Penguin Kostumer

Penguin Kostumer


Med smash fornemmelser marts det Penguins, Happy Feet og Surf er Up, er det ingen overraskelse, at populariteten af pingvin kostumer er steget dramatisk. Sandsynligvis på intet tidspunkt i historien har det været så "cool" at være en pingvin! Når det besluttes, hvilken slags et kostume til at være til Halloween, er dette et glimrende valg.

Fakta om Penguins

Penguin Kostumer

Afhængigt af hvilken ekspert du taler med, er der en anslået 17 til 20 arter af pingviner, der lever på den sydlige halvkugle. Mangler evnen til at flyve, disse sorte og hvide fugle svømme forbavsende godt, i gennemsnit 4 til 8 mph under vandet. De spiser fisk, krill, blæksprutter og andre former for søfarende dyr. Deres sorte og hvide fjer handle for at skjule dem, når svømning. Deres hvide maver hjælpe dem falde i med refleksioner fra vandets overflade, når set af et rovdyr nedefra. Deres sorte fjer hjælpe skjule dem set fra oven.

Udover deres sorte og hvide farve, en ting, der adskiller dem fra andre fugle er deres særskilte vralte. En anden form for bevægelse, de bruger til at bevæge sig på tværs af sneen kaldes "kælk". Det er her, de glider på sne på deres maver.

Penguin Kostumer

Der er en masse muligheder for pingvin kostumer. Mange kostume butikker bære detaljerede og meget grundlæggende kostumer til både børn og voksne. Nogle faktisk har en hætte eller hovedbeklædning. Nogle kræver ansigtsmaling for den fulde effekt.

Hvis du ikke er i markedet for at købe et kostume, kan man være relativt let. Selvfølgelig kan det kostume være grundlæggende eller det kan være mere deluxe.

Hjemmelavet Penguin

For en deluxe kostume, der er lavet af et mønster, får Simplicity mønster 3639. Mønsteret er tilgængelig i en række størrelser fra børns ekstra små til store, og voksen størrelser fra ekstra små til ekstra store. Kostumet kan fremstilles af enten fleece eller flonel, og har velcro lukninger og elastisk at gøre kostume pasform. Padding føjes til kostume udnytte polyester fiberfill.If du ikke helt op til dette meget syning, kan du vælge en mindre deluxe model. Dette kostume indeholder en sort hættetrøje og sorte sweatpants. Andre aspekter af dragten er nemt og bekvemt tilsat derfra. Dette er en temmelig billig måde at omdanne de fleste nogen i en pingvin i en meget kort tid. Mens disse instruktioner er beregnet til et barn, kunne de let justeres til en voksen.

Kostumer til køb

Hvis du leder efter en allerede foretaget, ready-to-go kostume, kan Funny Penguin Costume være lige hvad du har brug for at købe. Fås til under $ 70 for en voksen, kommer det i børns og toddler størrelser, også. Kostumet er fremstillet af Poly-Foam. I modsætning til nogle kostumer, denne ene er udstyret med den pingvin krop, en headpiece og skoovertræk. Detaljerne i kostume anbefaler, at alle åbne dele af kostume være proppet med noget for polstring. Avispapir, ville silkepapir eller polyester fiberfyld fungerer perfekt til dette. Måske du overvejer en pingvin kostume, der er virkelig unik og vil få dig bemærket. Vælg en pingvin maskot kostume. Disse er en smule dyr, over $ 1.000, men har stor detalje. Der er et hoved til hver kostume (ikke bare et hoved cover), og hver kostume ankommer allerede fyldte og klar til at gå.

En anden mulighed er zip-up pingvin kostume. Dette kostume lynlåse op foran, og har en overdådigt ydre. Kroppen er fremstillet af en jumpsuit design. Kostumet indeholder også en medaljon. Detaljer angiver kostume passer til de fleste voksne til $ 100, men lille barn, spædbarn og børns størrelser er til rådighed for en lavere pris.

Penguin Personlighed

Uanset hvor god din pingvin kostume er, det er virkelig ikke overbevisende, medmindre du karakterisere din tur som for en pingvin. Den særprægede vralte af en pingvin er nødvendig for virkelig at trække ud denne kostume. En vis øvelse kan være nødvendig med kostume både til og fra. Waddling kan være, i første omgang, en smule akavet. Imidlertid vil praksis betale sig i form af komplimenter.

Tilbehør

En række af tilbehør kan føjes til denne kostume. Måske vil du gerne til din pingvin at være iført en høj hat og bære en stok. Måske er der et tema til festen, at din pingvin kostume kan matche. Hvis det er en "land" part; din pingvin kunne bære en bandana og en cowboy hat. En butterfly er altid på mode for en pingvin. Med lidt fantasi, er der ubegrænsede muligheder for tilbehør.

Da så meget medieopmærksomhed har været fokuseret på pingviner de sidste par år, en pingvin kostume vil helt sikkert blive et hit til enhver fest. Den traditionelle sort og hvid af en pingvin er altid i stil. Der er noget charmerende og næsten, formelle om en pingvin og dens vralte.