRA.

Overgange og din Roth IRA

Du kan lave en rollover bidrag til din Roth IRA. Du behøver ikke at rapportere en Roth IRA rollover; Det er skattefri. Du er tilladt en rollover for hver Roth IRA året. Men det beløb, du kan rollover er underlagt din indkomstniveau, derfor bør du altid konsultere din finansielle rådgivere, før der træffes afgørelse om alle handlinger, der vil ændre din finansielle portefølje.

Pensionering Tilbagetrækning Vurder og din Roth IRA

Ved at bidrage til din Roth IRA og bruge strategiske investerings- bevæger sig, kan du nemt bruge din Roth IRA som en stor del af din pension portefølje. Ved at bruge en veldrevet pensionering tilbagetrækning pris på din Kvalificeret Roth IRA du kan spare strafgebyrer samt skattemæssige gebyrer. Consulting med din Financial Planner samt en certificeret Investment Adviser kan hjælpe med at bestemme en realistisk tilbagetrækning rate pension der vil holde i længden af ​​din pension.

Finansiering din Roth IRA

En Roth IRA er et fantastisk værktøj for din pension. At bidrage til en Roth IRA, skal du opfylde nogle krav til indkomstniveau. Når du kvalificere, kan du finansiere en Roth IRA med bidrag og ved at konvertere aktiver fra traditionelle IRAS SEP IRAS og Simple IRAS.